Prima ervaring en er wordt snel gereageerd op vragen.
Snelle bezorging en goede persoonlijke service!
Die Bestellung und Lieferjng liefen super gut und schnell. Der Batteriewechel ging schnell und die Uhren sind wieder wie neu. Ich kaufe gern wieder. Hartmut
Alles liep goed. Leuk dat er een persoonlijk kaartje bij de bestelling zat.
Mooi (cadeau) verpakt en met een persoonlijke kaart van Lucas & Silvia.
Snelle levering en fijne communicatie
mijn bestelling is snel geleverd volgens de afspraken
Voor de eerste keer de webshop bezocht. Overzichtelijk, leuke dingen. Direct gevonden wat ik zocht. Wat ik verder leuk vond was het persoonlijk gericht kaartje van de eigenaren bij de bestelling.
Die Lieferung erfolgte sehr schnell und die Produkte waren sicher eingepackt. Schöner Shop um Geschenke einzukaufen. Ich bin sehr zufrieden!
Prima ervaring! Alles zag er verzorgd uit, van begin tot eind. Erg fijn om bij het uitpakken een persoonlijke boodschap aan te treffen! Dat geeft een goed gevoel.
Leuk! Een handgeschreven kaart er bij ingesloten
Nette en snelle levering, verassende reactie's Christa
Super leuk om kado te geven maar ook om zelf te houden.
Naar verwachting
Cadeau gegeven aan mijn man. Even wat anders als je in bad gaat in stilte. Maakt mooi geluid en ben blij dat je deze kan opladen.
Goede communicatie over de verzending. Snelle levering,
Snelle levering Heel tevreden
Gekochte product snel ontvangen en functioneert goed.
Ik had mijn kado snel binnen en ik vond het heel erg leuk om zo'n persoonlijke boodschap erbij te kregen,echt super.
Zeer rustgevend en ontspannend vogelgeluid. Zeker bij een wc bezoek zeer verrassend. Mooie aankoop geweest.
Mijn bestelling is zeer snel geleverd, en netjes verpakt.
Geweldig en liefdevol handgeschreven berichtje bij het pakketje. Dit is een kado voor mijn moeder en ook super fijn dat het al mooi was ingepakt.
Erg leuk dat er een persoonlijk kaartje toegevoegd was.
Shoppen op de website, het bestellen en de levering .. allemaal prima in orde. En waar ik altijd heel blij van wordt: een persoonlijke noot bij het pakketje. Goed en met aandacht verzorgd. Het Zwitscher vogelhuisje heb ik kado gegeven en is enthousiast ontvangen. Dus al met al een positieve ervaring.
Snelle levering en goede service bij kado in huis