Het kaartje met de zelf geschreven tekst sprak mij erg aan.
Dag Hetty, Super tof dat onze persoonlijke benadering jouw erg aan sprak. 🥰 En bedankt voor deze mooie 10 😊 Thnx voor je review. Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
Leuk dat het zonder extra kosten leuk ingepakt kan worden. Zelfs met een keuzemogelijkheid man, vrouw etc. Het meest positieve vond ik het handgeschreven kaartje in het pakket. Zeker blijven doen!
Hoi Jeroen, Super bedankt voor je feedback. Wij vragen in de winkel toch ook geen geld voor het inpakken van het cadeau? 😀 Fijn dat jouw ervaring met Kado in Huis erg goed was. Tot de volgende keer. Heeft de Zwitscherbox oak al een mooi plekje gekregen? Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
Super snelle en correcte levering
Hoi Wilma, Super bedankt voor deze geweldige 10..... 🥰 Mooi dat alles snel en correct verliep tijden jou online bestelling bij Kadoinhuis.nl Dank je voor je beoordeling. Groetjes Lukas van Kado in Huis
Ruim aanbod in leuke cadeaus. Bestellingen worden snel en netjes bezorgd! Aanrader!
Hoi Hugo, Wat fijn dat jij Kado in Huis aanraad, en voor ons ruime assortiment cadeaus. 😉 Ook fijn om te horen dat alles goed verzorgd was. Hopelijk zien we je nog eens terug? Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
Alles naar wens, wat super dat de bestelling zo mooi wordt ingepakt.
Dag Yvonne, Fijn om te horen dat wij van Kado in Huis de cadeaus supermooi inpakken. 🥰 Hopelijk is de Zwitscherbox walnoot zwart goed ontvangen als cadeau? Thnx voor je review. Groetjes Lukas van Kado in Huis
De levering was heel snel en het product is top
Hoi Peter, Wat geweldig dat jij de Zwitscherbox ook top vindt. 😉 En ook super fijn dat de levering lekker vlot verliep. Thnx voor je feedback. Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
Bestelde kado netjes ingepakt. Heel attent een handgeschreven kaart erbij! En heel vlot geleverd.
Dag Rianne, Volgens mij is alles perfect verlopen? 😀 Goed om te horen dat jouw online bestelling via Kadoinhuis.nl prima verliep. En dat alles naar wens was. Groetjes Lukas van Kado in Huis
Leuke kadotjes met snelle levering
Hoi Jeroen, Goed om te horen dat Kado in Huis leuke cadeautjes aanbiedt. 😉 En fijn dat jouw pakketje snel werd geleverd. Thnx voor je review. Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
En voorzien van een leuke kaart
Dag Christa, Wat fijn dat jouw pakketje van Kado in Huis snel en netjes werd geleverd. 🙏😉 En een lief handgeschreven kaartje is altijd leuk om te ontvangen bij je online bestelling. Hopelijk tot de volgende keer. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Goede levering
Hoi Arian, Top dat jij de Zwitscherbox zo geweldig vindt. 😊 Het is ook een topcadeau van Kado in Huis. Thnx voor je beoordeling. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Wat een heerlijk "doosje" met vogelgeluiden. En een persoonlijk berichtje !!
Dag Hans, Mooi om te horen dat jij de persoonlijke touch van Kado in Huis zo waardeert. 😉 De Zwitscherbox blijft een geweldig cadeau voor iedereen. Dank voor je feedback. Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
Leuk product. Snel geleverd met een leuk persoonlijk kaartje
Hoi Jeanine, Wat geweldig dat jij zo tevreden bent over de service van Kadoinhuis.nl En superleuk dat de Zwitscherbox Forest zo'n succes is. Thnx voor je review. Groetjes Lukas van Kado in Huis
De artikelen waren zoals besteld, prima! Bij de opmerking had ik een verzoek nl. bezorgen op maandag, verzoek is niet gelezen! Op zaterdag was ik niet thuis ( vandaar verzoek)
Hoi Hennie, Ten eerste super bedankt voor je feedback. Vervelend dat we niet gezien hebben dat je jouw pakketje niet op zaterdag bezorgd wilde hebben. Onze excuses daarvoor. Wij vinden eigenlijk wel dat we meer verdiend hebben als een 5 😞🙏 Misschien wil je de review aanpassen en ons toch een voldoende geven? Ben je verder wel helemaal tevreden over de service van Kado in Huis? En is de Zwitscherbox naar wens? Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Originele beoordeling
Heel gezellig vogeltjes geluid in huis.
