Supersnelle levering, product voldoet volledig aan de verwachtingen!
Hoi Ingrid, Fijn dat de Zwitscherbox black volledig voldoet aan jouw verwachtingen. 😍 Ook top dat het pakketje via Kadoinhuis.nl snel bij jou was. Thnx voor je review. Groetjes Silvia van Kado in Huis
Ok8
Hoi Daniel, Super bedankt voor deze mooie 10. Fijn dat alles via Kadoinhuis.nl OK was. 😊🙌 Zijn de cadeautjes van Gentlemen's Hardware goed ontvangen? Groetjes Lukas van Kado in Huis
Erg aardig kaartje erbij .snelle levering Zeer tevreden !bedankt
Hoi Marjolein, Top dat je zo tevreden bent over de service van Kado in Huis. 😍 Staat de Zwitscherbox Taupe al lekker te fluiten op jullie WC? Thnx voor je beoordeling. Silvia van Kadoinhuis.nl
Vlotte levering mooi ingepakt! Aardig en persoonlijk handgeschreven kaartje erbij. Heel leuk.
Dag Angelique, Fijn dat alles vlot verliep tijdens jouw bestelproces bij kadoinhuis.nl 🙌😊 Wat leuk dat jullie ook de geweldige Zwitscherbox wit hebben bestelt. Thnx voor je review. Groetjes Lukas van Kado in Huis
Hoi Koen, Geweldig om te horen dat Kadoinhuis.nl echt TOP is. 🙌😊 Thnx voor deze geweldige 10. Staat de Zwitscherbox Forest al lekker te fluiten op de WC? Groetjes Lukas van Kado in Huis
De bestelling ging snel en gemakkelijk en er zat een persoonlijk, handgeschreven kaartje bij de bestelling. Dit vonden wij erg leuk.
Hoi Robert, Super dat jullie de persoonlijke touch van Kado in huis zo waarderen. 😍 Top dat de bestelervaring ook prima was. Heeft de Zwitscherbox black/black al een leuk plekje gekregen in jullie huis? Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
Vrijdagmiddag besteld, zaterdagmiddag in huis!
Dag Charlotte, Wat geweldig dat jouw Zwitscherbox lekker snel werd thuis bezorgd. 😊🙌 Super bedankt voor deze mooie 10 voor Kadoinhuis.nl Groetjes Lukas van Kado in Huis
Hoi Wim, Fijn dat jij Kado in Huis met één woord omschrijft PERFECT. 😍 Genieten jullie al van de mooie zee geluiden van de Oceanbox waves? Thnx voor je review. Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
Ik was op zoek naar een kadootje wat snel geleverd kon worden via de post, bij kado in huis vond ik leuke originele kadootjes , kadootjes die iedereen wel kan gebruiken waar je blij van word als je ze ziet! Leuk ingepakt en echt snel verzonden, goede communicatie!!
Hoi Edith, WAUW, super bedankt voor je mooie review. 😀 Fijn dat alles naar wens was. Heb je de grappige cocktailprikkers al cadeau kunnen geven? Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
Fijne ervaring
Dag Sem, Super om te horen dat jouw ervaring met Kado in Huis met één woord TOP was. ❤️ Leuk dat jullie gekozen hebben voor de Limited Edition van de Zwitscherbox. Hopelijk tot de volgende keer? Dank je voor je review. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Snelle levering.
Hoi Ilona, Super bedankt voor deze mooie 10 😉 Genieten jullie al van de vrolijke vogelgeluiden van de Zwitscherbox? Thnx voor je review. Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
ik heb zelf ook een webshop (kleding) en wij doen altijd ons best om de kledingstukken als een soort kadootje op te sturen. Wij gaan zelfs zo ver dat we het in cadeaupaper verpakken. Met een kleine attentie erbij. Zelf ben ik vaak teleurgesteld als ik zie hoe weinig aandacht veel webshops maar aan hun artikelen besteden; er straalt absoluut niet uit dat ze blij zijn met jou als klant. Jullie zijn een positieve uitzondering daarop. Als het enigszins kan kom ik over niet al te lange tijd een keertje naar de fysieke winkel, want als bijna zeventigjarige vind ik dat nog steeds het allerfijnst.
Dag Ellen, Hier worden ook wij helemaal stil van. 🥰🙏 Super bedankt voor het schrijven van deze geweldige review. Je hebt echt de tijd genomen om jouw ervaring met Kadoinhuis.nl goed te omschrijven. Mooi om te zien dat jij er ook bent voor al je klanten. 😉👌 Hopelijk gaan we je ooit ontmoeten in onze fysieke winkel in Venlo. Tot dan. Groetjes Lukas van Kado in Huis
Mooie producten voor een prima prijs en een snelle levering.
