goede service en nette levering
Fijne webwinkel met mooie spulletjes. Mijn bestelling kwam ietsje later dan gepland, maar dat werd via een persoonlijk mailtje gemeld. Alles was keurig verpakt met een leuk (ook weer) persoonlijk kaartje erbij. Top!
Snelle levering, goede communicatie en cadeau mooi ingepakt geleverd!
Zeer correcte en vlotte afhandeling.
Mijn bestelling werd snel en correct geleverd! En bovendien gratis heel leuk ingepakt! Topper!
Mooi kado dat snel werd geleverd. Goede informatie per e-mail.
Het begint al bij de duidelijke website. Maar ook de belofte van snelle levering die nagekomen wordt. Cadeaus waren gratis ingepakt in super leuk inpakpapier.
Als je bij je vriendin naar de toilet gaat en verrast wordt door heerlijke vogelgeluiden en je weet dat dit het perfecte cadeautje is voor jevschoonzusje.
In mijn speurtocht online, kwam ik op de website van Kado in huis. Spullen waren op voorraad en het was zo besteld. Twee dagen erna had ik het in huis. Goed en duurzaam verpakt en met een persoonlijk bedankje. Achteraf kwam ik er achter dat ze ook een stenen winkel hebben in Venlo. Goed om te weten!
Snelle afhandeling wat ik heb besteld. Keurig verpakt met een leuk persoonlijk kaartje erbij
Snelle levering, duidelijke site en product goed verpakt!
Makkelijk online bestellen; perfecte en snelle levering! Niks te klagen!!
Artikel was snel in huis, duidelijke communicatie betreft verzending. Goed ingepakt en een persoonlijk kaartje, top!!
Er wordt gedaan, wat er wordt beloofd. Vlotte afhandeling van de bestelling. Het persoonlijk handgeschreven (waar vind je dat nog), vind ik plezierig en verbindt mij met de leverancier.
Leuke winkel en alles op tijd binnen
Alles goed geregeld , keurig op tijd opgestuurd , persoonlijke aandacht.
Verwerkt als opgegeven
Mijn bestelling werd snel verzonden, maar helaas waren er wat problemen aan de kant van PostNL waardoor mijn pakket telkens niet bezorgd werd. Contact opgenomen met Kado in Huis, die vriendelijk en begripvol reageerden. Er werd direct een nieuw artikel verzonden, waardoor ik deze de volgende dag in huis had. Kortom: super tevreden, top service!
Zwitscherbox huisje met vogel geluiden besteld, was snel bezorgd, en via een keurig kaartje. persoonlijk bedankt voor de bestelling, wij zijn zeer tevreden hiermee ! Dank u wel Kado in huis.
Omdat ik een vraag had gesteld over de levertijd en een deadline ivm verjaardag(skado), hadden ze de bestelling op eigen initiatief mooi ingepakt. En ze zorgden ervoor dat het op tijd binnen kwam. Top service!
Prima en snelle levering
Er is direct contact met kado in huis. Had verkeerde kleur besteld. Kon direct worden omgeruild. Alles verliep vlot, ben zeer tevreden.
Het cadeau werd super snel bezorgd en was heel professioneel ingepakt .
Snel verstuurd, product zoals verwacht, met een leuk kaartje erbij.
Super snel geleverd en blij met ons vogel huisje het is net als je op de wc bent of het potje buiten staat haha !