Snel geleverd, netjes verpakt. De inhoud kan ik niet beoordelen het is een kerstcadeau
Binnen 2 dagen bezorgd op het juiste adres, prima service
Snelle en goede bezorging
Snelle levering, netjes verpakt
Mooi ingepakt en snelle levering graag weer.
No tenia ninguna idea para el regalo de navidad de mi abuelo y vosotros me disteis una muy buena ideea, en la página web hay muchas ideas y productos bonitos. Gracias.
Twee zeepjes leuk verpakt en kunnen zo onder de kerstboom. Superfijn?
Na een verkeerde bezorging is de bestelling de dag erna goed bezorgd. Heel fijn geregeld !
Goede duidelijke communicatie
In de avond besteld, volgende dag geleverd! Uitstekend verpakt en ook nog een persoonlijk kaartje erbij. Complimenten.
Het is niet alleen de bestelling wat snel wordt geleverd, maar ook de attentie en de moeite neemt met een kaartje van de winkel ondertekent door het personeel. Wordt zeer gewaardeerd, Klasse!
Mooie website, makkelijk bestelproces voor originele kwaliteitsartikelen en persoonlijke aandacht voor jouw kadootje in huis.
Snelle levering en leuk verpakt.
Prima, lekker snel, goeie mails en makkelijk afhalen!
Zonder elkaar te zien en te ontmoeten heb ik een positieve ervaring met Kado in Huis. Letterlijk dus. Een geschreven kaartje erbij met een lief bericht. Dat maak ik niet vaak mee. Daarom hulde voor Kado in Huis.
Mooi ingepakt en top geregeld
Ik heb een hele goede ervaring met deze winkel. Het gekochte product beviel niet en het omruilen werd op een heel vriendelijke en efficiente manier geregeld. Aanrader voor wie houdt van echte service!
Het bestellen van het vogelhuisje ging heel soepel en het was super snel geleverd.
Mijn gewenste kado was niet op voorraad. Gelukkig kreeg ik van jullie een bericht dat het weer leverbaar was. Dat vind ik nu service.
Ruime keuze, snelle afhandeling van de aankoop
Meerdere kadoartikelen besteld bij deze webshop. De artikelen waren erg mooi, heel snel bezorgd, mooi ingepakt met een attent dank kaartje erbij!
Makkelijke website en bestelling. Keurig op de hoogte gehouden van bestelling en levering. Product zoals verwacht
Leuke site, overzichtelijk en genoeg keus.Bestellen is makkelijk en er wordt snel geleverd.
snelle reactie en we werden prima op de hoogte gehouden van de reus van ons pakket. persoonlijk tintje in de vorm van kaart bij pakketje. leuk!