Beste Albert, Hebt u de brillendoos al in gebruik? Was deze helemaal naar wens? Bedankt voor uw beoordeling. Mvg Lukas
In werkelijkheid zijn de badeendjes super klein
Beste Kim, Hartelijk dank voor je beoordeling. We vinden het erg vervelend dat de eendjes niet naar tevredenheid zijn. De afmetingen van de eendjes staat bij de omschrijving, maar schijnbaar niet duidelijk genoeg voor onze klanten. We zullen proberen om de informatie duidelijker in beeld te brengen. Sorry voor het ongemak. MVG Silvia Peeters
Pluspunten
Snelle levering,persoonlijk ivm handgeschreven kaartje bij bestelling..erg leuk!!
Beste Maaike, Hartelijk dank voor je beoordeling. We hopen dat de waterkoker en de suikerpot al een mooi plekje in je keuken hebben gekregen. MVG Silvia Peeters
Pluspunten
Vriendelijk persoonlijk telefonisch te woord gestaan, snelle levering en super leuke kado's!!
VerbeterpuntenAantal producten niet op voorraad en de levertijd onbekend is wel eens jammer als je net iets leuks ziet voor iemand anders en dat erbij wilt bestellen omdat dat ook weer bezorgkosten scheelt.
Beste Florien, Bedankt voor je review. we vinden het heel fijn dat je ook tips geeft hoe we onze service nog beter op de klant af kunnen stemmen. helaas zijn wij ook afhankelijk van onze leveranciers. we proberen de levertijden zo kort mogelijk te houden. En als je iets nodig hebt voor een bepaalde datum, kun je altijd contact met ons opnemen. MVG Silvia Peeters
Beste Aniel, Bedankt voor je review. Ben je helemaal blij met je nieuwe keukenvriend? MVG Silvia Peeters
Pluspunten
Supersnel verzonden. Uitermate netjes verpakt. Mooi in cadeauverpakking zoals ik had aangegeven. netjes een persoonlijke kaart aangetroffen. Perfect !
VerbeterpuntenGeen kunnen ontdekken
Beste Juliette, De hippe shopper al in gebruik? Bedankt voor de 10! Mvg Silvia.
Pluspunten
Super! Zeer klantvriendelijk en meedenkend.
Beste Mira, Fijn dat u zoveel geduld had met wachten op het helaas niet te leveren opbergblik voor kattevoer! Thanks voor deze review. Mvg, Lukas
Pluspunten
Mooi verpakt, veel communicatie over levering en persoonlijke boodschap handgeschreven om je te bedanken voor de aankoop
VerbeterpuntenNiks op te merken, zeer goede service
Beste Jorg, Zo wil toch iedereen behandeld worden? Was de sonny angel helemaal naar wens? Thanks voor de review. Mvg Silvia
Beste Kim, Weer zo'n schitterende 10!!! Daar worden wij heel blij van!!! Bedankt voor het bericht! Mvg Silvia
Pluspunten
Een dikke tien i.v.m. snelheid in levertijd en de zeer prettige communicatie. De persoonlijke boodschap bij de aflevering van de notenkrakers maakte het zeer bijzonder.
VerbeterpuntenEr zijn geen verbeterpunten, ik kan dit bedrijf ten zeerste aan bevelen.
Beste Catherina, Ik krijg zin om dat liedje te zingen van je krijgt van mij een dikke 10...........:) Heel erg bedankt voor de beoordeling! Mvg Lukas
Pluspunten
De deurmat die ik besteld had werd netjes ingepakt bezorgd en ook op tijd. De kleur, maat en kwaliteit waren zoals beschreven prima. Goede ervaring met kado in huis!
Beste Marique, Heeft de deurmat le chat al een mooi plekje gekregen in jullie woning? Thanks voor review!! Mvg Lukas
Beste Janine, Hebben jullie de het verbandblik van DLP al in gebruik? Bedankt voor de beoordeling. Mvg Silvia
Pluspunten
wij hadden de thermosfles van Phylones heel snel en erg leuk verpakt in huis!!
