Ik heb prima ervaringen met Kado aan huis. Bij deze bestelling( en ook één keer eerder) week de kleur van het ontvangen Stamp horloge( Benice) flink af van het plaatje op de site; ik dacht een prachtig lichtblauw/ zwart horloge te krijgen, maar het is zwart wit. Dat vind ik jammer. Het is me te veel moeite om terug te sturen( verpakking was ook al kapot) dus houd hem wel.
Hoi Nienke, Super bedankt voor je feedback. π We hebben nog even gekeken naar de foto's maar het is toch echt zwart/wit wat je ziet. Maar je mag natuurlijk altijd het Stamps horloge retour sturen. π We horen graag van je? Nogmaals sorry voor het ongemak. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Snelle service.
Hoi Valerie, Een handgeschreven kaartje is voor ons net dat stukje extra service wat we doen voor iedere klant. Dat maakt het toch even iets persoonlijker. Eigenlijk is het toch heel normaal dat je iedere klant veel plezier wenst met zijn of haar nieuwe aankoop. ππ Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
Het item wat ik had besteld werkte niet. Na één telefoontje meteen alles geregeld en een nieuwe is nu onderweg. Mooie service
Dag Paul, Voor Kadoinhuis.nl is dat natuurlijk vanzelfsprekend dat je meteen een nieuwe Zwitscherbox opstuurt als hij niet goed functioneert. ππ Fijn dat jij de service van ons ook zo waardeert. Groetjes Lukas van Kado in Huis
Hoi Monique, Altijd goed om te horen dat onze webshop Kadoinhuis.nl uitstekend is. π Dank je voor deze mooie 10 en jouw feedback. Zal wal leuk klinken zo'n Zwitscherbox op het toilet? Groetjes Silvia van Kado in Huis
snel en netjes afgeleverd
Dag An, Fijn dat jouw bestelling via Kadoinhuis.nl lekker snel en netjes verliep. π Goed om je weer terug te zien ban Kado in Huis. De Cabanaz servetten blijven altijd super fijn in gebruik. Groetjes Lukas van Kado in Huis.
Correct zoals het hoort pluim
Hoi Nico, Wat fijn dat Kadoinhuis.nl van jou een pluim krijgt en een mooie 10. ππ Heeft de geweldige Zwitscherbox black/black al een mooie plekje gekregen in jullie huis? Dank je voor je feedback. Groetjes Silvia van Kado in Huis
Hoi Corine, Geweldig dat jij de service van Kadoinhuis.nl prima vindt. π Genieten jullie al van de rustgevende zeegeluiden van de Oceanbox? Thnx voor je review. Groetjes Lukas van Kado in Huis
Alles prima verzorgd
Hoi Jolanda, Top dat jouw beleving met Kado in Huis prima was. ππ Heel veel plezier met de geweldige Zwitscherbox Forest. Thnx voor je review. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Snel en adequaat geleverd. Volledig naar wens
Dag Stein, Super dat de service van Kadoinhuis.nl volledig naar wens was. π Mooi dat jouw Zwitscherbox op tijd werd geleverd. Dank je voor je feedback. Groetjes Silvia van Kado in Huis
Zie titel
Dag Esther, Ook best een leuke naam Snel in Huis ipv Kado in Huis. π Super bedankt voor deze mooie 10. π Thnx voor je review. Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
Pakje aanvankelijk niet geleverd door PostNL. Werd vriendelijk te woord gestaan. Goed opgelost. Gelukkig werd alsnog het pakje gekeverd.
Hoi Gerthe, Vervelend dat het zo lang duurde voordat PostNL jouw brievenbuspakketje bezorgde. Maar wel superfijn dat het alsnog werd geleverd afgelopen vrijdag. ππ Heb je al een mooi plekje gevonden voor de Storytiles tegeltjes? Thnx voor je beoordeling. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Zeer prettig en snel geholpen.
Hoi Dei, Wij van Kadoinhuis.nl worden helemaal blij van deze geweldige 10. π Mooi dat je dat ook duidelijk omschrijft hier voor alle nieuwe klanten. Dank daarvoor. π Groetjes Silvia van Kado in Huis
Snelle verzending
Dag Theo, Fijn hoor dat je Kadoinhuis.nl met 1 woord omschrijft als perfect. ππ Hopelijk genieten jullie al van de leuke vogelgeluiden van de Zwitscherbox Forest. Thnx voor je review. Groetjes Lukas van Kado in Huis
Alles okΓ©
Hoi Anny, Wat fijn dat jouw ervaring met Kadoinhuis.nl helemaal okΓ© was. π Zijn de mooie Stamps horloges helemaal naar wens? Hopelijk zien we je nog eens terug? Groetjes Silvia van Kado in Huis
Een volgende keer kies ik weer voor Kado in Huis!
