Beste Tess, Mooi! Mooi! Mooi! Deze 10 :) Mvg Lukas
Beste Fam. Holzhauer, Jullie bedankt voor de beoordeling. Mvg Lukas
Pluspunten
snelheid, gebruiksvriendelijke website
Verbeterpuntengeen
Beste Max, Precies we hebben inderdaad een zeer gebruiksvriendelijke webshop. Moet makkelijk zijn voor elke klant! Mvg Silvia
Pluspunten
Hele snelle levering, met een persoonlijk bedankingskaartje.
Beste Eva, Altijd prettig om te horen als klanten zeer tevreden zijn over Kado in Huis :) Mvg Lukas
Pluspunten
Helemaal top, kan niet beter!
Beste Karsten, We proberen nog iedere dag onze service te verbeteren! Dan verdiend iedereen. Mvg Silvia
Pluspunten
zeer vlot en correct geleverd
Beste Jan, We hebben de fotos ontvangen. Dank daarvoor. Veel plezier nog met het nieuwe exemplaar! Fijne avond. Mvg Silvia
Pluspunten
Duidelijke beschrijving product en snelle bezorging ook leuk ingepakt
Beste Simon, Waren de Sint kadootjes naar wens? Mvg Silvia
Pluspunten
Een leuke handgeschreven kaart en prachtige gratis cadeaupapier!
Beste Mariska, Met zo'n leuke winkel en webshop moet je ook leuk inpakken. Vinden wij :) Mvg Lukas
Beste Mark, Helemaal tevreden zo te zien. Perfekt. Mvg Silvia
Pluspunten
Snelle keurige levering
VerbeterpuntenEr zat wel een hele grote doos omheen maar als dit een hergebruikte was dan alleen maar lof!
Beste Rianne, We hebben normaal gesproken altijd onze eigen nieuwe dozen. We accepteren gebruikte dozen maar dan moeten ze wel netjes zijn. Mvg Lukas
Pluspunten
Snel, duidelijk, komen afspraken na.
Beste Helmie, Als je een webshop hebt moet je het goed doen. En geen half werk. Mvg Lukas
Beste Digna, Thanks voor de beoordeling. Mvg Lukas
Pluspunten
Aardige mensen van de webshop! En leuk dat er een handgeschreven kaartje bij zit.
Verbeterpunten-
Beste Esther, Fijn om te horen dat we het goed doen. Bedankt voor de (aardige tekst:) Mvg Silvia
Pluspunten
Wow, een hand geschreven kaart ter verwelkoming van een nieuwe klant, dat zie je niet bij de online verkoopgiganten. Zeer leuk! Ook de verpakking is origineel en een beetje confetti geeft een glimlach aan de persoon die het cadeau geeft en hopelijk die hem ook krijgt (het is nog geen 5 december) geweest. Ik vergeet ook niet meer dat jullie uit Venlo komen! :) Ik ga zeker in een volgende zoektocht naar een cadeau bij jullie terugkomen!
VerbeterpuntenWellicht in deze feestdagen een optie voor 'sinterklaas' verpakking of 'kerst' verpakking. Nu ben ik carnaval-minded en vind ik het leuk. Wellicht zijn andere er minder van gecharmeerd. Aangezien het cadeau 5 december op een pakjestafel komt te liggen ga ik hem nu nog een keer inpakken zodat hij in sinterklaas-stijl is. Ach de persoon die het cadeau opent mag hem twee cadeaupapiertjes losscheuren! :-) Tips voor anderen: 'support your locals' en koop je cadeau hier! :)
Beste Rik, Ten eerste wil ik je bedanken voor de aandacht die je schenkt aan de review. Bij elk artikel kun je aangeven welke kadoverpakking je wilt hebben. Helemaal niet erg. Dan weet je dat je voor iedere gelegenheid een leuke kadoverpakking kunt uitkiezen! PS: behalve Carnaval dan. :) Zegt het voort zegt het voort!!!! Thanks voor de 10!!!! Mvg Lukas
Beste Anke, Was alles naar wens? Thanks voor de beoordeling. Mvg Lukas
Pluspunten
Door hun persoonlijke aandacht, vallen ze op tussen allle webwinkels
Beste Cyn, Iedere klant krijgt evenveel aandacht. Bij ons ben je geen nummer maar een waardevolle klant. Mvg Silvia
Pluspunten
Lekker snel geregeld, makkelijk thuis bezorgd en ontzettend leuk ingepakt met een persoonlijk briefje. Ik ben fan!
VerbeterpuntenIk zou het zelf niet beter doen
Beste Petra, Leuk dat je fan van ons bent. We proberen ons altijd te verplaatsen in de klant. Dank voor de review. Mvg Lukas
Pluspunten
Zeer snel ontvangen.
Beste Jan en Regina, Zo te zien was alles naar wens. Bedankt voor jullie beoordeling. Mvg Lukas
Pluspunten
Ik ben heel positief over hoe ik behandeld ben.
Verbeterpuntenn.v.t.
Beste Elly, Fijn om te horen. Wij vinden het zeer prettig om servicegericht om te gaan met onze klanten. Wij zijn heel blij met deze schitterende 10!!! Thanks! Mvg Lukas
Pluspunten
Goed verpakt, leuke notitie erbij
Beste Angelique, Is het pillendoosje van Pylones wat je ervan verwacht had? Thanks voor de beoordeling. Mvg Silvia
Beste Stans, Heeft u de magazine houder van PT al in gebruik? Bedankt voor de review. Mvg Silvia
Pluspunten
Attent zijn en zeer klantvriendelijk
Beste Sylvia, Bedankt voor deze geweldige 10!!! Thanks voor de beoordeling. Mvg Lukas
Beste Lotte, Was de thermosfles helemaal naar wens? Bedankt voor de beoordeling. Mvg Lukas
Pluspunten
Persoonlijk briefje bij de zending,geeft een gezellig gevoel!
Beste Kees, Heeft de koekoeksklok al een mooi plekje gekregen? Bedankt voor uw review. Mvg Lukas
Pluspunten
Mooi ingepakte cadeau's en een leuk handgeschreven kaartje!
Beste Eefje, Met zo'n leuke web en fysieke winkel moet je ook gaaf inpakken! Thanks voor de beoordeling. Mvg Silvia