Pluspunten
Website is overzichtelijk
Pluspunten
levertijd werd aangegeven zodat ik er de rekening mee kon houden. Leuk ingepakt zonder extra kosten! Persoonlijk kaartje bij de bestelling.
VerbeterpuntenSanquin Bloedvoorziening
Pluspunten
Zelfs met kleine bestelling prima service, die persoonlijk en vriendelijk aanvoelt.
Pluspunten
Postcard in the package, very cute ! Also showing the stock
VerbeterpuntenNavigation menu between categories on mobile phone could be improved
Pluspunten
Erg leuke producten die ik nog nergens anders heb gevonden. Succes gegarandeerd bij de jarigen in mijn vriendenkring :-) Snelle levering.
VerbeterpuntenGeen. Het liep gesmeerd.
Pluspunten
De gratis inpakservice, waarbij mijn 3 kadootjes in verschillende kleuren waren ingepakt zodat ik wist welk kadootje voor wie was.
Pluspunten
Een leuke persoonlijke 'noot' bij het pakketje!
Pluspunten
Heel veel spullen met leuke prints. Goed te vinden op internet. Na het bestellen had ik heel snel bericht dat het pakket was verzonden. En ik had het de volgende dag in huis. Ik vond het heel leuk dat er een handgeschreven kaartje bij zat met een bedankt en veel plezier met je waspoederbox.
Pluspunten
Alle lof voor de super snelle levering. Het persoonlijke kaartje wat erbij zat kan ik enorm waarderen. Ik koop nog niet zo vaak via internet en vind het vaak toch spannend. Je hoort zulke rare berichten. Doordat het allemaal echt snel ging en het kaartje gaf me dat alle vertrouwen. Het maakt het internet kopen dan ook minder spannend. Bedankt hiervoor.
VerbeterpuntenGewoon lekker doorgaan zo, echt top
Pluspunten
Vooral het handgeschreven bedankkaartje met een super leuke tekst maakt dat je heel graag weer iets wilt bestellen!
VerbeterpuntenBen ik nog niet tegen gekomen!
Pluspunten
Alles ging goed dus een dikke 10
VerbeterpuntenGeen verbeter punten. Wel een heel mooi handgeschreven kaartje erbij !!!
Pluspunten
Mooie en overzichtelijke website, super snelle levering met een leuk en vriendelijk bedank briefje in verpakking
Pluspunten
Tip top in orde, snelle levering, goed verpakt, gewoon perfect!
Pluspunten
supersnelle levering, duidelijk site
Pluspunten
Leuk dat er een handgeschreven kaartje bij de bestelling zat! De bureaulamp is echt ontzettend leuk. Leuk kado, blije dochter!