Geleverd conform afbeelding. Later nog de winkel bezocht met vriendelijk personeel.
Winkelen in de webshop gaat gemakkelijk en snel. Pakje de volgende dag al in huis met een hele leuke persoonlijke kaart er in. Goed gedaan Lucas en Silvia, die persoonlijke noot is heel waardevol! Ook op mailcontact met een korte vraag van mijn kant kwam snel reactie. Zo fijn, een winkel waar echte (!) mensen werken, met hart voor de zaak en oog voor de klant. Het bestaat nog en dat maakt me blij! Daarom een dikke tien voor Kado in huis!
Van begin tot einde allemaal prima geregeld. Het ging snel en ik werk goed op de hoogte gehouden. Tot en met een berichtje dat het afgeleverd was aan toe.
Persoonlijke en snelle service
Gewoon goed.
Fijne dienstverlening, snelle service en ook nog eens een persoonlijk berichtje erbij. Top!
Leuk hebbedingetje
Goed product vergezeld van een persoonlijk kaartje en netjes op tijd geleverd
Dank voor de snelle keurige levering. Attent zo'n persoonlijk kaartje. Succes!
Mijn bestelling en bezorging verliep vlot. Ik vond het ook erg leuk dat er een kaartje met een persoonlijke boodschap in het doosje zat.
Leuk assortiment. Duidelijke communicatie. Snel geleverd. En zelfs een handgeschreven kaart er bij. Al om al betrouwbare en goede webshop.
Snelle levering!
...
Bestellen gaat gemakkelijk, de website is heel duidelijk. Pakje is de volgende dag al bezorgd. Het persoonlijke kaartje is een hele leuke verrassing, goed gedaan Lukas en Silvia!
website is makkelijk te navigeren, bestellen gaat vlot en gemakkelijk. Bestelling is de volgende dag al geleverd. En wat een leuk detail is de persoonlijke boodschap op een kaartje in de bestelling! Goed gedaan Lukas en Silvia!
Sehr schöne Fondueteller eine schnelle Lieferung innerhalb 2 Tage waren die Teller sehr gut verpackt da mit einer persönliche Nachricht das hat mich sehr gefreut. Immer wieder gerne