Na dat ik mijn keuze gemaakt had, is de bestelling zo rond, geen gedoe met aanmeldcodes.
Mijn bestelde product was helaas niet meer op voorraad. Dat was wel erg jammer. Maar er is goed in contact met mij over gebleven, ook met een oplossing.
Ich habe dort einen Artikel gekauft der leider nicht gepasst hat. Ich habe anstandslos mein Geld komplett zurück bekommen und es wurde sehr Kundenfreundlich reagiert. Händler ist sehr zu empfehlen.
Original review
Ich habe dort einen Artikel gekauft bei dem die Artikel Beschreibung nicht korrekt war. Daher hat der Artikel nicht gepasst. Ich habe daher beim Händler eine Retoure angemeldet. Leider reagiert der Händler darauf überhaupt nicht und antwortet auch nicht auf Nachrichten. Der Händler ist nicht empfehlenswert!
Mijn bestelling werd snel in behandeling genomen en afgehandeld. Tijdens dit proces steeds een attent bericht met woorden van dank.
Na bestelling binnen een dag pakketje onderweg, mooi ingepakt! Kan zo onder de kerstboom!
Leuke persoonlijke noot bij opening van pakket.
vlotte afwikkeling/bezorging
Snel geleverd en ook ikgeoakt als cadeau zoals gevraagd
Heel snelle levering en keurig netjes ingepakt. Het cadeau wordt zondag pas uitgepakt, dus dan pas weet ik of jullie het juiste geleverd hebben ;-)
Helaas zat er bij mijn bestelling een deuk in het product. Ik heb hier foto's van gemaakt en deze gemaild. Binnen een uur kreeg ik een reactie en binnen enkele dagen had ik een nieuw, keurig product. Héél erg fijn dat het zo opgelost is. Zeer tevreden klant!
Snelle levering en goede communicatie
Op tijd & netje ingepakt - nu zal zin om het cadeautje te geven.
Wat een snelle levering. Het cadeautje is mooi ingepakt en met een persoonlijk berichtje er bij.
Onze bestelling werd snel geleverd, was goed verpakt, zelfs in mooi Sinterklaas papier.
Het product dat geleverd is had een andere afbeelding dan dan de afbeelding die ik had besteld. Ik vind dit geen probleem.
Snelle levering en prachtig ingepakt. 'Kan zo onder de boom...!'
Leuk artikel, goed verpakt, ontvangen op afgesproken dag.
Super en keurig geregeld en mooi ingepakt
Kado in huis heeft mooie, bijzondere cadeau’s. Een snelle levering en heel attent een persoonlijk bericht erbij.
Ik ben geen online shopper en hoe erg van de persoonlijke contacten in winkels. Als je dan toch iets specifieks zoekt en alleen online vindt zonder ervoor naar de andere kant van het land te moeten rijden maak ik een uitzondering. Was aangenaam verrast door het persoonlijke kaartje bij mijn bestelling. Hartelijk dank daarvoor. Dat de levering zo snel was kwam ook goed uit want inmiddels is het kado uit huis en vrienden kado gedaan wat ook in goede smaak viel.
Waardeer enorm het briefje erbij wat persoonlijk is geschreven, prachtig
Op de website snel gevonden wat ik zocht. Prijs net iets scherper dan andere aanbieders en geen verzendkosten.
Snel en goed geregeld, het pakje was leuk ingepakt en kwam al snel met een aardig persoonlijk kaartje erbij, aanrader!