Pluspunten
Goede site, makkelijk te vinden, en een snelle afhandeling, en werd keurig verpakt verzonden.
Beste Mickey, Fijn dat u zo tevreden bent over ons! Bedankt voor u review. Mvg Lukas
Pluspunten
Ondanks de wellicht wat onpersoonlijke aankoop via een webshop, zat er een heel attent handgeschreven kaartje bij de bestelling. Daar hou ik van: van deze tijd en óók persoonlijk!
Beste Remko, Bent u tevreden met de suiker en zoetjes dispenser van Cabanaz? Thanks voor de review. Mvg Silvia
Pluspunten
Alles zag er verzorgd uit.
Beste Ingeborg, Heeft u het lenzendoosje uil al in gebruik? Bedankt voor u review. Mvg Lukas
Pluspunten
Jullie besteden erg veel aandacht aan de cadeaus, super verpakking en een heel attent briefje! Was blij verrast!
VerbeterpuntenNog iets langere bestel mogelijkheden zou ideaal zijn voor de late beslissers !
Beste Nathalie, Bedankt voor je review. Is je visitekaarthouder al goed gevult met kaartjes? Fijn dat je ook verbeterpunten aangeeft. Wij streven er naar om onze bestelmogelijkheden zo optimaal mogelijk te maken voor onze klanten. Maar omdat wij een kleiner bedrijf zijn, is dit soms lastig. Daar tegenover staat dat we persoonlijker contact met onze klanten kunnen hebben
Pluspunten
Heel snel bezorgd
Beste Hatice, Hartelijk dank voor je review. Is de wensballon al de lucht in gegaan? Ik hoop dat deze veel wensen laat uitkomen. MVG Silvia
Pluspunten
Dit was de eerste keer dat ik iets bij jullie heb besteld en ik ben heel erg tevreden!
Beste Lianne, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Heb je al geshopt met je nieuwe trolley? MVG Silvia
Pluspunten
Leuke site, en makkelijk te bestellen als gast.
Verbeterpuntengeen
Beste Jacqueline, Bedankt voor je review. We hopen dat je veel plezier zult hebben van je sponshouder. MVG Silvia
Beste Willmien, Hartelijk dank voor je beoordeling. We hopen dat het koffieblik een mooi plaatsje in je keuken heeft gekregen. MVG Silvia
Pluspunten
Zeer tevreden van de service. Mijn bestelling werd op de geplande datum geleverd. De cadeauverpakking was heel origineel.
Beste Tess, Hopelijk was de persoon waar het kado voor was erg tevreden? Goed om te horen dat alles naar wens was! Mvg Silvia
Pluspunten
Hele nette transactie
Beste Esther, Draagt u de ring van Pylones al? Fijn dat u zo tevreden bent! Mvg Lukas
Pluspunten
Keurige snelle levering, mooi ingepakt en een persoonlijke boodschap erbij: helemaal goed dus.
Beste Caroline, Heeft u de mighty wallet al kado gegeven? Dank voor u review en deze gave 10! Mvg Lukas
Beste Britt, Heeft u de artikelen al kunnen gebruiken? Bedankt voor uw beoordeling. Mvg Lukas
Beste Anita, Staan de opbergblikjes al te stralen in uw badkamer? Thanks voor de review. Mvg Lukas
Pluspunten
zeer snelle levering en goede afhandeling kortom top
Verbeterpuntengeen
Beste Tonia, Dat horen wij natuurlijk heel graag! Thanks voor deze review. PS: Hopelijk kunt u het opbergblik van DLP toch nog gebruiken. Mvg Lukas
Pluspunten
Snelle nette afhandeling van de bestelling. Verzorgde kadoverpakking.
Beste Frank en Silvie, Bent u al aan het genieten van de Pylones artikelen? Een originele verpakking maakt het nog aantrekkelijker. Mvg Lukas.
Pluspunten
Het bijgeleverde kaartje maakt het persoonlijk. Klantvriendelijk.
Beste Ineke, Hopelijk was de print Orchid van Pylones naar wens? Het lijntje kort houden met onze klanten. Daar gaan wij voor. Thanks voor de review! Mvg Lukas
Pluspunten
Geen enkele klacht, alleen maar positieve ervaring en zeer vriendelijk,zelfs bij levering een persoonlijk kaartje. Zending goed beschermd verpakt.
VerbeterpuntenGeen,ik wens jullie veel succes.
Beste Marjan, Heeft de kartonnen klok al een mooi plekje gekregen? Bedankt voor deze review! Mvg Silvia
Pluspunten
Persoonlijke service
Beste Mevr. Wagemaker, Waren de tissueboxen van Umbra naar wens? Bedankt voor uw beoordeling. Mvg Lukas
Beste Ilse, Was de dolfijn theestick van Umbra naar wens? En natuurlijk bedankt voor deze mooie 10!!! Mvg Lukas
Pluspunten
zeer snellelevering
Verbeterpuntenmisschien een andere verzender, nu weet je niet wanneer de bestelling wordt bezorgd, en met een hond in huis is dat niet handig. Bestellinng beter controleren voor het wordt opgestuurd, want er ztiten krassen aan de onderkant van het sleutelkastje. Proberen het nu zo laag op te hangen dat je de krassen niet ziet.
Beste Marina, Bedankt voor u review. Wij versturen op dit moment alle pakketten met DPD. U kunt volgens ons wel dagdelen aangeven bij DPD! Wij zullen dit zsm gaan uitzoeken. Fijn dat u even de tijd neemt om feedback te geven aan ons. Dat waarderen wij enorm. Mvg Lukas
Beste Adinda, Hebben de klokken al een mooi plekje gekregen? Thanks voor de review. Mvg Lukas
Beste Greta, Was de sleutelhanger kikker naar wens? Bedankt voor u review! Mvg Lukas
Pluspunten
Snelle en nette levering. Leuk persoonlijk kaartje erbij.
Beste Sascha, Bedankt voor je beoordeling. Het lunchtrommeltje zal wel goed van pas komen met dit warme weer. MVG Silvia
Beste Ine, Hartelijk dank voor je review. We hopen dat je veel plezier zult hebben van je nieuwe aankopen. MVG Silvia
Beste Katrien, Super bedankt voor je review. Ze blijven toch leuk, die vogeltjes. MVG Silvia