Naar verwachting
Cadeau gegeven aan mijn man. Even wat anders als je in bad gaat in stilte. Maakt mooi geluid en ben blij dat je deze kan opladen.
Goede communicatie over de verzending. Snelle levering,
Snelle levering Heel tevreden
Gekochte product snel ontvangen en functioneert goed.
Ik had mijn kado snel binnen en ik vond het heel erg leuk om zo'n persoonlijke boodschap erbij te kregen,echt super.
Zeer rustgevend en ontspannend vogelgeluid. Zeker bij een wc bezoek zeer verrassend. Mooie aankoop geweest.
Mijn bestelling is zeer snel geleverd, en netjes verpakt.
Geweldig en liefdevol handgeschreven berichtje bij het pakketje. Dit is een kado voor mijn moeder en ook super fijn dat het al mooi was ingepakt.
Erg leuk dat er een persoonlijk kaartje toegevoegd was.
Shoppen op de website, het bestellen en de levering .. allemaal prima in orde. En waar ik altijd heel blij van wordt: een persoonlijke noot bij het pakketje. Goed en met aandacht verzorgd. Het Zwitscher vogelhuisje heb ik kado gegeven en is enthousiast ontvangen. Dus al met al een positieve ervaring.
Snelle levering en goede service bij kado in huis
Snelle levering en bij niet werkend product (vogels zongen - zwitscherbox) direct nieuwe geleverd.
Prima! Snel vriendelijk persoonlijk kaartje erbij Helemaal goed!
Mooie website, snelle levering die je goed kunt volgen, bij levering een persoonlijk kaartje ontvangen, erg leuk en vriendelijk. Ben ook blij met het product Zwitscherbox vogelgeluiden voor het toilet, bestel zeker vaker hier.
I am very happy with the company and the product. Thankyou
Een hele leuke Birdy box besteld, volgende dag al in huis. Breekbaar, maar goed ingepakt! En een persoonlijk briefje is altijd leuk!
Geweldige service en… een vriendelijk kaartje van de verstuurde. Echt heel erg leuk en klantvriendelijk. We gaan met plezier naar de wc……
Binnen 24 uur bezorgd. Er was een klein probleempje met het product, even gebeld en binnen weer 24 uur nieuw product ontvangen. Vriendelijk en betrouwbaar.
Was al bekend met de servetten van Canabaz. Maar de prijs en service is super. Als de voorraad bijna op is zal ik zeker weer bestellen. Ga zo door.
Super snel in huis met een gepersonaliseerde kaart erbij. Heel erg leuk. Als het salaris is gestort koop ik ook voor mijzelf zo’n geweldig leuk vogelhuisje. Bedankt lieve mensen. Groet Antoinette
Ik heb al eerder kadootjes gekocht via Kado in Huis en steeds was t bovenstaandevan toepassing. Top service, netjes en snel! Echt een aanrader om kadootjes te kopen of rechtstreeks het kadootje nr de ontvanger te laten sturen... Heel fijn betrouwbaar bedrijf....
Ook een persoonlijke touch (handgeschreven danku kaartje) wat aangeeft dat de bestelling zorgvuldig en persoonlijk werd behandeld.
Wederom een top ervaring. Ik kan Kado in Huis van harte aanbevelen!