Prima communicatie en snelle levering.
Bij veel bedrijven moet je voor minimaal €50 bestellen om geen verzendkosten in rekening gebracht te krijgen. Heel fijn dat je bij Kado in Huis als vanaf €49 geen verzendkosten betaalt! Daarnaast zijn ze ook heel snel qua levering!
Super!!!!
Mijn bestelling werd vlot geleverd en was precies wat ik nodig had.
Ik word iedere keer blij als ik de vogeltjes hoor
Snelle levering, mooi verzorgd en goed geprijsd
Leuk cadeau wat ook nog eens prachtig verpakt is. De ontvanger is vast blij met het cadeau. Ook erg leuk dat er een handgeschreven kaartje bij zit. De extra persoonlijke noot!
Snelle afhandeling van de bestelling, mooi ingelakt en een persoonlijk kaartje met een bedankje voor de bestelling - daar word je blij van!
Leuke artikelen met een persoonlijke benadering, ook het handgeschreven kaartje erbij werd zeer gewaardeerd.
Het huisje was snel binnen, alleen jammer dat de kleur niet te kiezen was.
Originele beoordeling
Het huisje was snel binnen, alleen jammer dat de kleur niet te kiezen was.
Snelle levering met een persoonlijk bericht. Heel attent
Ik ben heel blij met de geluidjes van vogels op het toilet. En het personeel geschreven kaartje. Super!
S’middags besteld,volgende dag al in huis. Perfect en dan ook nog heel erg leuk een eigen hand geschreven kaartje. Waar zie je dit tegenwoordig nog. Jullie zijn goed bezig.
Lang zitten dubben om zwitscherbox te bestellen. Gisteren opgehaald en naast de box verrast met een leuk kaartje. Bedankt voor de zorg rondom de levering. top!
Snel en netjes geleverd met een persoonlijk kaartje erbij, wat leuk!
Contact gehad ivm mijn bestelling en heel netjes opgelost. Hele snelle levering en heel netjes aangekomen.
Snel, leuk persoonlijk kaartje
vlotte verwerking en vlugge levering van het bestelde product.
Hoi Dirk, Fijn dat jij de Zwitscherbox oak snel in huis had. 😉 Kado in Huis stuurt alle pakketten die voor 17.00uur bestelt zijn dezelfde werkdag weg. Thnx voor je mooie review. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Ontzettend snel mijn bestelling in huis met een superlief handgeschreven briefje!
Hoi Louanne, Wat mooi dat jij de persoonlijke touch van Kadoinhuis.nl ook zo waardeert. 😍 En dat je telkens terugkomt naar onze webshop voor de fijne servetten van Cabanaz. Groetjes Silvia van Kado in Huis
Goede ervaring, product zoals omschreven en snel geleverd.
Dag Diana, Fijn dat de kwaliteit van de Zwitscherbox zo goed is. 😉 Thnx voor deze geweldige 10 voor Kado in Huis. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Ik ontving een muziekdoos die het niet naar behoren deed. Een ontzettend vriendelijke meneer stuurde me direct een nieuwe op. Dank jullie wel
Hoi Vera, Van een professionele webshop/winkel mag je verwachten dat de service erg goed is.🙌 Die ontzettende vriendelijke meneer dat was ik. 😃 Hopelijk gaan we je nog eens terug zien bij Kado in Huis? Fijn dat je nu een goed werkende Zwitscherbox hebt. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
De bezorging was super snel. De kwaliteit van de spullen lijkt prima
Dag Ellis, Wat leuk dat je zo tevreden bent over de Zwitscherbox en Oceanbox. 😍 Het zijn ook erg leuke cadeau artikelen. Fijn om te horen dat de service van Kado in Huis erg goed is. Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
Ik wilde twee items kopen, maar had al één item betaald. Maar ik kreeg snel een betalingslink toegestuurd, waardoor ik het tweede item kon betalen, en op die manier de postkosten heb uitgespaard. En zo heb ik nu twéé kado's in huis! Top is dat! Merci!
Hoi Jan, Fijn dat Kado in Huis je snel kon helpen zodat jij de portokosten kon uit besparen naar België. Top dat je nu meteen twee Zwitscherboxen in huis hebt. Bedankt voor je geweldige beoordeling. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Ik heb iets besteld en aller op tijd geregeld en de zending ook thuis op datum gekregen
Hoi Itty, Super dat jouw ervaring met Kadoinhuis.nl prima was. En bedankt voor deze mooie 10 😍 Genieten jullie al van de leuke Zwitscherbox Forest? Groetjes Silvia van Kado in Huis