Mijn product was super snel verzonden en er zat een enorm lief handgeschreven kaartje in. Het was ook heel leuk ingepakt aangezien ik het cadeau ging geven. En dat was een succes!
Hallo Andrea, Wat mooi dat jouw beleving met Kadoinhuis.nl een succes was. 😉 Alles moet gewoon kloppen als je ergens iets online koopt. Fijn dat jij als klant dit deelt met al onze klanten. Thnx voor je review. Groetjes Lukas van Kado in Huis
Dag Kathleen, Voor jouw is Kado in Huis met 1 woord TOP. 🥰 Dank je voor deze mooie 10.... Hopelijk zien we je nog eens terug? Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
Ik ben nu bij deze site gekomen omdat ik iets speciaals. Maar snuffelend op de site kwam ik nog een andere leuke dingetjes tegen dus ik kom hier zeker terug!
Dag Ingrid, Wat fijn dat jouw ervaring met Kado in Huis goed was, en dat wij een overzichtelijke webshop met leuke cadeaus hebben. 😀 Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Bestellen, volgen van bestelling en volgens aangeven bezorgd nauwkeurig en onbeschadigd verzorgd.
Hoi Henk, Goed om te horen dat jouw bestelling bij Kado in Huis zo prettig verliep.😉 Geniet je al van de leuke Zwitscherbox Forest? Thnx voor je review. Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
Dus mijn nieuwe, vaste adres voor mijn favoriete horloge.
Hoi Katja, Wat super dat Kadoinhuis.nl jouw favoriete webshop wordt voor de STAMPS horloges. 😀 En mooi dat je de service van Kado in Huis zo waardeert. Tot de volgende keer. Groetjes Lukas van Kado in Huis
Blij met mijn aankoop, wilde het snel in huis hebben en dat is meer dan gelukt. Als ik weer in Venlo kom zal ik zeker de fysieke winkel bezoeken. De persoonlijke boodschap bij het pakketje waardeer ik.
Dag Nellie, Wat fijn dat Kado in Huis er weer een blije klant bij heeft. 🥰 Super dat jouw pakketje lekker snel aankwam. Ben je al aan het genieten van de leuke Zwitscherbox met vogelgeluiden? Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Tot nu toe, moet het kado nog geven en weet dus niet of het werkt, maar was zo mooi ingepakt dus daar kom ik achter met de jarige, perfect. Ontzettend leuk ingepakt en snel en goed ingepakt. Dus tot nu toe perfect!!!!
Hoi Esther, Wat fijn dat jij de service van Kadoinhuis.nl perfect vindt. 🥰 Heb je de Zwitscherbox al cadeau kunnen geven? Dank je voor je feedback. Groetjes Silvia van Kado in Huis
Prima ingepakt pakketje met een lief briefje erbij gericht aan mij… Top prima firma en een super snelle levering!
Dag Marijke, Wat geweldig dat je Kado in Huis een 10 geeft. 😀 Super dat je ons een TOP firma vindt. Heeft de Zwitscherbox al een mooi plekje gekregen in jullie huis? Thnx voor je review. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Blij met mijn zwitscherbox, leuk design en heel rustgevend.
Hoi Diana, Fijn dat je kunt genieten van de rustgevende vogelgeluiden van de Zwitscherbox, 🥰 Het is ook een superleuk cadeau/gadget. Hopelijk zien we je nog eens terug? Thnx voor je feedback. Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
Duidelijke website, gunstige prijs en lekker snel geleverd. Zeer tevreden dus.
Dag Manon, Wat fijn dat onze webshop Kadoinhuis.nl duidelijk, gunstig en lekker snel levert.😀 Heb je de Zwitscherbox black al cadeau kunnen geven? Dank je voor je review. Groetjes Lukas van Kado in Huis
duidelijke site, goede productomschrijving met ruime keuze kleuren. op de afgesproken tijd in huis!
Hoi Marion, Alles was TOP dus tijdens jouw ervaring met Kado in Huis. 😉 Heeft de Zwitscherbox al een mooi plekje gekregen in jullie huis? Thnx voor je review. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Snelle levering met een persoonlijk geschreven kaartje! Dat maakt het gezelliger! Dankjewel en ik heb er veel plezier van!
Hoi Elisabeth, Geweldig dat jij het online shoppen bij Kadoinhuis.nl als goed ervaart, en de persoonlijke touch het voor jouw veel gezelliger maakt. 🥰 Mooi dat je heel veel plezier hebt van de geweldige Zwitscherbox. Thanks voor je beoordeling. Groetjes Silvia van Kado in Huis
goed product voor een goede prijs
Dag Michel, Thnx voor je review. Fijn dat je tevreden bent over het product en de service van Kado in Huis. 😀 Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
snel geleverd en goede kwaliteit
Dag Jan, Fijn dat jouw pakketje snel werd geleverd. En dat de kwaliteit van de Cabanaz servetten erg goed is. 😊 Hopelijk tot de volgende keer. Groetjes Lukas van Kado in Huis
Mooi product, prima service en snelle levering.
