Sehr schnelle Abwicklung und noch mit persönlicher Karte.. sehr schön!!
Goed ontworpen product en vogels geluid van goede kwaliteit, volume aanpassing. Erg blij.
Fijne eerste ervaring met kadoshop.
Fijne webwinkel!
Vogelhuisje werkt prima en werd snel bezorgd.
Uitstekende ervaring. Een aanrader.
Fantastische levering , erg vlug in Huis . Goed verpakt , en erg tevreden.
Website werkt makkelijk. Alles snel te vinden en snel in huis.
Heb al vaak een horloge van stamps gekocht. Vind ze prachtig en lekker anders. Zal er nog vaak eentje bestellen.
Leuke webshop, genoeg keus en goeie service. Aanrader! Hebben mijn cadeautje leuk ingepakt verzonden.
Voor de eerste keer iets online besteld. Snel ontvangen en een persoonlijk kaartje erbij. Top service!
Leuk Vogel geluiden huisje. Makkelijk besteld. Snel geleverd.
Hele leuke apparte kado’s waar iedereen blij mee is.
Het persoonlijke kaartje bij de levering geeft iets extra's. Goed gedaan.
Ik heb deze bril hier besteld nadat ik de mijne op de grond was gevallen en kapot ging :(! De bril is super snel geleverd gebeest (naar BE) en wat fijn dat leuk persoonlijk handgeschreven postcard erbij stak! Verzachtte de pijn van de vorige kapotte bril! De webshop nog eens herbekijken voor andere leuke dingen! Zeker hoor herhaling vatbaar!
Ik zou zo weer iets bestellen vanwege de vriendelijkheid en snelheid. Dankjewel.
Bedankt voor de snelle levering en het persoonlijke briefje erbij!
Snel en goed geleverd
Duidelijke communicatie en snel geleverd. Ook het persoonlijke kaartje erbij geeft een goed gevoel. Ga zo door!
Hele mooie duidelijke en overzichtelijke website. Producten zijn gemakkelijk te vinden. Snelle en correcte levering en wordt goed op de hoogte gehouden dag en tijd van levering. Leuk begeleidend schrijven erbij.
Bestelling was snel binnen en ik werd goed op de hoogte gehouden van de status. Erg prettig!
Een hele prettige ervaring.Mijn bestelling was keurig netjes ingepakt en heel snel in huis. Extra leuk was het bijgevoegde persoonlijke kaartje.
Ik moest even wachten totdat het bezorgd was maar dat kwam door de warmte van de afgelopen dagen. Maar toen ik het had was het leuk om de doos uit te pakken. Een persoonlijke vriendelijke noot zat er bij. Maakt het nog leuker. Al met al een prima ervaring.
Netjes op tijd bezorgd en netjes verpakt!