Pluspunten
Supersnelle levering!! Woensdagavond bested en vrijdagochtend spullen in huis
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Ik kocht vorig jaar aan de Bodensee een opvouwtasje met print van Berlijn. Ik was afgelopen week in Berlijn en zocht dit tasje om cadeau te geven, maar helaas in heel Berlijn niet te vinden. Op internet gekeken en ja bij Kado in Huis vind ik ze. Fantastisch, en zo snel en keurig verpakt met persoonlijk kaartje ontvangen. Helemaal klasse. Kom snel in jullie in winkel kijken, want Venlo is niet ver van Nijmegen. Top!
VerbeterpuntenDit was mijn eerste ervaring met Kado in Huis en ik heb geen verbeterpunten.
Pluspunten
Zelfs een handgeschreven kaartje bij de bestelling, leuk!
Pluspunten
Alles was prima geregeld
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Leuk persoonlijk geschreven kaartje bij de bestelling Beste prijs voor dit artikel
Pluspunten
Prima geen opmerkingen
Pluspunten
Super snelle levering en goed verpakt.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Persoonlijk
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Leuke, speciale producten. Snelle levering.
VerbeterpuntenGeen. Alles was prima in orde.
Pluspunten
Leuk, apart aanbod. Duidelijke website.
Pluspunten
Snel
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
SNELLE VERWERKING VAN DE OPDRACHT EN BEZORGING!
VerbeterpuntenIk had wat moeite met de websie: als ik een item beer wilde bekijken en weer terug wilde naar het overzicht, dan lukte dat niet goed. (Kan natuurlijk ook aan mijzelf liggen!)
Pluspunten
Kado in huis heeft een leuke site. De producten zijn net zo leuk. Direct na het bestellen krijg je een bevestigingsmail. Daarna een mail dat de bestelling verzonden is en wanneer het pakket aangeboden wordt. Ik ben zeer tevreden. Mijn dochter was erg blij met het cadeau dat ook nog eens mooi ingepakt was.
Pluspunten
Snelle levering!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
heerlijke winkel, altijd een vriendelijk woord als je binnen komt. prima webwinkel.
Pluspunten
Snelle service, duidelijke website
Pluspunten
Tot in de puntjes verzorgd, alles was prachtig ingepakt en er zat zelfs een handgeschreven briefje bij
Pluspunten
prettige communicatie, leuk dat er een kaartje bijzit
Verbeterpuntenkies een andere transporteur. DPD is waardeloos Zeer moeilijk om eindelijk het pakket te krijgen, Ze lezen hun eigen tracking zaken niet
Pluspunten
Overzichtelijke Website, snel geleverd en een unieke persoonlijke boodschap.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
vlot, snel en gemakkelijk en correct.
Verbeterpuntenals iets niet beschikbaar is en je zet het op je verlanglijstje, dan zou het wenselijk zijn dat je bericht wordt als het produkt beschikbaar is voor bestelling.