Betrouwbare webwinkel en leuke persoonlijke touch dmv een handgeschreven bericht. Zeer attent.
Altijd zo leuk, een persoonlijk geschreven kaartje bij je bestelling. Snelle verzending!
Eenvoudig en snel.
Ik vindt de uitstraling erg plastic achtig. Had denk toch iets meer kwaliteit verwacht.
Hoi Fiona, Super bedankt voor je feedback. Je schrijft een product review in plaats van een review voor Kado in Huis. π Ik snap als je niet tevreden bent over een artikel. Daarom bieden we je ook aan om het retour te sturen. Jammer dat de Lucky Cat niet aan jouw wensen voldoet. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Zeer snelle service-reactie van Lukas op bestelprobleem via email. Binnen 2 dgn. keurig en mooi verpakt damescadeau met persoonlijk geschreven bedankje ontvangen. Ben zeer tevreden en zal de site zeker vaker bezoeken en aanbevelen aan anderen.
Dag Joost, Wat fijn dat we het probleem snel konden oplossen voor jouw. π Mooi dat de Zwitscherbox goed werd ontvangen. Leuk dat je ons aanbeveelt en dat we je weer terug gaan zien. Thnx voor je feedback. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Bij de bezorgdienst waren wat zaken verkeerd gelopen. Toen Kado in Huis hiervan hoorde, hebben ze er alles aan gedaan om dat op te lossen. Gelukkig is alles uiteindelijk nog gekomen!
Hoi Monique, Fijn dat we jouw pakketje snel konden traceren. π Het is natuurlijk niet de bedoeling dat het pakketje via Denemarken naar jouw adres komt. π. Fijn dat het als nog gisteren aan kwam bij het door jouw opgegeven servicepunt. Goed dat we het probleem snel konden oplossen. Hopelijk wil je de review nog even aanpassen naar een welverdiend cijfer voor Kado in Huis. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Originele beoordeling
Slechte pakketservice, onterechte beloftes, zeg het maar.
Zeer snelle afhandeling. Zeer mooi product. Heel tevreden van het product
Hallo Karina, Fijn dat jij Kado in Huis omschrijft met één woord GEWELDIG. π Goed om te horen dat alles naar wens was. Dank je voor je beoordeling. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Correct
Hoi Lieve, Geweldig dat alles vlug en correct verliep tijdens jouw online bestelling bij Kadoinhuis.nl Bedankt voor deze mooie 8 π Groetjes Silvia van Kado in Huis
Dag Mevrouw/Meneer Den Bosch, Super dat jullie vinden dat Kado in Huis een prima en goede service heeft. π₯° Hopelijk zien we je nog eens terug? Dank je wel voor je beoordeling. Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
maar niet uitstekend omdat ik gevraagd had om kladpapier en dat zat niet om de vogelhuisjes. Verder leuke huisjes maar de bijgeleverde batterijen waren snel leeg
Dag Ine, Ik begrijp dat het heel vervelend is dat de Zwitscherboxen niet mooi waren ingepakt. π Bij jouw bestelling stond helaas geen cadeauverpakking aangevinkt. π Het is zeker niet de bedoeling dat de batterijen zo snel leeg zijn. We hebben hier al contact over gehad en dit probleem naar tevredenheid opgelost. Bedankt voor je feedback. Groetjes Lukas van Kado in Huis
De berichten hoe het verloop gaat van de bestelling Persoonlijk kaart erbij
Hoi Fanny, Fijn dat alles goed ging tijdens het bestelproces bij Kadoinhuis.nl π Hopelijk zijn jullie al aan het genieten van de geweldige Zwitscherbox? Thnx voor je review. Groetjes Lukas van Kado in Huis
Vriendelijk en goed!
Hoi Wolfgang, Fijn dat jullie ervaring met Kadoinhuis.nl vriendelijk en goed was. π₯° Super bedankt voor je feedback. Heb je de Zwitscherbox al cadeau kunnen geven? Groetjes Lukas Kado in Huis
Zeer attent, jullie persoonlijke berichtje.
Dag Ida, Heel fijn om te horen dat Kado in Huis attent, en zeer persoonlijk voor alle klanten is. π Is de Zwitscherbox Forest helemaal naar wens? Dank je voor je feedback. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Je wordt op de hoogte gehouden van de verzending het het produkt het vogelhuisje met geluid is zo leuk!!
