Klantvriendelijk en persoonlijk.Leuk een handgeschreven kaartje bij de bestelling.
Hele snelle levering ,super!!!!
De bestelling is heel persoonlijk gemaakt door de geschreven boodschap erbij en dit maakt kado in huis heel bijzonder en onderscheidt zich hierdoor
In de advertentie stond dat het vogelhuisje in kado verpakking geleverd zou worden. Dit is niet gebeurd.
Hoi Anna, Super bedankt voor je feedback. 😉 Je hoeft alleen bij het artikel een keuze te maken hoe je graag het cadeau wilt laten inpakken. Cadeau voor een man, Cadeau voor een vrouw, etc. Misschien heb je dit over het hoofd gezien? Jammer want we hadden het graag heel mooi voor je ingepakt. Hopelijk lukt het bij je volgende bestelling wel. Groetjes Lukas van Kado in Huis
Dag Nicole, Fijn dat jouw ervaring met Kadoinhuis.nl gewoon goed was. 🥰 Staat de Zwitscherbox black al heerlijk te fluiten op je toilet? Thnx voor je beoordeling. Groetjes Silvia van Kado in Huis
Doen wat ze zeggen. Snelle levering en je kan het gekochte artikel zelfs gratis laten inpakken.
Hoi Sonja, Mooi dat Kadoinhuis.nl hun afspraken nakomt. 😉 Wat eigenlijk heel normaal is toch? Heeft de Zwitscherbox al een mooi plekje gekregen? Groetjes Silvia van Kado in Huis
Precies wat ik zocht en zeer vlot en netjes verpakt geleverd
Alle kopjes van Cabanaz die ik wilde zijn op voorraad. Dinsdag besteld, woensdag geleverd.
Hoi Kitty, Wat super dat alle mokken van Cabanaz op voorraad waren bij Kado in Huis. 😊 Hopelijk zien we je nog eens terug? Thnx voor je review. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Al wat vaker iets besteld en steeds keurig op tijd , netjes verpakt met n kaartje erbij , top !
Hoi Helma, Fijn dat we je weer blij gemaakt hebben met de goede service van Kado in Huis. 😉 Draag je de mooie STAMPS horloges al? Dank je voor je feedback. Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
Snelle levering, mooi verpakt, prachtig artikel.
Dag meneer Wildenbeest, Wat geweldig dat jullie de Zwitscherbox ook zo'n prachtig artikel vinden. 😉 Fijn dat Kado in Huis aan alle verwachtingen voldeed. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Snel en goede service
De bestelling is snel geleverd, voldoet helemaal aan de verwachtingen en omschrijving op de site. Wat het afmaakt is het persoonlijke kaartje erbij.
Lukas en Silvia van Kado in Huis komen hun beloften prima na. Snelle afhandeling en ook nog eens een persoonlijke groet op een kaartje. Sympathiek!
Mijn kado, verrassend leuk ingepakt ontvangen, met een leuk persoonlijk kaartje erbij. Helemaal top!
Duidelijke website, snelle levering. Het cadeau is mooi ingepakt en bijzonder is, dat er een persoonlijk woordje bij zat van de eigenaren!
Duidelijke website, goede prijs en snel verzonden. Nog niet uitgepakt is een kado voor mijn zus.
Mijn eerste bestelling kwam helaas nooit aan waarschijnlijk door problemen bij Post NL. Toen ik dit aangaf werd hier snel en fijn op gereageerd, en werd het snel opgelost. Altijd fijn als er zo gereageerd wordt!
Snel en netjes geleverd met een persoonlijke boodschap
Een aangename ervaring! Alles goed en voorspoedig verlopen. Van het bestellen tot het mogen ontvangen. Er zat een kaartje bij met een persoonlijke tekst. Ik was erg enthousiast en ga hier vaker bestellen!
Kado in huis levert snel en goed zijn mooie kwalitatief goede produkten. Waardevolle extra is dat je het gekochte artikel leuk kunt laten inpakken. Hiervoor kun je uit tal van thema's kiezen. Zo wordt een online besteld cadeau een feestje per post! > Ditmaal had ik voor mijn moeder van 82 een Zwitscherbox besteld en laten inpakken. Zowel mijn moeder, mijn dochter en vriend, als ik zelf, vonden het cadeau heel mooi en leuk ingepakt. Mooi en hoogwaardig inpakpapier, een leuke cadeausticker aan de voorzijde, mooi logostickertje aan de achterzijde. Oogde heel feestelijk en goed verzorgd. Het produkt zelf was ook piekfijn in orde. Namens drie generaties, bedankt!
Zeer v riendelijke telefonisch (!) contact. Goede kwaliteit van het bestelde artikel en een snelle levertijd!
Binnen een uur ontving ik al een bevestiging dat de bestelling onderweg was. De volgende dag was mijn bestelling al in huis. Zelfs een persoonlijk kaartje in de verpakking waarin er plezier gewenst werd met de bestelling. Ook fijn dat het pakketje gratis kon worden bezorgd.
The products that I've ordered were slightly damaged in the packaging, but I've received a replacement really quickly. Very good communication, service and fast delivery. Thank you!
Snel geleverd. Ik was verrast door het bedankkaartje dat bij de bestelling was bijgesloten. Heb al veel plezier van de aankoop.
Goede ervaring, snelle levering, persoonlijk kaartje erbij. Altijd leuk