Snelle levering en leuk ( gratis) ingepakt een echt cadeau
Na bestelling een paar duidelijke mailtjes gehad mbt levering. Levering kwam ook op tijd binnen, goed verpakt.
helemaal Top
bestelling snel geleverd, prima! was gecharmeerd, van het hand geschreven briefje wat bij het pakje zat ! klasse!
Heel attent en persoonlijk!
Mooi product, netjes ingepakt en nog persoonlijk berichtje, leuk
Ik had per ongeluk de verkeerde schwitzerbox gekocht (verkeerde kleur) Contact over gehad per mail. Na aanleiding hiervan een nieuwe besteld en de andere geretourneerd. De nieuwe word gelijk de andere dag al bezorgd, super!
Produkt snel en keurig duurzaam verpakt geleverd, opgehaald bij afhaalpunt Erg tevreden, super kado tip Kado in Huis >Dank jullie wel !
Handige site met vele kado's. De snelle levering met de persoonlijke noot maakte het "feestje" af.
Te laat bezorgd. Product goed
Goede informatie, fijn product, snelle bezorging, etrouwbaar en heel meedenkend.
Goed verzorgd en mooi ingepakt. Blij mee!
Leuke artikelen
Blij met mijn ‘bird-box’ vrolijkheid op het toilet door het mooie vogelgezang.
Product naar wens en op tijd geleverd. Alles prima
Het cadeau werd leuk ingepakt en daarna stevig verpakt waardoor het niet stuk zou gaan. Het werd ook nog eens al de volgende dag bezorgd, helemaal top!
Snelle levering na contact over geen levering
Snelle levering, keurig ingepakt en ook een persoonlijk kaartje erbij handgeschreven om plezier te wensen met de bestelling. Welk bedrijf doet dat nog, super leuk.
Ik heb een deel van de bestelling geretourneerd en om een ander product gevraagd. Als dat nog deze week wordt geleverd mogen de laatste twee categorieën vijf sterren krijgen!
Fijne winkel en snel geleverd
Heb nog geen ervaring maar tot op heden Top Makkelijk bestellen en zeer snel geleverd
Betrouwbaar . Netjes op afgesproken tijd afgeleverd Een persoonlijk geschreven kaart erbij met leuke tekst Zeer tevreden
Alles zoals beloofd. Keurig ingepakt met een liefdevolle notitie
Snelle levering, duidelijke en persoonlijke communicatie!