Hoi Herma, Wat leuk dat jullie ook zo blij zijn met de geweldige Zwitscherbox. 😀 Fijn dat het pakketje er snel was. Bedankt voor jullie review. Groetjes Silvia van Kado in Huis
Goede service en snel geleverd!
Hoi Marjan, Wat fijn dat jij de webshop van Kado in Huis duidelijk en onze service goed vindt. 😉 Heb je de mooie STAMPS horlogebandjes al kunnen dragen? Hopelijk tot de volgende keer. Thnx voor je review. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Snel en makkelijk
Dag Cobie, Top dat jouw ervaring met Kadoinhuis.nl snel en makkelijk was. 😉 Heeft de Zwitscherbox Forest al een mooi plekje gekregen in jullie huis? Dank voor de beoordeling. Groetjes Silvia van Kado in Huis
Mooi product, snelle levering
Hoi Marianne, Wat leuk dat jij de Zwitscherbox Happy Birds Edition American Robin zo'n mooi product vindt. 😀 Fijn dat alles TOP was. Bedankt voor deze mooie 10....... Thnx voor je review. Groetjes Lukas van Kado in Huis
Heb een Vogelhuisje met muziek besteld in de avond, 2 dagen daarna heb ik het ontvangen. En het leukste is nog dat er een handgeschreven persoonlijk kaartje bijzat, da geeft toch net dat beetje extra.
Hoi Kitty, Leuk dat jij de persoonlijke touch van Kado in Huis ook zo waardeert! 🥰 En fijn dat het pakketje er snel was. Dank je voor je feedback. Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
Uit ervaring weet ik dat bestellingen bij webshops soms 'vlekken in de nek' veroorzaken; Ze komen het beloofde niet na, of ze bezorgen verkeerde of zelfs kapotte spullen. Wat was het fijn dat ik er bij Kado in Huis van op aan kon dat mijn bestelde 'fluitende' huisje gewoon bezorgd werd op de beloofde dag. En, wat is het leuk om er een hand geschreven kaartje bij te ontvangen! Hier is zorg én aandacht aan besteed.
Dag Irene, Dit is weer zo'n kippenvel momentje waar wij van Kado in Huis het voor doen. 😊 Het is zo mooi hoe jullie onze service omschrijven. Ik begrijp dan ook niet dat er nog webshops zijn waar klanten schandalig worden behandelt, waaronder ik ook zelf hele negatieve ervaringen heb meegemaakt. Heel veel plezier nogmaals met de Zwitscherbox. Thnx voor je mooie review en de 10 😉 Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
Prachtige stamp ontvangen. Het was snel geleverd en het persoonlijk bedank kaartje maakte het helemaal af :) Dank je wel! Ik kom zeker vaker shoppen
Hoi Jorien, Wat leuk dat je vaker komt shoppen bij Kadoinhuis.nl 🥰 Top dat het STAMPS horloge prachtig is. Fijn dat onze persoonlijke touch ook jouw raakte. Groetjes Lukas van Kado in Huis
Tevreden!
Hoi Laura, Fijn dat jij zo tevreden bent over Kado in Huis. 😉 Heeft het Storytiles tegeltje al een mooi plekje gekregen in jullie huis? Dank voor je feedback. Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
Bestelling geplaatst en ‘s anderendaags reeds geleverd. Netjes verpakt…een fijne correcte ervaring.
Hoi Patricia, Wat fijn dat jouw ervaring met Kadoinhuis.nl correct was. 🥰 En dat ook het pakketje er snel was naar België. Hopelijk tot de volgende keer. Groetjes Silvia van Kado in Huis
Ik was aangenaam verrast dat Kado in Huis de servetjes die ik zocht kon leveren.
Dag Matthijs, Super dat wij de servetten van Cabanaz snel konden leveren. 😀 Thnx voor je review. Groetjes Lukas van Kado in Huis
Het bestelde werd binnen twee dagen geleverd in 'n keurig klein doosje met ',n persoonlijk kaartje erbij. Fijne ervaring
Hoi Mariëtte, Mooi dat de Zwitscherbox op tijd werd geleverd en dat jij een fijne ervaring met Kado in Huis had. 😊 Super bedankt voor deze geweldige 10. Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
Snel in huis, werkt gelijk geen moeijke handleidingen
Hoi Jacqueline, Super leuk toch als je de Zwitscherbox meteen kunt gebruiken als je hem uitpakt. 😉 Fijn dat jouw pakketje er snel was. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl