Pluspunten
leuk bedrijf, mooie artikelen voor een betaalbare prijs; het zoeken en vinden van een kado in huis is erg gemakkelijk. de nazorg in de vorm van een persoonlijk kaartje vind ik erg goed. Ga zo door
Beste Roland, Wij gaan zeker zo door. Wij willen alleen maar tevreden klanten. Thanks voor de beoordeling. Mvg Silvia van Kado in huis
Pluspunten
Persoonlijk en prettig contact.
VerbeterpuntenVoorraad, kwaliteit irt beschadiging pakket.
Beste Mark, Bedankt voor je feedback. Dan houdt ons scherp. We gaan hier aan werken. Wij zijn helaas teveel afhankelijk van de voorraad en levertijd van onze leveranciers. Sorry voor het ongemak. Mvg Silvia van Kado in huis
Pluspunten
Superleuke producten, online besteld en snel in huis
VerbeterpuntenNee
Beste Marjolein, Fijn dat je tevreden bent over onze Service! Bedankt voor de review. Mvg Lukas van Kado in Huis
Pluspunten
Zorg voor de producten en de contacten met de klant.
VerbeterpuntenPrijs-kwaliteitverhouding van producten mag nog wat beter. Daarnaast bestelde ik iets voor sinterklaas en kreeg ik een product met als houdbaarheidsdatum oktober.
Beste Annette, Fijn dat u de verbeterpunten aangeeft. De seedbom kun je het beste gebruiken in de maanden maart-juni of augustus-oktober. Het is geen houdbaarheidsdatum maar Groeidatum. Sorry voor het ongemak. Thanks voor de review. Mvg Lukas van Kado in Huis
Pluspunten
duidelijke website, snelle levering en leuke producten!
VerbeterpuntenNiet alles is goed te vinden via zoekmachine. Er wordt aangegeven dat het 'leuk verpakt' wordt, goed verpakt absoluut, maar leuk bij mijn levering niet.
Beste Jilca, Bedankt voor je feedback. Je kunt bij elk artikel aangeven hoe je het "kado" verpakt wilt hebben. Er staat een widget met kadoverpakking. Sorry voor het ongemak. Hartelijk dank voor je review. Mvg Lukas van kado in Huis
Pluspunten
Duidelijke navigatie website, handige zoekfunctie website, goede en snelle uitcheck winkelwagen, snelle levering bestelling en goede tussentijdse status/tracking. Persoonlijk en handgeschreven kaartje bij bestelling - erg leuk!
VerbeterpuntenGeen op dit moment.
Beste Marcel, Super bedankt voor je beoordeling. We zijn helemaal blij met deze 10. Mvg Silvia van Kado in Huis
Pluspunten
Ze antwoorden enorm snel, zijn heel vriendelijk , ze doen wat ze zeggen , het was heel mooi ingepakt , ze hebben super leuke dingetjes!
VerbeterpuntenGeen enkele!
Beste Febe, Thanks voor de mooie review. Service Service daar gaat het om. En leuk persoonlijk contact met je klanten. Mvg Lukas van kado in Huis
Pluspunten
de bestelling is snel afgehandeld en snel geleverd
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
positief punt is dat ze je prima op de hoogte houden van de status van het geleverde product
Pluspunten
Goed verpakt met bedrukte tape van Laro Tape!
Pluspunten
goede informatie, ik kon de datum van afleveren aanpassen en heb dat gedaan, kreeg een tijd door en hij kwam op tijd. product goed.
Pluspunten
Prettige internetsite en snelle levertijd
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Nadat ik mijn bestelling had geplaatst, kreeg ik een mail waarin stond dat een besteld artikel niet meer op voorraad was. Ik kon kiezen. Mijn geld terug of een andere kleur. Ik koos voor het laatste en de volgende dag werd mijn bestelling al geleverd. Goede service.
Pluspunten
Mooie artikelen. Verzorgde bestelling Goede communicatie via mail
Verbeterpunten/
Pluspunten
Persoonlijke touch dmv o.a handgeschreven briefje, snelle levering,snelle communicatie, gratis inpakservice en zag er erg feestelijk uit, ruime assortiment
Pluspunten
Leuke website, goeie prijzen, zeer snelle levering!!!
Pluspunten
De artikelen zijn leuk ingepakt afgeleverd. Helemaal top!
Pluspunten
Leuke artikelen, duidelijke communicatie en hoede en snelle levering
Pluspunten
Prima verzending binnen één dag. Leuk handgeschreven kaartje bij product met een veel plezier boodschap er op: leuke persoonlijke touch.
VerbeterpuntenVerzending via DPD. Deze leveren Met het gekozen pakket niet op zaterdagen. Mogelijkheid tot zaterdaglevering zou leuk zijn
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke communicatie, persoonlijke note bij pakketje