Pakje snel binnen, netjes verpakt en met een persoonlijke noot. Top!
Hoi Yvonne, Geweldig dat alles goed verliep tijdens jouw online ervaring bij Kado in Huis. ๐ Fijn dat de Zwitscherbox snel in huis was. Thnx voor je beoordeling. Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
Vooral het persoonlijke kaartje erbij maakt dat ik de volgende keer weer bij kado in huis zal bestellen.
Dag Xandra, Super fijn dat we je weer terug gaan zien bij Kado in Huis. ๐ฅฐ Alles draait om Service en persoonlijke touch. Zo wil iedereen gewoon behandelt worden. Tot de volgende keer. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Heerlijke zeegeluiden. Alsof je op 't strand bent.
Hoi Ingrid, Top dat jij de Oceanbox ook zo'n geweldig cadeau vindt. Het is inderdaad net of je echt aan zee bent. ๐ Fijn dat jullie zo tevreden zijn. Groetjes Lukas van Kado in Huis
Mooi product
En ook zo persoonlijk met het kaartje erbij.
Hoi Willemien, Wat fijn dat jij Kado in Huis ook zo fantastisch vindt! ๐ฅฐ Zijn jullie al lekker aan het genieten van de geweldige Lakesidebox? Dank jullie voor je review. Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
Leuk product en snel geleverd.
Dag Bas, Wat geweldig dat jij de Zwitscherbox black ook zo'n leuk cadeau vindt. ๐ Fijn dat het pakketje snel werd geleverd. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Snelle levering en wat je bestel krijg je En daarbij ook nog een handgeschreven kaartje van Lucas en Silvia
Hoi Arie, Leuke he zo'n persoonlijke ervaring met een handgeschreven kaartie erbij van de eigenaren van Kadoinhuis.nl ๐ฅฐ Dank voor je feedback. Zijn de servetten van Cabanaz handig in gebruik? Groetjes Silvia van Kado in Huis
Mooi horloge is precies als foto ook erg mooie verpakking, ben er blij mee.
Hoi Elly, Fijn dat je superblij bent met het mooie STAMPS horloge! ๐ Thnx voor deze mooie 10. Prettig dat het beeldmateriaal dat wij van Kado in Huis gebruiken goed is. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Misschien leuk om er een kaartje bij te kunnen voegen, als je een kadootje verstuurt. Gelukkig wist mijn zoon toch wel van wie het pakje was.
Hoi Marja, Thnx voor deze mooi 10... ๐ฅฐ Je kunt bij opmerkingen in de Checkout een tekst toevoegen en wij doen er dan een leuk kaartje bij. Misschien iets voor de volgende keer? ๐ Groetjes Silvia van Kado in Huis
Ik heb via de site het product gekocht, binnen 2 werkdagen geleverd. Lekker snel. Nu is er alleen een probleem mee. Hij werkt niet. Net gebeld, geen probleem. Zelf even andere batterijen uitproberen, anders mail sturen. Je word heel vriendelijk te woord gestaan.
Dag Ton, Wij van Kado in Huis vinden het heel normaal dat je vriendelijk te woord wordt gestaan. Ik hoorde dat de batterijen niet het gewenste resultaat opleverde. ๐ Daarom hebben we vandaag meteen een nieuwe Zwitscherbox opgestuurd. ๐ Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
We hebben al meerdere keren iets gekocht en elke keer is de levering vlot. En bij een fout van mij hebben jullie dat direct hersteld. Snelle levering. Zeer vriendelijk
Hoi Marlies, Fijn dat wij van Kado in Huis zeer vriendelijk zijn, en een goede service hebben. ๐ฅฐ Leuk dat jullie al vaker een leuk cadeau bij ons bestelt hebben. Dank voor jullie feedback. Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
Alleen de bijgeleverde batterijen waren leeg(kan gebeuren):) Na de nieuwe batterijen erin gedaan te hebben gingen de vogeltjes te keer
Hoi Ron, Ten eerste super bedankt voor je feedback. ๐ Wel vervelend dat de batterijen niet naar behoren functioneren. Dat mag je eigenlijk wel verwachten in een nieuwe verpakking. Fijn dat de zwitscherbox met de nieuwe batterijen wel goed functioneert. Groetjes Lukas van Kado in Huis
Zal zeker nog wat bestellen.
Dag Marianne, Wat leuk dat we je weer terug gaan zien bij Kado in Huis. ๐ฅฐ Heb je de STAMPS horloge Belta armbanden al gedragen? Thnx voor je review. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Gratis verzending was mijn eerste keuze, daarna bleek het nog eens heel leuk ingepakt te worden en erg snel verzonden. Prima dus. Erg blij met het kAdo tje voor mijn moeder.
