Snelle bezorging, en tot verrassing n persoonlijk kaartje erbij, heel leuk.
Bestelling geplaatst, maar verkeerde kleur aangegeven. Gebeld / gemaild en gevraagd om kleur te wijzigen. Werd direct verwerkt en artikel in de de juiste kleur hebben we ontvangen.
Snelle bezorging en leuk ingepakt!
Snelle levering met leuk persoonlijk kaartje. Voldeed precies aan de omschrijving.
Snelle email over verloop van bestelling Produkt netjes verpakt met aandacht voor verpakkings materiaal ,indien wenselijk kan ik vaker bestellen bij deze winkel, ook zal ik bij vrienden en kennissen onder de aandacht brengen.
Vlotte afhandeling met een persoonlijk tintje. Bril besteld, mooi verpakt met brilhoesje.
Ongelooflijk snelle verzending in een schokvrije verpakking. Perfect!
It was a positive experience.
Makkelijke en overzichtelijke bestelprocedure, goede prijs en snelle levering. Communicatie is duidelijk en zeer klantvriendelijk. Naar aanleiding hiervan nog verder op hun website gekeken; erg leuke en originele items! Ga er zeker weer bestellen. Zeer tevreden!!
Goede communicatie over bestelling en bezorging met een persoonlijke benadering!
Leuk zo'n persoonlijk kaartje erbij! Vlotte aflevering bestelling.
We hadden dat huisje met vogel geluiden cadeau gekregen. Wij hebben hem op de WC staan Gezellig èn relaxed. Wij vinden het zo leuk dat we er ook een besteld hadden om cadeau te geven. Wij vonden het ook bijzonder dat er een geschreven kaartje bij zat.
Ik heb de zwitschersbox besteld en werd supersnel geleverd!
Heb hier een Zwitcherbox besteld. Gratis verzending en mooi ingepakt. Kwam op het toegezegde moment aan. . Ben heel tevreden!
Snel geregeld, goed ingepakt, zonder problemen in huis!
Snel en kwalitatief goed !
Prima materiaal, snel geleverd en een aardig kaartje erbij.
Snelle levering mooi verpakt Leuk kadootje om te geven.
Wat een geweldige service , mijn artikel deed het niet en kreeg zonder gedoe gelijk een andere Ik zou daar zeker vaker lopen
Snel en Goed
Goed verpakt en volgende dag bezorgd! Duidelijke website.
Ik heb mijzelf een lakeside geluidsdoosje kado gedaan dat nu op de WC staat te prijken en elke toiletbezoeker verrast met rustgevende natuurgeluiden aan een meer. Super leuk. Bestellen en betalen ging eenvoudig en het versturen vlot. Leuk ook de persoonlijke, handgeschreven kaart die de verkoper bij het pakje had gevoegd. Heb dit inmiddels bij meerdere (kleinere) verkopers meegemaakt en het geeft er blijk van dat er persoonlijke aandacht aan de verzending is besteed. Ik vind dat leuk.
Het kaartje met hand geschreven tekst maakte het uitpakken extra leuk en zeer attent! Het kado is super!
Leuk om kaartje bij je pakje te krijgen!
Netjes en verzorgd