Pluspunten
Super klantvriendelijk en persoonlijk
Pluspunten
Snel en efficient, betrouwbaar en uitstekende klantenregistratie, capeau!
VerbeterpuntenGeen opmerkingen
Pluspunten
snelle levering, eindelijk een klok die het doet.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle en goede levering en product in perfecte conditie ontvangen.
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt, er is zeker persoonlijke aandacht aan besteed!
Pluspunten
Keurig verpakt , op tijd geleverd en het product werkt ook nog, Zelfs een leuk kaartje erbij. Dank u wel
Pluspunten
Leuk handgeschreven bedankje bij de zending.
Pluspunten
Geweldig! Adres verkeerd ingevuld en meteen iemand aan de lijn die het ging regelen met post NL!!
VerbeterpuntenNiks!
Pluspunten
Product was niet direct leverbaar, netjes een bericht gekregen wanneer weer leverbaar. Bestellen en de volgende dag ontvangen. Prima!
VerbeterpuntenNVT
Prijs/kwaliteit is niet goed
Pluspunten
Snel mijn bestelling ontvangen, handig dat de maten bij de artikelomschrijving stonden en de verdere info ook compleet was. Erg leuk dat er een persoonlijk, handgeschreven kaartje bij was van de winkel.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Netjes verpakt en op tijd geleverd. Persoonlijke boodschap bij de bestelling Prima !
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Super lief persoonlijk geschreven kaartje erbij gekregen. Erg leuk detail!
Ik heb ruim €20 betaald voor de brillenkoker maar er zat een prijskaartje aan van €15,95. Voelde niet goed
Pluspunten
Snel geleverd, inclusief een leuk handgeschreven kaartje!
Pluspunten
Snelle levering en attent, handgeschreven kaartje erbij
Pluspunten
Zeer snelle levering, aardige afhandeling van mijn bestelling
Pluspunten
Snelle levering en de bestelling was goed ingepakt. Het handgeschreven kaartje maakte het helemaal af.
Pluspunten
Snelle levering en een vriendelijk kaartje erbij. Leuk!!