Hoi Leo, Wat fijn dat jij geen verzendkosten hoefde te betalen bij het bestellen van de Zwitscherbox. Mooi dat je zo tevreden bent over het assortiment en de Service van Kadoinhuis.nl ๐ Dank voor je beoordeling. Groetjes Silvia van Kado in Huis
Leuk kado
Dag Mevrouw/Meneer Mulder, Wat super dat jullie de Zwitscherbox ook een leuk cadeau vinden. ๐ Thnx voor je review op Kadoinhuis.nl Groetjes Lukas van Kado in Huis
Snelle levering, mooi ingepakt en een persoonlijk kaartje erbij. Top!
Hoi Annemieke, Wat fijn dat jouw ervaring met Kado in Huis met รฉรฉn woord TOP was. ๐ฅฐ Super bedankt voor je feedback. Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
Na bestelling vlug geleverd. Duidelijke communicatie in de mails. En het fijne is dat het gelijk in een mooie cadeauverpakking zit.
Hoi Carolien, Wat geweldig dat alles goed verliep tijdens jouw bestelproces bij Kado in Huis. ๐ Genieten jullie al van de leuke Zwitscherbox? Super bedankt voor je review. Groetjes Lukas van kadoinhuis.nl
Precies zoals je hoopt dat het gaat. Besteld, daarna genoeg emails mbt de verzending. Na het uitpakken ook nog een persoonlijk handgeschreven bedank kaartje......dan voel je je toch net even wat meer als gewoon weer een klant.
Hoi Johnny, Dit is weer zo'n kippenvel momentje waar wij van Kado in Huis het voor doen. ๐ฅฐ We willen er echt zijn voor nieuwe en bestaande klanten. Zo wil je gewoon behandelt worden als klant. ๐ Dank je voor je feedback. Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
Het was prettig winkelen op jullie site
Hoi Wilma, Wat fijn dat jij het online shoppen bij Kado in Huis zo prettig vindt. ๐ Geniet je al van de geweldige Zwitscherbox? Thnx voor je review. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Besteld en de dag erna ontvangen zoals beloofd met een persoonlijk kaartje: een optimale klantbeleving!
Dag Monique, Wat fijn dat Kadoinhuis.nl voor jouw een optimale klantbeleving was. ๐ Super bedankt voor deze mooie 10 ๐ฅฐ Heeft de Forest Zwitscherbox al een mooi plekje gekregen in jullie huis? Groetjes Silvia van Kado in Huis
Ik vond het een prima ervaring. Niets op aan te merken. Alles verliep zoals je mag verwachten. Ik kan Kado in Huis alleen maar aanraden.
Hoi Linda, Wat geweldig dat jouw ervaring met Kado in Huis TOP was. ๐ฅฐ Hopelijk staan we nu in jou favoriete lijstje voor een leuke en goede webshop? Dank je voor je review. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
X
Hoi Kim, Top dat jij het aanbod van Kadoinhuis.nl ook zo superleuk vindt. ๐ Geweldig dat jouw pakketje lekker snel aankwam. Thnx voor review. Groetjes Silvia van Kado in Huis
De sensor van de bestelde Zwitscherbox functioneerde niet. Onmiddellijk kreeg ik een nieuw exemplaar toegestuurd en geen gedoe met het terugsturen van de kapotte versie! Fantastisch!!
Dag Wampie, Wat fijn dat Kado in Huis zo snel reageerde op de manco Zwitscherbox. Zo hoort het ook te zijn. Het kan altijd gebeuren dat een artikel defect is, maar los het dan snel en goed op. ๐ Thnx voor je review. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Mijn bestelling was er binnen enkele dagen en ze hadden er een heel lief handgeschreven kaartje bijgedaan. Ook qua berichten in de bevestigingsmail en de verzend bevestiging komen ze heel open en warmhartig over.
Hoi Nils, Wij komen niet alleen warmhartig over, wij zijn het ook. ๐ Super bedankt voor deze geweldige 10. Hopelijk zien we je nog eens terug bij Kado in Huis? Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
Zeer vlotte bezorging, mooi ingepakt met ook nog een persoonlijk kaartje erbij!
Hoi Trix, Mooi dat jouw cadeau de (Zwitscherbox) op tijd aankwam. ๐ Fijn dat jij de persoonlijke touch van Kado in Huis ook zo waardeert. Bedankt voor je beoordeling. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ iedere stem telt.