Aflevering volgens planning
Dag Ed, Fijn dat het STAMPS horloge helemaal naar wens was. π En dat jouw pakketje mooi op tijd aankwam. Groetjes Lukas van Kado in Huis
Levering goed en op tijd.
Hoi Auke, Wat fijn dat ook jij de persoonlijke benadering van Kado in Huis zo geweldig vindt. π₯° Genieten jullie al van de mooie geluiden van de Zwitscherbox black? Thnx voor je review. Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
Snelle levering en blij met het product!
Dag Simone, Wat fijn dat ook jij zo blij wordt van de geweldige Zwitscherbox. π₯° En super dat het pakket van Kado in Huis snel werd geleverd. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Zie hierboven
Hoi Wilma, Super dat de service van Kadoinhuis.nl perfect is π₯° Dankjewel voor je mooie 10. Groetjes Silvia van Kado in Huis
Erg mooi en goed verpakt. Leuke persoonlijk kaartje met handgeschreven tekst erop. Incl. Batterijen.
Hoi Brigitta, Wat fijn hΓ© dat de Zwitscherbox wordt geleverd met batterijen. π Super dat Kado in Huis de bestellingen goed en mooi verpakt. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Ik kreeg een hele persoonlijke prettige benadering van Kado in Huis.
Dag Rob, Dat is toch geweldig als je zo behandelt wordt door een online webshop. π De Zwitscherbox blijft gewoon een bestseller en een super leuk cadeau. Thnx voor je feedback. Groetjes Silvia van Kado in Huis
Top service.heel snel ontvangen.
Hoi Femmie, Super bedankt voor deze mooie 10 π₯° Daar worden wij van Kado in Huis heel blij van. Is de Zwitscherbox vogelhuisje walnoot zwart helemaal naar wens? Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
attente service
Hoi Arie, Fijn dat ook jij de service van Kado in Huis top vindt. π₯° De Zwitscherbox is ook een heel mooi cadeau. Thnx voor je review. Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
Pas een maand na aankoop bleek een van de twee gekochte Zwitscherboxen defect. Terwijl wij al lang van de vogelgeluiden konden genieten, zaten onze vrienden in hun nieuwe huis nog naar zichzelf te luisteren op het toilet. Geen probleem, er werd na melding van het probleem direct een nieuw exemplaar gestuurd. Helaas bleek deze ook niet te werken. Zonder enige discussie weer een nieuwe (geteste!) gekregen. Ik was verbaasd over deze service terwijl het eigenlijk gewoon hoort te zijn. Hulde!
Hoi Dick, Dit is waar veel webshops de service laten liggen. π Schijnbaar vinden ze niet de prioriteit om je klant echt goed te bedienen. Maar dan bedoel ik gewoon doen waar je eigenlijk recht op hebt. Super fijn dat je deze review wilt delen met al onze klanten. π Maar wij van Kado in Huis zijn blij dat deze Zwitscherbox wel goed functioneert. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Vriendelijk en persoonlijk kaartje erbij
Hoi Astrid, Wat fijn dat jouw online bestelling via Kadoinhuis.nl goed verliep. Leuk dat je ook helemaal blij wordt van onze goede service. π₯° Groetjes Silvia van Kado in Huis
Keurig vlot verzorgd!
Hoi Jan, Wat super dat je Kado in Huis omschrijft met één woord Keurig! π Hopelijk is het leuke vogelhuisje de Forest Zwitscherbox helemaal naar wens? Nogmaals heel veel plezier met dit leuke cadeau. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Heldere makkelijke site. Vervolgens snel geleverd binnen de aangekondigde tijd. Super dat er een inpak service is en een persoonlijk kaartje in de verpakking
Dag Marc, Volgens mij ben je helemaal tevreden over de service van Kadoinhuis.nl ππ Het is toch ook prettig als een webshop een GRATIS inpakservice heeft. Groetjes Silvia van Kado in Huis
Besteld en de dag er na al in huis. Ik had het vogelhuisje al gezien in het wit, maar deze zwarte is ook top. Het is een kado voor mijn dochter, die volgende week thuis komt van een lange reis door NieuwZeeland. Kan ze een beetje afkicken door dit volgelgeluid!
Hoi Ann, Wat geweldig dat je al twee Zwitscherboxen hebt gekocht bij Kado in Huis. π₯° Fijn dat je zo tevreden bent over dit cadeau artikel. Dankjewel voor je feedback. Groetjes Lukas van kadoinhuis.nl
Mijn bestelling was snel in huis en vergezeld van een handgeschreven kaartje.
