Dag Eric, Fijn dat jij de inpakservice van Kado in huis helemaal top vindt. 😊 En dat jouw pakketje op tijd werd geleverd. Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
Niets op aan te merken. Handgeschreven kaartje was leuk.
Dag Jens, Fijn dat jij de persoonlijke touch van Kadoinhuis zo waardeert. 😉 Ook jij vindt Kadoinhuis.nl uitstekend. Bedankt voor je beoordeling. Groetjes Lukas van Kado in Huis
Alles keurig geregeld en goed geïnformeerd
Hoi Leo-Paul, Het is toch fijn als alles gewoon klopt tijdens het online shoppen. 😉 Super bedankt voor deze geweldige 10. Hopelijk zien we je nog eens terug. Groetjes Silvia van Kado in Huis
Netjes en snel
Dag Meneer/Mevrouw Voogt, Geweldig dat jullie Kado in Huis omschrijven als uitstekend 😍 Genieten jullie al van de leuke Zwitscherbox Forest? Thnx voor de review. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Mijn pakketje was niet bezorgd. Na een mail kreeg hierover ik direct antwoord van Silvia met een oplossing. Gelukkig kwam het een dag later alsnog.
Hoi Marianne, Super dat wij van kado in Huis meteen met een oplossing kwamen. 😊 Fijn dat jouw bestelling er toch nog redelijk snel was in deze drukke tijd. Thnx voor je review. Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
Uitstekende service op tijd bezorgd, mooi ingepakt en een handgeschreven kaartje erbij, maakt het persoonlijker. Track en trace werkte goed.
Hoi Désiré, Wat fijn dat jij zo tevreden bent over de service van Kado in Huis. Super bedankt voor deze mooie 10 😊 Groetjes Lukas van kadoinhuis.nl
Had een product besteld welke door PostNL beschadigd was afgeleverd. Na telefonisch contact met Lukas, kreeg ik een nieuwe opgestuurd.
Hoi Erik, Fijn dat je de foto's doorstuurde van het beschadigde pakket wat bij jouw aankwam. Nou dat zag er inderdaad vreselijk uit. 🙌 PostNL gaf aan dat de verantwoordelijkheid bij de verkopende partij ligt. Wij van Kado in huis hebben meteen een nieuw exemplaar opgestuurd. 🎁 Thnx voor je feedback. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Erg mooi ingepakt , netjes optijd verstuurd
Hoi Annemarijn, Wat fijn dat wij van Kado in Huis jouw cadeau zo mooi ingepakt hebben. 🎁😉 Hopelijk tot een volgende keer. Thnx voor je review. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Een top cadeau om te geven. Zelf nog niet gezien, want hij was prachtig ingepakt in kerst papier.
Hoi Siang-Yen, De Zwitscherbox is ook echt een bestseller, en een super leuk cadeau om te geven.😉🎁 Super dat alles naar wens was. Indien aangegeven bij het artikel wordt jouw cadeau mooi verpakt door Kado in Huis. Fijne feestdagen. Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
toen verkeerd product werd geleverd is dat zeer snel en goed opgelost
Hoi Heleen, Heel vervelend dat je in eerste instantie twee zoutvaatjes kreeg ipv 1x zout en 1x peper. 😉 Gelukkig konden we het super snel oplossen, door meteen een nieuw setje op te sturen. Het is niet erg als dat gebeurd als je het dan maar snel oplost voor de klant. 😍🎁 Groetjes Lukas van Kado in Huis
Ik kocht een klein Kerstgeschenkje en het werd super snel en mooi verpakt opgestuurd. Ik kan de site echt aanraden ( ook naar België ). Fijne Kerst !!! 2022. Hilde
Dag Hilde, Voor Belgie geldt natuurlijk dezelfde service als voor Nederland. 😍 Wat super fijn dat alles naar wens was. Thnx voor deze geweldige 10 😊 Ook voor jullie hele fijne feestdagen. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Makelijk om het product te zoeken! Snelle levering! Een leuk berichtje persoonlijk geschreven, heel attent! Prettig dat er zoveel aandacht wordt besteed aan de klant!!
Hoi Sophia, Precies zoals jullie vermelden hoort het te zijn 😍 Dat wij van Kado in Huis zoveel aandacht besteden aan onze klanten. Daar doen wij het voor. 🙌 Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
Ik ben heel tevreden, het pakketje is heel snel verstuurd en ontvangen en leuk persoonlijk detail was het handgeschreven kaartje.
Hoi Meneer/Mevrouw, Van den Bosch, Hebben jullie de witte Zwitscherbox al cadeau gegeven? 😃 Thnx voor deze mooie 10 🙌 Groetjes Lukas van Kado in Huis
Heel tevreden klant!