Dag Jacqueline, Wat fijn dat we jou weer terug gaan zien bij Kado in Huis. ππ Goed om te horen dat we ook via de telefoon snel antwoord konden geven op je vragen. Dank je voor je beoordeling. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Snel en goed geleverd. Erg attent met een persoonlijk kaartje. Dankjewel.
Hoi Dieteke, Super fijn dat jouw bestelling via Kadoinhuis.nl snel en goed verliep. π Genieten jullie al van de mooie zeegeluiden van de Oceanbox waves? Thnx voor je review. Groetjes Silvia van Kado in Huis
Kado in Huis has excellent customer service from the online order to the delivery of the purchase. They are prompt to respond and follow up.
Hello Edwige, How nice to hear that kadoinhuis.nl service is so good. Has the Zwitscherbox black/black already found a nice spot in your home? Hopefully until next time. ππ Thank you very much for your feedback. Best regards, Lukas from Kado in Huis
Fijne webshop. Snelle levering met persoonlijk kaartje, erg leuk. Mooi artikel en leuk ingepakt als cadeau
Dag Barbara, Fijn dat jij ook de Zwitscherbox forest zo'n mooi en leuk cadeau vindt. π Zo te zien liep alles perfect tijdens jouw bestelproces bij Kadoinhuis.nl Thnx voor je review. Groetjes Lukas van Kado in Huis
De bestelling ging moeiteloos. Gebruiksvriendelijk bestelformulier. Goede communicatie via mail. Supersnelle levering en als kers op de taart een ansichtkaart met handgeschreven bedankje!
Hoi Joan, Dit is nu een voorbeeld waar wij van Kadoinhuis.nl het voor doen. ππ Super lief en duidelijk omschreven review wat onze service eigenlijk betekent. Hopelijk tot de volgende keer? Groetjes Silvia van Kado in Huis
Ontspannend geluid
Hoi Gerrit, Mooi dat jouw bestelling via Kadoinhuis.nl geweldig verliep. π Fijn dat je zo tevreden bent over het geluid van de Zwitscherbox. Thnx voor je review. Groetjes Lukas van Kado in Huis
Snel geleverd, zeer goed verpakt, huisje ziet er prachtig uit, bosvogelgeluiden zijn goed, zit knopje waar geluid mee kunt regelen, wij zijn zeer tevreden. Groet Alie.
Hallo Mevrouw/Meneer Kielstra, Wat super dat jullie al zo genieten van de geweldige Zwitscherbox. π Fijn dat jullie zo tevreden zijn over de service van Kado in Huis. Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
Zie boven
Hoi Inge, Wat fijn dat de Zwitscherbox snel op de door jouw aangeven locatie werd ontvangen. π Is toch altijd een feestje als je een cadeau laat opsturen voor een dierbare persoon. Dank je voor je beoordeling. Groetjes Lukas van Kado in Huis
Ik had een vogelhuisje met vogelgeluiden gekocht. Deze was netjes ingepakt en zag er netjes uit. Ik kreeg hem ook snel binnen. En de comminucatie vanaf het bestellen was heel fijn.
Dag Bjorn, Wij van Kadoinhuis.nl worden ook helemaal blij als we zo'n fijne review binnen krijgen. π Fluiten de vogels van de Zwitscherbox Forest al op de wc? Thnx voor je review. Groetjes Silvia van Kado in Huis
Makkelijk besteld en snel in huis. Ook nog eens gratis verpakt in pakpapier naar keuze!
Hoi Juliette, Super fijn dat je ons een 10 geeft en ook de webshop Kadoinhuis.nl prachtig vindt. π Geld vragen voor cadeaupapier gaat ons net iets te ver. In onze fysieke winkel in Venlo pakken we alle cadeaus toch ook gratis in. π Dat is een stukje service voor de klant vinden wij. Groetjes Lukas van Kado in Huis
Wat een goede service, en ook leuk dat er een handgeschreven bedank kaartje bij zat.
Hoi Arienna, Top dat ook jij de persoonlijke aandacht van Kadoinhuis.nl zo waardeert. π Zijn jullie al aan het genieten van de geweldige Lakesidebox berken? Dank je voor je review. Groetjes Silvia van Kado in Huis