Pluspunten
Ik heb de bestelde producten netjes verpakt ontvangen! De handgeschreven kaart erbij vond ik erg leuk en geeft aan dat ze waarde hechten aan hun klanten. De producten zijn ook naar verwachting. Erg goede service en het was een fijne aankoop! Voor herhaling vatbaar!
VerbeterpuntenJullie krijgen binnenkort een theeblik van Derriere la Porte. Opbergblik Thee Boite à Thé Grijs. In de tekst staat dat voor elke thee een ander blikje is. Jullie verkopen er echter 1, dus dat vind ik wel jammer!
Pluspunten
Levering binnen 1 werkdag van een artikel dat op vele andere sites vermeld staat als 'tijdelijk niet leverbaar'. Duidelijk dat het aantal 'op voorraad' vermeld staat.
Pluspunten
persoonlijk en snel
Pluspunten
super snel geleverd mijn kids zijn erg blij met de aap klok geweldig
Pluspunten
Vlekkeloos
VerbeterpuntenKan niets bedenken
Pluspunten
Duidelijke website, snelle bezorging van bestelling. En wat leuk dat er een persoonlijk kaartje bij de bestelling zit. Kwaliteit top!
Pluspunten
Alles prima volgens afspraak geleverd. Ben zeer tevreden hiermee.
Pluspunten
Product was niet op voorraad. Na mij vraag wanneer dit weer op voorraad zou komen werd hier snel en duidelijk over geommuniceerd. De uiteindelijke levering na bestelling was snel. Super gedaan! Zeer tevreden!
Kiezen voor een andere vervoerder. DPD is geen aanrader. Niet klantvriendelijk.
Pluspunten
Leuke spullen en snelle levering!
Pluspunten
Bestelling werd vlot en keurig afgeleverd. In het begin van de middag besteld en de volgende ochtend voor 9:00 uur geleverd.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Mooi aanbod ,geen extra kosten voor de verzending, Doe zo verder.
Pluspunten
Snelle levering, zorgvuldig verpakt, kortom zeer tevreden.
Pluspunten
Snelle levering, kadoverpakking TOP
Pluspunten
Zeer tevreden over mijn aankoop. Het pakket was inderdaad de volgende dag geleverd, en vroeg, zodat je niet de hele dag er op hoefde te wachten.
VerbeterpuntenJammer dat er veel producten van Derriere La Porte niet op voorraad waren maar binnenkort verwacht, anders had ik meer willen bestellen. Is het mogelijk om aan te geven hoe lang het gaat duren? Je loopt immers het gevaar dat klanten deze op een andere site gaan zoeken. Zelf vind ik het wel prettig op bij een bedrijf te blijven waar ik mij net heb geregistreerd.
Pluspunten
Communicatie is goed
VerbeterpuntenLevertijd duurt tov andere webshops in mijn optiek te lang. Donderdag besteld en pas maandag binnen hebben. Ik had het zaterdag nodig en zag dat op vrijdag rond 17:45 al op depot was
Beste Ralph, Bedankt voor je beoordeling. Vervelend dat het pakket niet op tijd geleverd is. Wij hebben het pakket vrijdag verstuurd, omdat het op donderdag na 17 uur is besteld. Het pakket had dan zaterdag door DPD geleverd moeten worden. Maar dat is helaas niet gebeurd. Wij zullen hierover contact opnemen met DPD en er voor zorgen dat dit niet meer gebeurd. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. MVG Silvia Peeters Kado in Huis
Pluspunten
De regeling als het pakje niet kan doorgaan. Dat hebben we eerst gehad en zonder problemen ons geld terug en goed opgevolgd. Nu pakje besteld en zeer snel Bij ons geraakt!
VerbeterpuntenDoor Onze 2 Ervaringen weinig aan te merken
Pluspunten
-netjes geleverd, stevig verpakt; - je wordt goed op de hoogte gehouden van leveringsproces; - kado wordt erg leuk ingepakt op verzoek - heel attent: een handgeschreven, persoonlijk berichtje bij de bestelling - leuke producten
VerbeterpuntenIk kon het zelf prima volgen allemaal, maar ik was verbaasd dat een bedrijf in Nederland, met ook zo'n Hollandse naam, de gehele communicatie na het bestelproces in het engels voert. Indien mogelijk zou ik dat gewoon in het nederlands doen.
Pluspunten
Leuke producten, persoonlijk
VerbeterpuntenInpakservice bieden, extra levertijd vanwege het inpakken en dan niet inpakken van het cadeau is zeer jammer, site mag overzichtelijker