Hoi Jorien, Super bedankt voor deze mooie 10 π₯° Fijn dat je zo tevreden bent over de communicatie van Kadoinhuis.nl Leuk dat jullie zo genieten van de vrolijke vogelgeluiden van de Zwitscherbox. Groetjes Silvia van Kado in Huis
Heel erg tevreden over mijn bestelling
Hoi Fam Tuintjerzuidhof, Wat geweldig dat jullie ervaring met Kado in Huis SUPER was. π₯° Ook fijn om te horen dat jullie helemaal blij zijn met de Zwitscherbox. Thnx voor je review. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Leuk om er een persoonlijk kaartje bij te ontvangen.
Hoi Melanie, Fijn dat de communicatie via Kadoinhuis.nl goed verliep. π Heeft de Zwitscherbox eiken/wit al een mooi plekje gekregen in jullie huis? Thnx voor je review. Groetjes Lukas van Kado in Huis
Vlot geleverd en keurig verpakt. Er was zelfs een lief kaartje handgeschreven bijgevoegd. Wat een service en leuke ervaring. Zo wordt online-shoppen een feestje. Ik ga hier zeker nog een keer wat bestellen.
Dag Saskia, Geweldig dat jouw ervaring met Kadoinhuis.nl één groot FEEST was. ππ Genieten jullie al van de vrolijke geluiden van de Zwitscherbox? Dank voor je review. Groetjes Lukas van Kado in Huis
Super snelle levering en de relaxound zwitsersebox vogelhuisgeluiden forest is in 1 woord Fantastisch. Ik hoorde en zag dit bij vriendin gelijk gekocht als jado voor mijn man en nu gekocht voor mijn schoonmoeder die is er ook helemaal weg van!
Dag Brenda, Wat goed om te horen dat de Zwitscherbox een groot succes is. π Top dat we je weer hebben teruggezien bij Kado in Huis! Thnx voor je review. Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
De afhandeling van de bestelling is zoals men mag verwachten.
Dag Fam van den Akker, Fijn dat jullie verwachting tijdens jullie online ervaring met Kado in Huis goed was. Heeft de Zwitscherbox al een mooi plekje gekregen in jullie huis? π Super bedankt voor jullie review. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Zowel de leuke verpakking als het handgeschreven kaartje vond ik een feestje.
Dag Christi, Leuk om te horen dat jouw cadeau van Kadoinhuis.nl echt een FEESTJE was. π Nu kunnen jullie lekker genieten van de geweldige Zwitscherbox. Dank voor jullie feedback. Groetjes Silvia van Kado in Huis
Vandaag besteld morgen in huis wordt vaak beloofd maar deze keer was het echt zo. Daarnaast was het product dat ik bestelde ook goedkoper dan bij andere webshops. Ik kom hier dus vaker terug.
Hoi Yvonne, Goed om te horen dat jouw pakketje met de Zwitscherbox snel werd geleverd. Wij van Kadoinhuis.nl geven meestal aan levering 1-2 dagen. Maar soms gaat het wel eens sneller π Fijn dat alles naar wens was, en dat we je weer terug gaan zien. Groetjes Silvia van Kado in Huis
Super snelle verzending. Ook nog mooi ingepakt.
Hoi Elly, Mooi dat jij Kadoinhuis.nl omschrijft met één woord TOP. π Dank je voor deze geweldige 10..... Groetjes Lukas van Kado in Huis
ik kreeg er een van mijn broer op mijn verjaardag in oktober ik ben er nog steeds elke dag blij mee en heb zelf nu ook al 5 mensen/gezinnen blij gemaakt met zo'n birdy box. dinsdag ga ik naar het afscheid van mijn internist en hij krijgt dit kado van mij uit dankbaarheid!
Hoi Ans, Wat super dat jij al zoveel Zwitscherboxen bij Kadoinhuis.nl gekocht hebt? π De Zwitscherbox is en blijft een geweldig cadeau. π Super bedankt voor je beoordeling. Groetjes Silvia van Kado in Huis
Leuke artikelen. Extra aandacht voor de klanten! Persoonlijk kaartje bij de verzending!!
Dag Mevr. Lamberigts, Hopelijk zijn jullie ook helemaal blij met de geweldige Zwitscherbox? π Super toch dat Kadoinhuis.nl extra aandacht geeft aan iedere klant. Thnx voor je review. Groetjes Lukas van Kado in Huis
Snel, kwalitatief super, apart product, perfect verpakt, kortom:SUPER!!
Hoi Lisbet, Weer zo'n mooi kippenvel momentje π Fijn om te horen dat je Kado in Huis als SUPER ervaart. Dank je voor je mooie feedback. Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.