Bestelling snel en keurig bezorgd
I ordered S.T.A.M.P.S watch and belta as my first order. Kado in Huis webpage nice and is easy to place order. Very good communcation regarding order status and fast delivery. I am sure I will buy more :-)
Mijn bestelde artikel was mooi ingepakt en voorzien van een persoonlijk geschreven kaartje. Eigenlijk was het voor mij al een cadeautje maar helaas moet ik het nog weggeven.
makkelijk online te vinden en te bestellen, snel geleverd en ik ben superblij met bestelde artikel.
Fijn er een notitie erbij aan te treffen. Persoonlijk is toch het mooist. Ellen
Vriendelijk contact en prima geholpen. Snelle levering.
Heel erg goed
Persoonlijk berichtje bij de levering is erg leuk
Het prachtige vogel geluid huisje snel geleverd met batterijen en zonder verzendkosten
Erg blij met de Zwitscherbox. Mooie vogelgeluiden uit een box. Wie verzint zo iets. Prachtig!
Fijn bedrijf. Een webshop zoals een webshop zou moeten zijn. Heel snel geleverd, en toen er een vergissing in de levering zat, gewoon even telefonisch contact met Silvia en binnen een minuut opgelost. Complimenten en jullie gaan ons vaker zien als klant.
Prettig contact, goed verpakt met attent handgeschreven kaartje erbij
Prima site, duidelijke beschrijving en een goede service. Pakketje was ook netjes op aangegeven tijd binnen gekomen! Zeer tevreden.
Mijn bestelling arriveerde vlot en gratis ingepakt in kerstpakket.
Leuk kado besteld en daarna vrijwel direct in huis.
Cadeautje is echt ontzettend mooi ingepakt. Hier ga ik mama mega blij mee maken!
Na dit cadeau (vogelgeluiden huisje) bij een vriendin gezien te hebben, dit zelf besteld. Het wordt een sinterklaascadeau dus kan het zelf nog niet beoordelen maar dat ik het besteld heb na het gezien en gehoord te hebben, bij iemand anders, zegt genoeg. Nog even geduld en dan kunnen wij er zelf óók van genieten. De levering verliep heel fijn en we werden goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling
Goede communicatie per telefoon. Pakket is tijdig afgeleverd. Vriendelijkheid voorop.
We zijn helemaal blij met dit leuke cadeau. En de levering was ook snel en probleemloos. Zou Kado in Huis zeker aanbevelen.
Normaal gesproken zit er bij een bestelling een factuur. Dit keer zat er een kaartje bij met een warme en liefdevolle tekst om ten volle van het geschenk te genieten. Dit was de kers op de taart.
Ik ben erg blij