Dag Kathrin, Top dat je zo tevreden bent over de service van Kadoinhuis.nl 👌😃 Hopelijk zien we je nog eens terug? Groetjes Lukas van Kado in Huis
Een mooi ingepakt pakketje en een snelle service. Ik raad het absoluut aan.
Hoi Jip, Fijn dat je Kado in Huis aan raad als leuke webshop voor al je cadeautjes. 🎁😍 Super bedankt voor je review en deze geweldige 10. Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
Mooi cabanaz servies, snel geleverd met goede aandacht voor juiste verpakking. Leuk dat er een persoonlijk kaartje is toegevoegd aan bestelling.
Dag Hennie, Mooi dat het Cabanaz servies goed in de smaak valt, en dat het het pakket goed verpakt was. 😉✌ Thnx voor je feedback. Groetjes Silvia van kadoinhuis.nl
Top service van Kado in Huis: na 4x uitstel bezorging door post NL stuurt Kado in Huis gewoon nog een keer het zelfde kado op naar mij dat binnen 2 dgn wel wordt afgeleverd. Incl. een hele prettige communicatie via de mail. Top service vind ik dat!
Hoi Jeroen, Super bedankt dat je deze review hebt willen aanpassen. 😉✌ Ook al ligt het probleem bij het verzenden meestal bij de vervoerder. Wij nemen altijd de verantwoordelijkheid op ons en doen er natuurlijk alles aan zodat jullie super tevreden zijn over de service van Kado in Huis. 🙌 Hopelijk zien we je nog eens terug? Fijne feestdagen. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Originele beoordeling
Nu al voor de derde keer uitgesteld. Geen gladde wegen meer. Waar blijft mijn kadootje
Snelle levering en mooie producten!
Hoi Annemiek, Hebben de gouden theelichthouders van Klevering al een mooi plekje gekregen? 🙌 Wat fijn dat jullie Kadoinhuis.nl ook een goede webshop met mooie producten vinden. Dank jullie voor je beoordeling. Groetjes Lukas van Kado in Huis
Ook nog een persoonlijk berichtje bij kado. Helemaal top
Dag Hans, We worden helemaal blij van al die TIENEN. 😍 Gelukkig krijgen we soms ook een minder hoge score. Maar dat is ook goed voor ons, dan worden we nog scherper. 👌 Thnx voor je feedback. Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
Heel blij met mijn cadeau die ik besteld had. De Zwitsersebox met vogelgeluiden. Hele mooie box. Wat ik ook leuk vind is het persoonlijke berichtje erbij van de verkopers. Echt een aanrader.
Hi Priscilla, Top dat jij ook zo blij bent met de geweldige Zwitscherbox. 😃🙌 Wat fijn dat jij Kado in Huis ook fantastisch vindt. Thnx voor je review. Groetjes Lukas van kadoinhuis.nl
Snelle levering, mooi ingepakt en een persoonlijk kaartje erbij. Wat wil je nog meer?
Dag Sabine, Wat fijn dat jij ook de persoonlijke touch van Kado in Huis zo waardeert. 🎁😍 Super bedankt voor je beoordeling. Fijn dat andere klanten zo ook kunnen lezen waar kadoinhuis.nl voor staat. Groetjes Silvia van Kado in Huis
Snelle levering, goede kwaliteit, netjes verpakt en vriendelijke goede communicatie. Ga zo door!
Hoi Stefan, Leuk dat je Kado in Huis in één woord omschrijft met TOP 😉 Dank je voor je feedback. Groetjes Silvia van kadoinhuis.nl
Snel geleverd en het was leuk ingepakt. Kon het zo geven.
Hoi Marianne, Hebben jullie de leuke Zwischerbox wit al cadeau kunnen gegeven? 😉 Thnx voor deze mooie 10. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Sehr schnelle Lieferung der wunderschöne Fondueteller mit einer persönlichen Karte ich würde immer wieder bestellen
Hallo Sibylle, Wie schön, dass Sie so wieder bei uns bestellen würden. 😊 Super schön zu hören, dass das Paket auch schnell angekommen ist. Bis zum nächsten Mal. Mit herzlichen Grüssen, Silvia von Kado in Huis
Schneller Versand, super Ware, sehr zu empfehlen,
Hallo Niclas, Schön zu hören, dass Kado in Huis schöne Geschenke verkauft und schnell und zuverlässig ist. 😀👌 Vielen Dank für Ihre Bewertung! Mit herzlichen grüssen, Lukas von Kadoinhuis.nl