Betaling liep, van mijn kant, even mis. Snel en vriendelijk opgelost. Snelle levering. Fijn en vriendelijk contact.
Oceanbox voldoet aan alle verwachtingen.
Alles prima gegaan
Snelle levering goed verpakt vriendelijke mensen top
Gewoon goed
Fijn, geen gedoe. Alleen jammer dat jullie geen invloed hebben op post nl. ( toch latere levering dan in eerste instantie was toegezegd) Even over beoordeling hierboven. 2 keer een ster in het “ midden” gegeven omdat ik hier niet over kan oordelen nog.
Snelle levering en bij het pakketje zet ene handgeschreven kaartje. Dat maakt een cadeau persoonlijk.
Geruststellend om hier te bestellen
Product prima, snelle reactie en service.
Heel tevreden. Snelle levering en goed product.
Superleuk horloge besteld van STAMPS. (Limited edition) De volgende dag in huis. Goede info over track and trace. Horloge leuk verpakt. Alles perfect.
Snelle levering in een mooie cadeau verpakking. Ik kon het cadeau zo geven, super handig als je weinig tijd hebt!
Heb nu pas de timer voor de keuken gebruiken ivm verbouwing. Kleurt helemaal bij de keuken en mijn inrichting. Werkt goed. Attent een persoonlijk dank woordje voor de bestelling.
Een music box gekocht voor in het toilet. Heel leuk ingepakt (gratis). En dezelfde dag verzonden. Bij het uitpakken zat er een persoonlijk geschreven kaartje bij. Ik hou er zo van. Ik kom vaker terug! Aanrader!
Goede website en snelle levering
Een leuk klein borduurpakket voor mijn dochter had ik besteld. Het werd goed afgeleverd. Een leuk product!
Heel fijn persoonlijk contact!
Snelle bezorging en goede updates over de bezorging
Goed verpakt met een kaartje erbij.Top!
Snelle levering.goed ingepakt..persoonlijk bedankje voor de bestelling was ook leuk
Een bestelling opsturen en fatsoenlijk inpakken, kan iedereen. Maar zelden zit er een handgeschreven briefje bij om je veel plezier te wensen met je aankoop. Zo leuk!
Fijn en gratis verstuurd Muziekdoosje van 49 euro gekocht
Een hele fijne webwinkel, contact is vriendelijk en correct, ga hier zeker vaker een kijkje nemen en wellicht kopen.