artikel conform afspraak geleverd met een mooi handgeschreven kaartje erbij.
artikel conform afspraak geleverd met een mooi handgeschreven kaartje erbij.
Hab mir Fondueteller bestellt waren 2 Tage später bei mir und sahen sehr gut aus mit einem persönlichen Gruß das fand ich super toll.
Snelle en echt klantvriendelijke site
Snelle en echt klantvriendelijke site
Makkelijk te bestellen via de website en snelle levering. Leuk het persoonlijke kaartje wat bij de levering zat
Snelle communicatie en bezorging met een persoonlijke schrijven.
Besteld en netjes afgeleverd met de post.
Vond helemaal wat ik zocht! Besteld en helaas niet de volgende dag al bezorgd maar dat lag aan Post.nl. Daarover goed geïnformeerd. En gelukkig toch dagje later maar wel op tijd ontvangen.
See above.
See here above.
See here above.
De hele procedure is soepel en perfect verlopen! Verkeerd huisnummer ingevuld en is direct gecorrigeerd.
Goede communicatie voor een online bestelling, met een persoonlijke kaart erbij, leuk gedaan.
Hoi Margo, Wat fijn dat Kado in Huis goed en snel communiceert. 😀 Thnx voor je mooie 10 en je review. Hopelijk zien we je nog eens terug? 🙏 Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
De cadeautjes waren mooi op tijd voor Sinterklaas. Prima en snelle service!
Dag Mevrouw/Meneer Konincks, Super bedankt voor jullie review. Zijn jullie al begonnen aan de mooie mineralogie puzzel van cavallini? Fijn dat alles op tijd aankwam bij jullie. 😉 Groetjes Lukas van Kado in Huis
29 november mijn artikel besteld. Snel geleverd maar door tussenkomst van TPG-post. Pakketje veel te laat ontvangen. Dan is de kreet “nu besteld, morgen in huis” geen eerlijke lokkertje.
Hoi Nico, Ten eerste bedankt voor je feedback. 😉 Vervelend dat jouw pakketje vertraging heeft opgelopen. Ik denk dat je ons vergist met een ander bedrijf. Wij adverteren namelijk niet met vandaag besteld morgen in huis. Er staat op onze webshop 1-2 werkdagen levering. Maar tijdens de Sint en Kerstperiode lopen alle cadeautjes helaas vertraging op. 🙏 Hopelijk ben je wel helemaal blij met de leuke Zwitscherbox. 😀 Groetjes Lukas van Kado in Huis