Gratis levering, snel en goede verpakking, vriendelijk, wat wil je meer?
Hoi Petra, Goed om te horen dat jouw bestelling via Kadoinhuis.nl perfect was. π Fijn toch dat we de Zwitscherbox versturen zonder verzendkosten. Thnx voor je beoordeling. Groetjes Silvia van Kado in Huis
Prima ervaring met bestellen en leveren
Dag Jan, Fijn dat je een prima ervaring hebt gehad met Kado in Huis. π Top dat de Zwitscherbox forest snel werd afgeleverd. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Snel en vlot verzonden in Kado verpakking met een leuke kaart!
Hoi Marjon, Fijn dat Kadoinhuis.nl voor jouw geweldig is. π₯° Hebben jullie de Zwitscherbox met vogelgeluiden al kado gegeven? Thnx voor je review. Groetjes Silvia van Kado in Huis
Persoonlijke touch door handgeschreven kaartje erbij
Hoi Emmy, Fijn dat je de persoonlijke touch van Kadoinhuis.nl zo waardeert. π Top dat jullie de Zwitscherbox zo'n geweldig cadeau vinden. Dank je voor je feedback, Groetjes Silvia van Kado in Huis
Duidelijke website, vogelhuisje leuk ingepakt en heel snel ontvangen.
Dag Meneer van Ringelenstein, Fijn dat u Kado in Huis een uitstekende webshop vindt.π Heeft de Zwitscherbox wit al een mooi plekje gekregen in jullie huis? Thnx voor de review. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Ik heb deze huisjes ontdekt bij mensen op hun toilet , het geluid van die vogels is echt zalig en zeer rustgevend , ben er volledig gek van, ik zou ze zo cadeau geven aan mijn vriendinnen ;)
Hoi Stephanie, Wat leuk om te horen dat jij helemaal ZEN wordt van de geweldige Zwitscherbox. π₯° Wij krijgen inderdaad ook vaker berichten en filmpjes dat klanten de Zwitscherbox op het toilet neerzetten. π Dank voor je feedback. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Alles was dik in orde !!!!
Hoi Erik, Mooi dat alles dik in orde was. π Wij hebben zeker β€οΈ voor de klanten. Klanten behandelen zoals jezelf ook behandelt wilt worden. π Thnx voor je review. Groetjes Silvia van Kado in Huis
Uitstekend, product scherp van prijs en op tijd geleverd
Dag Coen Jan, Dank je voor deze mooie woorden. En dat je Kado in Huis zorgzaam en betrouwbaar vindt. Eigenlijk is dat vrij normaal als je een professioneel bedrijf hebt. π Fijn dat je de Zwitscherbox omschrijft als een uitstekend product. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Pakket was binnen 24 uur geleverd. Echt top!
Hoi Lida, Wat fijn dat Kado in Huis voor jouw met één woord TOP is. π₯° Geweldig dat jouw pakketje er super snel was. Thnx voor je review. Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
Leuke cadeau keuze, makkelijk te bestellen en snelle levering!
Dag Elles, Super dat jij ook vindt dat Kadoinhuis.nl hele leuke cadeaus aanbiedt. π Fijn dat jouw bestelling makkelijk en snel ging. Nogmaals veel plezier met de Zwitscherbox, Groetjes Lukas van Kado in Huis
Het artikel werd vlot bezorgd met een leuk kaartje erbij.
Hoi Lieke, Wat geweldig dat de Zwitscherbox vlot werd geleverd. π En dat je vindt dat Kado in Huis een vriendelijke service heeft. Hopelijk tot de volgende keer. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Mooie site, Netjes en duidelijk. Product werd goed ingepakt geleverd.
Dag Irma, We zijn superblij met jouw feedback over Kadoinhuis.nl π₯° Zo te lezen ben je heel erg tevreden over onze service! Thnx voor je review. Groetjes Silvia van Kado in Huis
Fijne service en klantvriendelijk. Leuke producten.
