uitstekende service

Snelle levering en bij niet werkend product (vogels zongen - zwitscherbox) direct nieuwe geleverd.

• Betrouwbaarheid

Prima! Snel vriendelijk persoonlijk kaartje erbij Helemaal goed!

• Betrouwbaarheid

Mooie website, snelle levering die je goed kunt volgen, bij levering een persoonlijk kaartje ontvangen, erg leuk en vriendelijk. Ben ook blij met het product Zwitscherbox vogelgeluiden voor het toilet, bestel zeker vaker hier.

Snel

• Betrouwbaarheid

Very swift and professional service, great communication and item as decribed

I am very happy with the company and the product. Thankyou

Snelle service, goed ingepakt en persoonlijke noot

Een hele leuke Birdy box besteld, volgende dag al in huis. Breekbaar, maar goed ingepakt! En een persoonlijk briefje is altijd leuk!

Super fluitende

Geweldige service en… een vriendelijk kaartje van de verstuurde. Echt heel erg leuk en klantvriendelijk. We gaan met plezier naar de wc……

• Betrouwbaarheid

Binnen 24 uur bezorgd. Er was een klein probleempje met het product, even gebeld en binnen weer 24 uur nieuw product ontvangen. Vriendelijk en betrouwbaar.

• Betrouwbaarheid

Snelle levering en duidelijke communicatie

Was al bekend met de servetten van Canabaz. Maar de prijs en service is super. Als de voorraad bijna op is zal ik zeker weer bestellen. Ga zo door.

• Betrouwbaarheid

Geweldig, leuk, snel en attent

Super snel in huis met een gepersonaliseerde kaart erbij. Heel erg leuk. Als het salaris is gestort koop ik ook voor mijzelf zo’n geweldig leuk vogelhuisje. Bedankt lieve mensen. Groet Antoinette

• Betrouwbaarheid

Keurig, netjes, snel, mooi ingepakt, kortom TOP!!

Ik heb al eerder kadootjes gekocht via Kado in Huis en steeds was t bovenstaandevan toepassing. Top service, netjes en snel! Echt een aanrader om kadootjes te kopen of rechtstreeks het kadootje nr de ontvanger te laten sturen... Heel fijn betrouwbaar bedrijf....

snelle en correcte levering

Ook een persoonlijke touch (handgeschreven danku kaartje) wat aangeeft dat de bestelling zorgvuldig en persoonlijk werd behandeld.

• Betrouwbaarheid

Snelle service, leuk verpakt!

Wederom een top ervaring. Ik kan Kado in Huis van harte aanbevelen!

• Betrouwbaarheid N.v.t.

leuke cadeau die Zwitscherbox

Ik heb de box op het toilet geplaatst, dit lijkt mij de ideale plaats hiervoor, leuk als je bezoek hebt.

Perfect kado

Ik maak er mijn beste vriendin heel blij mee als verjaardagskado

Goede communicatie en service

Ik had een leuk moederdag cadeau besteld, welke plotseling wat vertraging had opgelopen. Er werd direct op mijn vraag gereageerd en het cadeau was op tijd voor moederdag aanwezig.

• Betrouwbaarheid

Geweldige service bij Kado in huis.

Hi Sylvia en Lukas, een persoonlijk kaartje en snelle levering, wat een service!

Snelle service, prachtige zonnebril

positieve ervaring

slecht

nog altijd geen bestelling ontvangen

Positives Einkaufserlebnis

Prima Ware, sehr schnelle Lieferung, bin sehr zufrieden

Snel

Gemakkelijk besteld , snel in huis en heel leuk een persoonlijk bericht erbij. Staat nu bij favoriete sites genoteerd

Supersnel en hulpvaardig.

Per mail werd ongevraagd onmiddellijk een foutieve informatie rechtgezet! Prima service!

• Betrouwbaarheid

Goede kwaliteit snel in huis

Ik heb een originele servettendispenser besteld . Mooie kwaliteit en snel in huis. Ik ontving mijn bestelling met een heel aardig briefje.

• Betrouwbaarheid

Fantastisch apparaat met super service

De zwitcherbox werkt uitstekend. Volume is aan te passen en reageert zonder problemen. Geweldige service dat de batterijen ( werken een jaar) meegeleverd waren met een hand geschreven kaartje!

Keurig!

Snelle levering, netjes verpakt en een attent kaartje erbij!

Klaasstraat 60

5911 JR Venlo