Hoi Marieke, Wat fijn dat alles in orde was tijdens jouw bestelling bij Kado in Huis. Super dat jullie de Zwitscherbox ook zien als een mooi product. 🙏😊 Dank voor jullie feedback. Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
Wat leuk, die kwetterende vogels in onze badkamer. Als het buiten regent en grijs is hebben wij de lente in huis als we onder de douche staan.
Dag Petra, Wat leuk dat jullie de Zwitscherbox Forest op de badkamer hebben geplaatst! 😀 Fijn dat jullie zo genieten van dit geweldige cadeau. Ook goed om te horen dat jullie blij zijn met de service van Kado in Huis. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Website met leuke producten, snelle levering en een persoonlijk kaartje bij mijn bestelling!
Hoi Melanie, Top dat jij het assortiment van Kadoinhuis.nl zo leuk vindt. 🥰 En de persoonlijke touch van ons ook waardeert. Thnx voor je review. Groetjes Silvia van Kado in Huis
Nog even een opmerking. Toen ik op Google zocht naar het verlangde product, zag ik de advertentie van jullie: https://www.google.nl/aclk?sa=l&ai=DChcSEwjd-aew27v9AhUPwncKHfm_A7IYABAMGgJlZg&sig=AOD64_28eZyvHjdjRH_syglsELmkGf2xag&ctype=5&q=&ved=2ahUKEwjI2qKw27v9AhXNDewKHZYdAz4Q9aACKAB6BAgFEEk&adurl= Daarin staat (nog) dat de verzendkosten € 3,95 bedragen. Bij het bestellen bleek dat € 5,95 te zijn. Wellicht kunnen jullie dit aanpassen. Vriendelijk verzoek ik u om mijn naam, (e-mail-)adresgegevens en telefoonnummers niet in enige database op te slaan voor ander gebruik dan om te reageren op deze e-mail.
Hoi Frank, Super bedankt voor je feedback. 😉 De verzendkosten zijn v.a. €3,95 zoals staat vermeld op onze webshop als je kiest voor een servicepunt levering. Wil je het pakketje graag thuis bezorgd hebben dan wordt het verstuurd met PostNL. en zijn de kosten inderdaad €5,95. Dit kun jezelf kiezen in de Checkout. De kosten voor een pakket te versturen zijn schrikbarend duur geworden voor ons als ondernemer. Hopende op je begrip.🙏 Fijn dat jij de service van Kado in Huis als prettig en vlot ervaart. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Snelle levering,goed product. Blij met de vogelgeluiden:)
Dag Marinda, Wat leuk dat je zo blij wordt van de mooie geluiden van de Zwitscherbox. 😊 Top dat jouw bestelling via Kado in Huis lekker snel ging. Thnx voor je review. Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
The owners are very kind and helpful. The ordered item is always as on the picture and it has a great quality. Everything is quick and punctual. Moreover, they are responsible.
Hello Petra, Super thanks for this beautiful 10. 😍 Thank you for being so satisfied with Kado in Huis's service. Thank you for ordering another STAMPS watch from us. And that your package arrived quickly in Hungary. Hope to see you next time. With best regards, Lukas From Kadoinhuis.nl
Snelle levering. Beetje fantasieloos ingepakt. Ruw blauw papier met een hartje erop. Had aangegeven dat het voor een vrouw is. Dit viel dus tegen.
Dag Jean, Super bedankt voor je feedback. 😉 We gaan dit intern wel even bespreken dat er goed gelet wordt voor welke gelegenheid het cadeau wordt ingepakt. 🙌 Hopelijk zien we je nog eens terug. Groetjes Lukas van Kado in Huis
Twee dagen nadat ik de bestelling had geplaatst was het al binnen. Netjes ingepakt. Helemaal top!
Hoi Wia, Wat fijn dat jouw beleving met Kadoinhuis.nl perfect was. 😊 Hebben jullie de Zwitscherbox al cadeau gegeven? Dank voor je feedback. Groetjes Lukas van Kado in Huis
De service om bij het afrekenen je bestelling gratis in te laten pakken is geweldig !!! Orginele artikelen , snelle zending :) Ga zeker vaker bestellen.
Dag Ilona, Top dat we je weer terug gaan zien Bij Kado in Huis. 😍 Was de Lucky Cat groen goed ontvangen als mannencadeau? 🎁 Thnx voor je review. Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
Vond het heel leuk om een persoonlijk kaartje erbij te ontvangen!
Hoi Gemma, Wat fijn dat jij de persoonlijke touch van Kadoinhuis.nl zo waardeert. 😃 En dat jouw bestelling lekker vlot verliep. Groetjes Lukas van Kado in Huis
Veel keus, snelle levering. Mooi ingepakt. Blij mee!
Dag Astrid, Wat fijn dat Kadoinhuis.nl aan jouw verwachtingen voldoet. 🥰 Thnx voor deze geweldige 10 ...... Fijn dat je zo tevreden bent over onze service. Groetjes Silvia van Kado in Huis