snelle reactie en we werden prima op de hoogte gehouden van de reus van ons pakket. persoonlijk tintje in de vorm van kaart bij pakketje. leuk!
Leuk lampje, mooi blauw. Snelle levering met persoonlijke boodschap
Pakje was er de volgende dag al. Met een aardig handgeschreven kaartje erbij. Goed verpakt. Ook nog netjes in kadopapier. En geen verzendkosten. Ik heb geen klachten!
Kado in Huis is telefonisch goed bereikbaar en prettig in overleg en snel je geld terug.
Erg vriendelijk aan de telefoon en via mail. Snelle bezorging!! Dank!!
Duidelijke communicatie via de mail en snelle levering van het pakketje
In 1 woord Top! Netjes ingepakt en zelfs een persoonlijk geschreven kaartje bijgesloten. Super.
Fijne webshop om leuke en originele cadeautjes te vinden. Goed verpakt en ook snel in huis. Aanrader :).
Ondanks drukte bij de pakketbezorging snel in huis, leuk verpakt en persoonlijke briefje erbij, heel attent !
Het vogelhuisje is super orgineel en verassend voor onze visite op de toilet! De geluiden zorgen ervoor dat je even helemaal zen wordt. Het privé moment op het toilet, al is het 2 minuten dat je je daar bevindt, zorgt ervoor dat je even helemaal “nieuw” wordt! Het handgeschreven kaartje bij het pakket vond ik zelf ook zo een verassing en komt heel persoonlijk over… fijne dag! Groetjes Yvie
Makkelijk on line te bestellen, snel bezorgd en geen overtollig verpakkingsmateriaal. Persoonlijk kaartje heel klantvriendelijk. Fijn om te bestellen bij een website met een adres en telefoonnummer in Nederland. Betaling met creditcard lukte helaas niet, wel met Ideal.
Na dat ik mijn keuze gemaakt had, is de bestelling zo rond, geen gedoe met aanmeldcodes.
Mijn bestelde product was helaas niet meer op voorraad. Dat was wel erg jammer. Maar er is goed in contact met mij over gebleven, ook met een oplossing.
Ich habe dort einen Artikel gekauft der leider nicht gepasst hat. Ich habe anstandslos mein Geld komplett zurück bekommen und es wurde sehr Kundenfreundlich reagiert. Händler ist sehr zu empfehlen.
Originele beoordeling
Ich habe dort einen Artikel gekauft bei dem die Artikel Beschreibung nicht korrekt war. Daher hat der Artikel nicht gepasst. Ich habe daher beim Händler eine Retoure angemeldet. Leider reagiert der Händler darauf überhaupt nicht und antwortet auch nicht auf Nachrichten. Der Händler ist nicht empfehlenswert!
Mijn bestelling werd snel in behandeling genomen en afgehandeld. Tijdens dit proces steeds een attent bericht met woorden van dank.
Na bestelling binnen een dag pakketje onderweg, mooi ingepakt! Kan zo onder de kerstboom!
Leuke persoonlijke noot bij opening van pakket.
vlotte afwikkeling/bezorging
Snel geleverd en ook ikgeoakt als cadeau zoals gevraagd
Heel snelle levering en keurig netjes ingepakt. Het cadeau wordt zondag pas uitgepakt, dus dan pas weet ik of jullie het juiste geleverd hebben ;-)
Helaas zat er bij mijn bestelling een deuk in het product. Ik heb hier foto's van gemaakt en deze gemaild. Binnen een uur kreeg ik een reactie en binnen enkele dagen had ik een nieuw, keurig product. Héél erg fijn dat het zo opgelost is. Zeer tevreden klant!
Snelle levering en goede communicatie
Op tijd & netje ingepakt - nu zal zin om het cadeautje te geven.