Dag Christine, Kado in Huis wil graag net dat beetje extra doen voor iedere klant. π Mooi dat de Zwitscherbox eiken wit snel in huis was. Jullie kunnen nu dus iedere dag genieten van het leuke vogelhuisje. Groetjes Silvia van kadoinhuis.nl
Prima, leuk met handgeschreven bedankje erbij
Hoi Dirk, Wat fijn dat je de persoonlijke touch van Kadoinhuis.nl zo waardeert. π Genieten jullie al iedere dag van de mooie vogelgeluiden van de Zwitscherbox? Thnx voor je review. Groetjes Lukas van Kado in Huis
Snel geleverd, snel gemonteerd, persoonlijke boodschap.
Dag Roos, Heeft de Forest Zwitscherbox al een mooi plekje gekregen in jullie huis? π Fijn dat jullie bestelling via Kado in Huis perfect verliep. Dank voor je beoordeling. Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
Leuk kado gekocht voor een vriendin die hier erg blij mee is.
Hoi Nada, Wat leuk dat jouw vriendin super blij is met de Zwitscherbox als cadeau. π Top dat Kadoinhuis.nl de pakketten snel levert. Thnx voor je review. Groetjes Lukas van Kado in Huis
De lijst die ik heb besteld werd snel geleverd. Het zat goed verpakt, het kwam onbeschadigd uit de doos. Erg leuk dat er een persoonlijk kaartje bij zat. Ik zou zeker nog een keer bestellen bij Kado in Huis.
Hoi Sanne, Wat geweldig dat we je nog eens terug gaan zien bij Kado in Huis. π₯° Het is wel heel belangrijk dat je de cadeau artikelen natuurlijk goed verpakt. Thnx voor je review. Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
Graag was ik live in de zaak gekomen maar dat was niet mogelijk dus via de site besteld. Eenvoudig, duidelijk, goed ingepakt (het was breekbaar) en een leuke persoonlijke notitie erbij. Helemaal tevreden dus, de volgende x kom ik graag naar de zaak!
Dag Mylene, Wat geweldig dat je de Storytiles Venlo makkelijk online bij Kado in huis kon bestellen. π₯° En dat alles TOP was. π Je bent altijd welkom in onze leuke winkel in Venlo. Dank je voor je review. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Dag Mevrouw/Meneer Asten, Staat de Zwitscherbox forest al vrolijk te fluiten op het toilet? π Fijn dat alles goed ging. Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
Snelle communicatie, goed product, goede levering
Hoi Hans, Helaas was de grijs/witte Zwitscherbox beschadigd die jij bestelt had. Bedankt voor je geduld en dat je het nieuwe exemplaar snel mocht ontvangen. π Tot de volgende keer. Groetjes Lukas van Kado in Huis
Keurig op tijd afgeleverd met een persoonlijke touch. Leuke site voor speciale dingen.
Dag Ernst, Kado in Huis heeft inderdaad leuke speciale Cadeaus en voor iedereen wat in huis. π Fijn dat jouw ervaring met ons uitstekend was. Thnx voor je review. Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
Het besteld pakket was door de bezorgdienst naar Hingarije gestuurd. Kado in huis heeft een nieuw pakket gestuurd waardoor ik het snel in huis had
Hoi Sandra, Als een klant bij Kado in Huis een cadeau bestelt dan mag je verwachten van de Vervoerder dat hij het pakketje snel en goed aflevert. π Helaas ging jouw pakket richting Hongarije. ππ We hebben meteen een nieuw pakketje verstuurd en het verloren pakket is inmiddels alweer terecht. Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
Pakketje besteld en laten leveren als cadeau op een ander adres. Levering was vlot. Erg leuk dat ze het pakketje ook inpakken als cadeau.
Dag Jeroen, Ook super om te horen dat PostNL onze pakketjes snel levert π Dus Kado in Huis was voor jouw een prettige ervaring. Thnx voor je review. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Mijn eerste ervaring met Kado in Huis is super. Keurig op tijd en probleemloos. Zoals het hoort. En een leuke persoonlijke "Dank je wel voor de aankoop" van Silvia en Lukas.
Dag Ed, Fijn dat ook de servetten van Cabanaz een prima product is. π Leuk dat je voor het eerst bij Kado in Huis terecht kwam. En dat je zo enthousiast bent over onze manier van werken. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.