Snelle service en perfect ingepakt Prachtig servies Wil er wel meer van kopen, maar alles was niet aanwezig
Hoi Aly, Super bedankt voor deze mooie 10 en je feedback. π De leverancier heeft helaas niet altijd alles op voorraad. ππ Het servies van Cabanaz blijft een leuk en kleurrijke aanwinst. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Mooie aankoop, goede service en heel mooi ingepakt! Het kaartje erbij maakte de levering tot een ware beleving!
Dag Ynk, Heeft de Oceanbox waves al een leuk plekje gekregen in jullie huis? π Super bedankt voor deze review. Fijn dat jij de persoonlijke touch van kadoinhuis.nl ook zo waardeert. Groetjes Silvia van Kado in huis
Goed idee voor een kadootje, het is niet goedkoop, je koopt het niet zo snel voor jezelf!
Hoi Jolanda, Bedankt voor je feedback aan kadoinhuis.nl De prijzen van de Zwitscherbox en Oceanbox zijn eigenlijk in heel Europa hetzelfde. π Maar je krijgt wel waar voor je geld. Leuke rustgevende geluiden voor in je huis. Groetjes Lukas van Kado in huis
Heb helaas mijn pakketje nog niet binnen. DPD geeft een parceladres door wat er niet is. Wordt nu na een lang telefoontje hopelijk opgelost. Denk dat het verstandiger is om jullie pakketjes niet via DPD te versturen. Hoop dat mijn pakje alsnog aan komt.
Hoi Karin, Super bedankt voor je feedback. We hebben inderdaad gemerkt dat 2 pakketshops gesloten waren terwijl ze nog wel in het systeem van DPD stonden. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en behoorlijk vervelend als dan daardoor je veel verder moet gaan rijden om je cadeau op te halen. ππ Hopelijk gaat DPD hier snel mee aan de slag. Maar we hebben je een nieuw pakketje opgestuurd die je vandaag hebt binnen gekregen gelukkig. π Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Persoonlijke touch door het handgeschreven kaartje dat bij het product was verpakt. En je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van de order.
Hoi Caroline, Wat geweldig dat je zo tevreden bent over de service van kadoinhuis.nl π₯° Heeft de Zwitscherbox limited edition al een mooi plekje gekregen? Dank je voor je feedback en deze mooie 10. Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
Hoi Peter, Wat fijn dat je bij Kadoinhuis.nl precies vond wat jij zocht. ππ En dat het pakketje snel bij jou thuis was. Is de witte Zwitscherbox helemaal naar wens? Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
Tissue houder pin up besteld. Ziet er mooi uit en snel geleverd. Blij mee.
Dag Marisa, Wat leuk dat je zo tevreden bent met de Tissuebox Tissue up Girl. π Dank je voor deze geweldige 10 π₯° Hopelijk tot de volgende keer? Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Hoi Eddy, Top dat jij Kadoinhuis.nl omschrijft met 1 woord Prima. ππ₯° Fijn dat alles makkelijk en goed verliep tijdens jouw bestelproces. Thnx voor je review. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Ik zal zeker weer bij jullie teru komen als ik weer iets nodig heb
Dag Inge, Fijn dat alles naar wens was tijdens jouw ervaring met Kadoinhuis.nl ππ Super bedankt voor deze mooie 10. Leuk dat we je weer terug gaan zien bij Kado in Huis! Nogmaals heel veel plezier gewenst met de Zwitscherbox limited edition. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Snelle levering met persoonlijk kaartje, leuk!
Hoi Esther, Mooi dat Kadoinhuis.nl voor jou helemaal TOP was. Genieten jullie al van de vrolijke geluiden van de Zwitscherbox Oak? Thnx voor deze mooie 10. π₯° Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
Ik heb op zondag besteld en dinsdag had ik het in huis! Lekker snel
Dag Machteld, Fijn dat jouw bestelling via kadoinhuis.nl lekker snel verliep. π Super bedankt voor deze mooie 10. Zijn jullie helemaal blij met de Zwitscherbox Taupe? Groetjes Silvia van Kado in Huis
Artikelen zijn gunstig geprijsd en werden snel en netjes geleverd.
Dag Janine, Heb je de Oceanbox en Zwitscherbox al in gebruik? Super bedankt voor deze geweldige 10. π₯° Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Alles top!
Hoi Marian, Fijn dat Kadoinhuis.nl mooie cadeaus heeft. π₯° Super dat alles goed en snel verliep. Thnx voor je feedback. Groetjes Silvia van Kado in Huis
Sn geleverd en probleem snel opgelost
Hoi Petra, Geweldig dat jij Kadoinhuis.nl omschrijft met één woord TOP ππ Fijn dat je onze persoonlijke touch ook zo waardeert. Thnx voor je beoordeling. Groetjes Silvia van Kado in Huis
Makkelijk bestellen en snelle levering.
