Pluspunten
Zeer snelle levering, ik ging nog een mailtje krijgen van DPD zodat ik mijn pakje kon volgen maar het werd eigenlijk onmiddellijk geleverd. :)
VerbeterpuntenGeen enkel.
Beste Nele, Bedankt voor je review. Schittert de ring al aan je vinger? MVG SIlvia
Pluspunten
Leuk dat er een persoonlijk geschreven kaartje bij zit!
Beste Vera, Hartelijk dank voor je beoordeling. Persoonlijk contact met onze klanten vinden wij heel belangrijk. Fijn weekend. MVG Silvia
Beste An, Hartelijk dank voor je review. Fijn dat je tevreden bent over Kado in Huis. MVG Silvia
Pluspunten
Super leuke producten, snelle service, veel betaalmogelijkheden, mogelijkheid om het product bij de winkel op te halen
Beste Mandy, Bedankt voor je review. Dat zijn veel pluspunten. Fijn dat je zo tevreden bent. MVG Silvia
Pluspunten
Ik ben ervan verschoten toen ik het met de hand geschreven briefje bij mijn bestelling aantrof. Dat was zeer fijn en een aangename verrassing!
VerbeterpuntenNiet echt een idee. Voor mij is het bedrijf zeker in orde!
Beste Robin. Hartelijk dank voor je beoordeling. Heb je de ring al gedragen? Zal zeker een I-catcher zijn bij je outfit. MVG Silvia
Pluspunten
Groot en gevarieerd aanbod en snelle levering. Ook heel erg leuk dat ze bij de bestelling een persoonlijk kaartje hebben geschreven!
VerbeterpuntenNvt
Beste Camille, Hartelijk dank voor je review. Heb je de producten al uitgeprobeerd? MVG Silvia
Pluspunten
Erg leuk dat er nog een persoonlijk kaartje bij wordt geschreven! De producten worden ook erg leuk ingepakt en zitten nog in de originele verpakking.
VerbeterpuntenIk vind de verzendkosten wel erg duur
Beste Emma, Hartelijk dank voor je beoordeling. Was diegene waar het kado voor was er blij mee? MVG Silvia
Beste Yvonne, Bedankt voor je review. We hopen dat de horloge goed in de smaak is gevallen. MVG Silvia
Pluspunten
Vlotte website. Makkelijk bestelsysteem. Opvolging via mail. Grootste pluspunt : op voorhand verpakt als cadeau mét keuzemogelijkheden !
VerbeterpuntenTevreden klant dus...
Beste Hans, Hartelijk dank voor de review. Goed om te horen dat je helemaal tevreden bent. MVG Silvia
Pluspunten
Het is ongelooflijk snel geleverd. Er zit een persoonlijke boodschap bij :) Een tijdschema van de levering wordt in de mail vermeld
Beste Zoë, Met behulp van onze partners kunnen we optimale service verlenen. MVG Silvia
Pluspunten
Leuk een persoonlijke boodschap bij het kado! Mooi ingepakt!
Beste Marieke, Bedankt voor je beoordeling. De verpakking is vaak al het halve kado. MVG Silvia
Pluspunten
Ik had mijn bestelling betaald en meteen een mailtje over iets dat er niet meer is, en de vraag of ik mijn geld terug wilde of een andere keuze kon maken.
VerbeterpuntenDaar kan ik niets over zeggen, geen ervaring mee!
Beste Jose, Bedankt voor je review. Soms komt het wel eens voor dat een artikel niet meer op voorraad is. We proberen dan om de klant een alternatief te bieden. Lukt dit niet. Dan storten we uiteraard het bedrag meteen retour. MVG Silvia
Pluspunten
heel tevreden over bestelling en levering!