Dag Melanie, Mooi dat jouw beleving met Kadoinhuis.nl prima was. 😀 En dat je de Lucky Cat snel in huis had. Thnx voor je review. Groetjes Lukas van Kado in Huis
Heerlijk om spontaan zo'n leuk kado te ontdekken bij een vriendin en dan je vader er blij mee te maken.
Hoi Gaby, Wat geweldig om te horen dat jouw vader de Zwitscherbox ook zo'n top cadeau vindt. 😀 Het leuke van de Zwitscherbox is dat je hem meestal tegenkomt bij iemand op de WC. Dank je voor je feedback. Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
Snelle en correcte levering met een persoonlijk handgeschreven kaartje erbij. Helemaal top!
Hoi Daphne, Fijn dat jij de service van Kadoinhuis.nl correct en persoonlijk vindt. 😀 Hebben jullie de Limited Edition Zwitscherbox Roodborstje al in gebruik/ Thnx voor de review. Groetjes Lukas van Kado in Huis
Het pakketje was voorzien van een persoonlijk kaartje waarop ik veel plezier met mijn aankoop gewenst kreeg. Dat vind ik een zeer aardige geste! Ik ben erg blij met het vogel gezang!
Dag Yolanda, Geweldig dat jij ook zo enthousiast bent over de leuke Zwitscherbox. 🥰 Mooi dat jouw ervaring met Kadoinhuis.nl top was. Dank je voor deze review. Groetjes Silvia van Kado in Huis
Snelle service en leuke hebbedingetjes
Dag Nely, Wat leuk dat Kadoinhuis.nl het adres is voor leuke hebbedingen. 😉🙏 Is de Zwitscherbox Grijs/Wit helemaal naar wens? Dank je voor je beoordeling. Groetjes Lukas van Kado in Huis
Aardig kaartje bijgesloten, dat maakt het top!!
Hoi Ina, TOP dat jij onze persoonlijke touch ook zo waardeert. 🥰 Kadoinhuis.nl wil de beste service voor iedereen. Genieten jullie al van de leuke limited edition Oceanbox? Thnx voor deze mooie 10. Groetjes Lukas van Kado in Huis
Vlotte verzending, leuk zo’n persoonlijk geschreven berichtje als begeleiding.
Hoi Gea, Fijn dat de bestelling via Kadoinhuis.nl makkelijk en snel geregeld was. 🥰 Hopelijk genieten jullie al van de geweldige Zwitscherbox Taupe. Dank je voor je beoordeling en deze mooie 10. Groetjes Silvia van Kado in Huis
Prima kooptraject
Dag Pim, Fijn dat het bestelproces bij Kadoinhuis.nl vlekkeloos verliep. 😉 Hebben jullie de leuke Zwitscherbox black/black al in gebruik? Hopelijk tot de volgende keer? Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Duidelijke website en leuke originele cadeau’s. Ik waardeer ook de persoonlijke notitie bij de bestelling!
Hoi Inge, Goed om te horen dat kadoinhuis.nl een leuke Web/Winkel is voor originele cadeaus. 🥰🙏 Heb je het thee-ei van Ototo Design al in gebruik? Thnx voor je review. Groetjes Silvia van Kado in Huis
Snelle levering, mooi product
Hoi Ellen, Wat geweldig dat jij de Zwitscherbox Taupe ook zo'n geweldig product vindt. 🥰 Fijn dat je zo tevreden bent over onze service. Dank je voor deze mooie 10. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Snel en netjes bezorgd. Top!
Hoi Wilhelmien, Wat fijn dat jij de Zwitscherbox forest snel in huis had. 😊 Geweldig dat je Kadoinhuis.nl helemaal super vindt. Bedankt voor je mooie review. Groetjes Silvia van Kado in Huis
Die Bestellung wurde zügig und gut verpackt geliefert! Besonders gefreut hat mich der persönliche, handgeschriebene Gruß!!! Sowas gibt es heute kaum noch! Vielen lieben Dank!
Hallo Jennifer, Vielen Dank für diese schöne Rezension. 🙌😍 Schön, dass Sie auch so zufrieden sind mit dem Service von Kadoinhuis.de Hoffentlich bis zum nächsten Mal. Haben die Storytiles fliesen schon einen schönen Platz gefunden? Mit herzlichen Grüssen, Lukas von Kadoinhuis.nl
Alles prima. Als leuke bonus een persoonlijk kaartje in de verpakking
Dag Jezebel, Wat fijn dat jij de persoonlijke touch van Kadoinhuis.nl ziet als BONUS. 🙌😊 Geweldig dat alles prima was. Hebben jullie de Lexon Mina L lampjes al in gebruik? Groetjes Silvia van Kado in Huis