Wat een snelle levering. Het cadeautje is mooi ingepakt en met een persoonlijk berichtje er bij.
Onze bestelling werd snel geleverd, was goed verpakt, zelfs in mooi Sinterklaas papier.
Het product dat geleverd is had een andere afbeelding dan dan de afbeelding die ik had besteld. Ik vind dit geen probleem.
Snelle levering en prachtig ingepakt. 'Kan zo onder de boom...!'
Leuk artikel, goed verpakt, ontvangen op afgesproken dag.
Super en keurig geregeld en mooi ingepakt
Kado in huis heeft mooie, bijzondere cadeau’s. Een snelle levering en heel attent een persoonlijk bericht erbij.
Ik ben geen online shopper en hoe erg van de persoonlijke contacten in winkels. Als je dan toch iets specifieks zoekt en alleen online vindt zonder ervoor naar de andere kant van het land te moeten rijden maak ik een uitzondering. Was aangenaam verrast door het persoonlijke kaartje bij mijn bestelling. Hartelijk dank daarvoor. Dat de levering zo snel was kwam ook goed uit want inmiddels is het kado uit huis en vrienden kado gedaan wat ook in goede smaak viel.
Waardeer enorm het briefje erbij wat persoonlijk is geschreven, prachtig
Op de website snel gevonden wat ik zocht. Prijs net iets scherper dan andere aanbieders en geen verzendkosten.
Snel en goed geregeld, het pakje was leuk ingepakt en kwam al snel met een aardig persoonlijk kaartje erbij, aanrader!
Na mijn aankoop werd ik geweldig geïnformeerd waar mijn pakket opgehaald kon worden want er was een fout gemaakt door de computer.
Leuk zo'n handgeschreven boodschap bij de levering. Goed verzorgd en ingepakt. Ook al ging er iets mis met het product, werd dit heel netjes opgepakt en naar volle tevredenheid opgelost. Gewoon hele goede service, een aanrader voor de komende feestdagen.
Gemakkelijk te bestellen en vriendelijke communicatie
Voor de eerste keer een bestelling geplaatst bij Kado in Huis. Zeer vlotte afhandeling en bezorging. Goede communicatie naar de klant en een persoonlijk briefje bij de bestelling.
Snel en goed.
Bij mislukking betaling via WhatsApp accuraat opgelost.
goede en snelle levering
Duidelijke website. Na bestelling en betaling goed geïnformeerd over aflevering
Goede service!
Als ik nog iets zou bestellen zal ik zeker bij Kado aan huis kijken
Het was ontzettend verrassend en leuk om bij mijn aankoop een handgeschreven bedankje te ontvangen. Hoe leuk is dat!!!! Super lief van Lucas & Silvia en blijf dit vooral doen
Zoals afgesproken.