Geweldig bezorgt. Leuk met bedank kaartje. Zeer attent.
Snelle service!
De bestelling werd heel mooi en gezellig ingepakt. Ook het kaartje erbij vond ik erg attent.
Super leuk kado gekocht bij deze winkel. Hele snelle levering. Mooi verpakt in kadopapier en verstuurd in een stevige doos. Wat erg leuk was , er zat een persoonlijk met handgeschreven kaartje bij zat ! Aanrader deze winkel
Snel in huis en keurig verpakt, zelfs een persoonlijk kaartje erbij, hartstikke lief!
Een handgeschreven kaartje bij mijn kadootje ⭐⭐⭐⭐⭐
Bedankt voor de leuke geschreven kaart! Heel persoonlijk! Met vriendelijke groet Ko
Wat een leuke verrassing: cadeautjes prachtig ingepakt en ook nog vergezeld met een persoonlijk kaartje. Superleuk. Ook snel bezorgd!
Snel geleverd en goed verpakt, persoonlijke kaart erbij. Maakt een online aankoop toch veel leuker
Vlotte verwerking en ik had het al snel in huis. Keurig verpakt. Fijn als jecsnel een cadeautje moet hebben. Ook een vriendelijk bedank kaartje erbij. Dat maakt het altijd zo persoonlijk.
Prima service.Snel geleverd.
Duidelijk verhaal, blij met mijn bestelling en snel bezorgd.
Ik zocht gewoon naar Cabanaz servetten voor in de bekende houder. Gevonden bij Kado in Huis. Besteld en volgende dag al geleverd met een persoonlijk kaartje. Hartstikke attent.
Bestelling snel ontvangen met een vriendelijk, handgeschreven en gepersonaliseerd kaartje erbij. Leuk!
Fantastische service
Op 18/1 besteld, op 19/1 bezorgd. Een klein bestellinkje, maar met zorg en attentie afgehandeld. Uitstekend.
Een overzichtelijke website waar je makkelijk iets bestellen en betalen kunt. Het artikel werd binnen een paar dagen geleverd. Het zat prima ingepakt, niet in plastic en werd op het goede adres geleverd. Leuk dat er een persoonlijk kaartje bij zat.
mijn bestelling is netjes verpakt en snel geleverd
Fijne site en een snelle verzending
Snelle levering en correct verzonden.
Snelle service met een leuke persoonlijke boodschap. Top!