Beste serge, Fijn dat je zo tevreden bent. We hopen dat het kado in de smaak is gevallen. MVG Silvia
Beste Tania, Bedankt voor je beoordeling. Fijn weekend. MVG Silvia
Pluspunten
Tof verpakt! :-) Heel persoonlijk
Beste Christel, Bedankt voor je beoordeling. De verpakking is heel belangrijk. Het visitekaartje van onze winkel. MVG Silvia
Pluspunten
Alles zoals beloofd!
Beste Jo, Hebben de kapstokhaakjes al een leuk plekje gekregen? MVG Silvia
Pluspunten
Wat leuk ingepakt, en dat persoonlijke kaartje bij de bestelling maakt het geheel af.
VerbeterpuntenDe bezorging via Dpd vind ik zelf nooit heel handig. Post nl levert bij de eerste afleverpoging al bij de buren. Helaas was het pakket er nu pas 2 dagen later, maar mijn voorkeur gaat uit naar verzending via post nl.
Beste Dees, Thanks voor je review. We begrijpen je commentaar over DPD. ik heb het doorgespeeld naar DPD. Wij hebben voorheen onze pakketten verzonden met PostNL. Helaas werden daat toch te vaak fouten gemaakt. Daarom onze overstap naar DPD. MVG Silvia
Beste Letty, Bedankt voor je review. Hebben de blikjes al een mooi plekje gekregen? MVG Silvia
Pluspunten
Ontzettend leuk om een persoonlijk berichtje bij je product te ontvangen!
Beste Anita, Om onze online klanten de persoonlijk aandacht te geven die onze klanten in de winkel ook krijgen, proberen we deze zo persoonlijk mogelijk te benaderen. MVG Silvia
Pluspunten
Ongelooflijk, ik kreeg bij mijn bestelling een handgeschreven kaartje met persoonlijke boodschap van de winkeleigenaar, wat prachtig dat daar aandacht aan wordt besteed. mijn cadeau As meteen nóg mooier.
Beste Linda, Wat een levende woorden. Online winkelen kan heel onpersoonlijk zijn. Daarom proberen wij het lijntje met onze klant zo kort en persoonlijk mogelijk te houden. MVG Silvia
Beste Robin, En heeft de tafelbel al gebruikt? Bedankt voor de beoordeling. Mvg Lukas van Kado in Huis
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden over de service van het bedrijf. Ik kende het bedrijf nog niet, maar had een cadeau voor ogen dat zij leveren. Ik belde toen voor de zekerheid op over hoelang de levertijd ongeveer ging zijn. Normaalgezien was dat 1 dag, maar omdat het weekend zou worden zou hun leverancier niet leveren op zaterdag. Ik zei dat het om een verjaardagscadeau ging. Toen heeft ze me erop gewezen iets in de notitie erbij te zetten, waardoor zij het via een andere leverancier toch op zaterdag (dag na besteldatum) bij mij afgeleverd hebben. Top!
VerbeterpuntenIk kon niet zo snel de levertijd vinden. Als dit doorgaans 1 dag is (mits op voorraad), is het juist slim dit duidelijk bij het product te vermelden, ik zou daardoor een product sneller bij dat bedrijf bestellen, en hierdoor had ik niet eerst naar het bedrijf hoeven te bellen (soms haken klanten daar dan af).
Beste Hedwig, Bedankt voor je feedback. Dit nemen we zeker mee in een update! Op dit moment staat de levertijd wel bij het produkt. Onder de beschikbaarheid. Thanks voor de review. Mvg Lukas van Kado in Huis
Pluspunten
Ik werd vlot te woord gestaan aan de telefoon. Op al mijn vragen kreeg ik duidelijk antwoord.
Beste Fred, Bedankt voor je feedback en beoordeling. Mvg Silvia van kado in Huis
Beste Janneke, Heb je de plakfolie van Kitsch Kitchen al in gebruik? Succes ermee. Bedankt voor de review. Mvg Lukas van Kado in Huis
Beste Lieve, Super bedankt voor de schitterende 10!!! Hier gaan we voor! Bedankt voor de boordeling! Mvg Silvia van kado in Huis