Dag Miriam, Heb je de Zwitscherbox limited edition al op een leuk plekje staan? Super bedankt voor deze mooie 9. π₯° Hopelijk zien we je nog eens terug? Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Weekendtas besteld in t weekend, meteen maandag verzonden en dinsdag in huisβ¦top!!
Hoi Miko, Wat fijn dat jij de service van Kadoinhuis.nl ook zo fantastisch vindt. β Heb je de mooie weekendtas van Tinne&Mia al in gebruik? Dank je voor deze geweldige 10. Groetjes Lukas van Kado in Huis
Snelle reactie en service. Volgende dag in huis samen met een mooi persoonlijk kaartje. Kom zeker een keer in de winkel kijken
Dag Thera, Super leuk dat we je gaan zien in onze fysieke winkel in Venlo. π Heb je de mooie STAMPS horlogebandjes al kunnen dragen? Thnx voor je review. Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
Ik kan dit bedrijf iedereen aanraden
Hoi Alfons, Super om te horen dat je Kadoinhuis.nl bij iedereen aanbeveelt. π Dank je voor deze geweldige 10. Zijn de servetten van Cabanaz fijn in gebruik? Groetjes Lukas van Kado in Huis
Nog nooit zo een netjes ingepakt kadootje ontvangen. In een woord Fantastisch. En het persoonlijk kaartje , dat ze er bij hadden gedaan hand geschreven , vond ik te gek echt heel attent en aandacht voor de klant. Daar kunnen nog heel wat mensen iets van leren. Top gewoon en snel. Fantastisch het Kado in HUIS !!!!!!!!!!!!!!!!
Dag Ella, Weer een kippenvel momentje voor Kadoinhius.nl π₯°π Wat een GEWELDIGE review. Super bedankt daarvoor. Geweldig dat je het echte KADO IN HUIS gevoel hebt ervaren. Nu lekker genieten van de Zwitscherbox Forest. Groetjes Silvia van Kado in Huis
Prettige, persoonlijke en snelle levering.
Hoi Cynthia, Goed om te horen dat je vindt dat Kadoinhuis.nl een leuke collectie cadeaus heeft. π Super bedankt voor deze geweldige 10. Hopelijk ben je helemaal blij met de shoppers van Loqi? Groetjes Silvia van Kado in Huis
Hele snelle levering met een persoonlijk kaartje erbij. Kortom chapeau.
Dag Ron, Fijn dat jij de persoonlijke touch van Kado in Huis ook zo waardeert. π Genieten jullie al van de rustgevende geluiden van de Zwitscherbox? Dank je voor deze geweldige 10. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Heel positief, besteld en snel in huis, en voldoet aan verwachtingen.
Hallo Mevrouw/Meneer Bruin, Mooi dat het online shoppen bij Kadoinhuis.nl voor jou heel positief was. ππ Hebben jullie de Zwitscherbox al een leuk plekje gegeven? Thnx voor je review. Groetjes Silvia van Kado in Huis
Een mooi product, snel in huis, en super strak verpakt. Met een persoonlijk kaartje erbij. Dat maakt het compleet. Beetje jammer vond ik dat het kado zelf nog in plastic verpakt zat. Dat zal vanuit de leverancier zo gedaan zijn, maar misschien mag die ook n tip krijgen om geen plastic meer te gaan gebruiken.
Dag Ien, Super dat je de Zwitscherbox limited edition ook zo'n geweldig mooi cadeau vindt. π Enorm bedankt voor je review en deze geweldige 10. Fijn dat Kadoinhuis.nl voor jouw helemaal TOP was. Bedankt voor je aandachtspuntje. Relaxound is al bezig om de verpakkingen aan te passen. Er zit inderdaad een dun laagje folie over de verpakking. Dit kunnen ze wat ons betreft wel weg laten of 100% gerecyclede materialen gebruiken. Groetjes Lukas van Kado in huis
Snelle en goede communicatie, persoonlijk ook. Hele leuke cadeau's, goede kwaltiteit, en hele prettige service. Ik kom zeker vaker (online of fysiek) shoppen!
Hoi Eva, Fijn dat je de Storytiles online kon bestellen bij Kadoinhuis.nl ππ Makkelijke optie: online bestellen en mooi in laten pakken en dan ophalen bij Kado in Huis. Leuk dat we je gaan zien in onze fysieke winkel in Venlo. Groetjes Silvia van Kado in Huis
Supersnelle levering, product voldoet volledig aan de verwachtingen!
Hoi Ingrid, Fijn dat de Zwitscherbox black volledig voldoet aan jouw verwachtingen. π Ook top dat het pakketje via Kadoinhuis.nl snel bij jou was. Thnx voor je review. Groetjes Silvia van Kado in Huis
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.