Hoi Nina, Heb je de gebaksbordjes van Mooidoormij al in gebruik? π Fijn dat jij Kado in Huis klantvriendelijk vindt en dat onze service top is. Dank je voor je beoordeling. Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
Het kaartje met de zelf geschreven tekst sprak mij erg aan.
Dag Hetty, Super tof dat onze persoonlijke benadering jouw erg aan sprak. π₯° En bedankt voor deze mooie 10 π Thnx voor je review. Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
Leuk dat het zonder extra kosten leuk ingepakt kan worden. Zelfs met een keuzemogelijkheid man, vrouw etc. Het meest positieve vond ik het handgeschreven kaartje in het pakket. Zeker blijven doen!
Hoi Jeroen, Super bedankt voor je feedback. Wij vragen in de winkel toch ook geen geld voor het inpakken van het cadeau? π Fijn dat jouw ervaring met Kado in Huis erg goed was. Tot de volgende keer. Heeft de Zwitscherbox oak al een mooi plekje gekregen? Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
Super snelle en correcte levering
Hoi Wilma, Super bedankt voor deze geweldige 10..... π₯° Mooi dat alles snel en correct verliep tijden jou online bestelling bij Kadoinhuis.nl Dank je voor je beoordeling. Groetjes Lukas van Kado in Huis
Ruim aanbod in leuke cadeaus. Bestellingen worden snel en netjes bezorgd! Aanrader!
Hoi Hugo, Wat fijn dat jij Kado in Huis aanraad, en voor ons ruime assortiment cadeaus. π Ook fijn om te horen dat alles goed verzorgd was. Hopelijk zien we je nog eens terug? Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
Alles naar wens, wat super dat de bestelling zo mooi wordt ingepakt.
Dag Yvonne, Fijn om te horen dat wij van Kado in Huis de cadeaus supermooi inpakken. π₯° Hopelijk is de Zwitscherbox walnoot zwart goed ontvangen als cadeau? Thnx voor je review. Groetjes Lukas van Kado in Huis
De levering was heel snel en het product is top
Hoi Peter, Wat geweldig dat jij de Zwitscherbox ook top vindt. π En ook super fijn dat de levering lekker vlot verliep. Thnx voor je feedback. Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
Bestelde kado netjes ingepakt. Heel attent een handgeschreven kaart erbij! En heel vlot geleverd.
Dag Rianne, Volgens mij is alles perfect verlopen? π Goed om te horen dat jouw online bestelling via Kadoinhuis.nl prima verliep. En dat alles naar wens was. Groetjes Lukas van Kado in Huis
Leuke kadotjes met snelle levering
Hoi Jeroen, Goed om te horen dat Kado in Huis leuke cadeautjes aanbiedt. π En fijn dat jouw pakketje snel werd geleverd. Thnx voor je review. Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
En voorzien van een leuke kaart
Dag Christa, Wat fijn dat jouw pakketje van Kado in Huis snel en netjes werd geleverd. ππ En een lief handgeschreven kaartje is altijd leuk om te ontvangen bij je online bestelling. Hopelijk tot de volgende keer. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Goede levering
Hoi Arian, Top dat jij de Zwitscherbox zo geweldig vindt. π Het is ook een topcadeau van Kado in Huis. Thnx voor je beoordeling. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Wat een heerlijk "doosje" met vogelgeluiden. En een persoonlijk berichtje !!
Dag Hans, Mooi om te horen dat jij de persoonlijke touch van Kado in Huis zo waardeert. π De Zwitscherbox blijft een geweldig cadeau voor iedereen. Dank voor je feedback. Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
Leuk product. Snel geleverd met een leuk persoonlijk kaartje
Hoi Jeanine, Wat geweldig dat jij zo tevreden bent over de service van Kadoinhuis.nl En superleuk dat de Zwitscherbox Forest zo'n succes is. Thnx voor je review. Groetjes Lukas van Kado in Huis
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.