Kado was snel binnen precies zoals beloofd. Ook verrassend een persoonlijk bedankkaartje erbij.
Dag Mary, Hopelijk hebben jullie de zwitscherbox walnoot zwart al een mooi plekje kunnen geven. 😉 Super bedankt voor het schrijven van deze mooie review. 🙏 Groetjes Silvia van Kado in Huis
Veel leuke items om uit te kiezen. Deze zijn eenvoudig te bestellen en worden vlot geleverd. Met een handgeschreven kaart erbij, heel attent.
Hoi Anke, Kado in Huis heeft een super gebruiksvriendelijke webshop waardoor je inderdaad eenvoudig kunt bestellen. 😀 Thnx voor je feedback. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Snelle levering en leuke persoonlijke kaart
Hoi Noreen, Wat super dat je de Persoonlijke touch van Kado in Huis zo waardeert. 😉 Hopelijk zien we je nog eens terug? Dank je voor je review. Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
Ik had het pakketje heel snel in huis , ondanks dat ik eerst dacht dat het zoek was , omdat de post had gemaild dat het in de brievenbus lag. Ik gebeld naar kado in huis en die hebben uitgelegd dat de post het vak een dag eerder al gescand werd. He klopte ik kreeg het de dag erna.
Hi Irma, Wat fijn dat we door goed te communiceren met elkaar jouw STAMPS horloge nog redelijk snel werd bezorgd. 😉👌 Brievenbus pakketjes worden schijnbaar gescand en gaan dan mee met de postbode. 🙏 Thnx voor je review. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Snelle levering, goed verpakt, persoonlijke boodschap bij het product. Alles tiptop.
Dag Marjo, Wat leuk dat je zo positief reageert over de service van Kadoinhuis.nl 😀🙏 Bedankt voor je beoordeling. Wordt zeer gewaardeerd. Groetjes Silvia van Kado in Huis
Snelle levering, persoonlijk briefje erbij, retourzending supersnel geaccepteerd en verwerkt. Top!
Hoi Harro, Wat fijn dat ook jouw terugbetaling van Kado in huis lekker snel verliep. 😉 Waarom zou je klanten zo lang laten wachten om het aankoopbedrag te retourneren. 🙏 Thnx voor je feedback. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Prima bestelling.
Heel blij met de Zwitserse box.. Precies zoals ik verwachte. Een aanrader. Wat ik zo leuk vind is het persoonlijke berichtje van de verkopers bij het cadeau. Dank je wel.
Sonntag bestellt und bereits Dienstagmorgen geliefert. (Von Holland nach Deutschland) Alle Fondueteller sind gut verpackt angekommen und werden an Weihnachten ein Highlight sein!
Leuk ingepakt. Snel geleverd en een persoonlijk bedankbriefje.
Leuk ingepakt. Snel geleverd en een persoonlijk bedankbriefje.
Sehr schnelle Lieferung und hervorragende Ware, vielen Dank!
Super snel geleverd, leuk ingepakt en een mooi kaartje erbij. Echt goede service!
Sehr schnelle Lieferung und hervorragende Ware, vielen Dank!
Als het kan koop ik graag bij onafhankelijke winkeltjes en Kado in Huis bewijst gewoon waarom: alles was tip top in orde van de verpakking tot de snelheid en duidelijkheid van verzending, en er zat zelf een persoonlijk geschreven kaartje bij!