Beste Erica, Super leuk toch om zo'n mooi pakketje te ontvangen? Leuk dat jullie ook zo enthousiast zijn. Thanks voor de beoordeling. Mvg Lukas
Pluspunten
Altijd op de hoogte wat er aan de hand is. En heel precies een tijd weergeven hoelaat het bezorgt wordt geen dagdeel maar binnen 12 & 1
VerbeterpuntenBij een bedrag boven de ...... bezorgkosten gratis. Is misschien erg leuk :)
Beste Petra, Wij versturen onze pakketten gratis boven de €50,00 Staat ook op onze homepage :) DPD heeft sinds kort deze optie aangeboden dat klanten kunnen aangeven wanneer ze het pakket willen ontvangen. Dat werkt dus perfect. Bedankt voor jullie review! Mvg Lukas
Beste Bonnie, Hebben jullie de wensballon Just Married ook op zien stijgen? Bedankt voor uw beoordeling! Mvg Silvia
Pluspunten
Het winkelen bij 'Kado in huis' bevalt ons uitstekend. Leuke aanbiedingen en goede service van jullie. Wordt na mijn bestelling zo spoedig mogelijk klaargemaakt en met de uiterste zorg verpakt, waarop het daarna meteen wordt verzonden. Ook worden we netjes op de hoogte gebracht als het is verzonden; en het is ook fijn dat we het pakketje dan kunnen volgen via 'Track & trace'. Een meer dan tevreden klant!
Beste Ellen, Fijn dat jullie de tijd wilden nemen om een review te schrijven. Feedback is altijd prettig. Dan weten we waar we staan! Thanks. Mvg Lukas
Pluspunten
Alles is keurig behandeld en snel afgehandeld. Leuk, dat handgeschreven (...) kaartje.
Beste Gerrit, Wij houden het graag persoonlijk. Was de portemonnee van Pylones naar wens? Bedankt voor uw review. Mvg Lukas
Pluspunten
Snelle en correcte levering.. Prima service.. De retro radio was een cadeautje voor een vriendin en ze was er super blij mee..
Beste Wendy, Was de retro radio helemaal naar wens? En heeft u de accessoires van Pylones al in gebruik? Bedankt voor uw beoordeling. Mvg Lukas
Pluspunten
Vlotte communicatie, geen problemen gehad met levering, alles goed verlopen, op tijd geleverd Het cadeau (speen gentlemen en contactlenzendoosje) zijn precies wat ik in gedachten had supercadeau ! Dankuwel daarvoor !!
Beste Debora, Zijn de speen gentleman en het lenzendoosje uil naar wens? Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
Gedetailleerde beschrijving over wanneer het pakketje aankomt, leuk ingepakt cadeau
Beste Sam, Was het kado goed ontvangen? Bedankt voor deze gave 10. Thanks voor de review. Mvg Lukas
Pluspunten
Na verzoek om snelle levering, werd hier ook alles aan gedaan. Super! Via mail goed contact over de bestelling. Persoonlijk kaartje bij de bestelling is zeer attent. Netjes ingepakt. Een dikke pluim!
Verbeterpuntengeen!
Beste Karin, Fijn dat jullie tevreden zijn over Kado in huis. Daar gaan we voor!!! Bedankt voor de beoordeling. Mvg Lukas
Pluspunten
Snel geleverd. Leuk als kado ingepakt.. Leuk het persoonlijke kaart.. Helemaal top!
VerbeterpuntenGeen!
Beste Wendy, Smile smile smile!!! Daar worden wij blij van. Thanks voor de review! Mvg Lukas
Beste Ronald, Heeft u al tijd gehad om het vogelhuisje op te bouwen? Hopelijk was alles naar wens? Mvg Lukas