website is makkelijk te navigeren, bestellen gaat vlot en gemakkelijk. Bestelling is de volgende dag al geleverd. En wat een leuk detail is de persoonlijke boodschap op een kaartje in de bestelling! Goed gedaan Lukas en Silvia!
artikel conform afspraak geleverd met een mooi handgeschreven kaartje erbij.
artikel conform afspraak geleverd met een mooi handgeschreven kaartje erbij.
Hab mir Fondueteller bestellt waren 2 Tage später bei mir und sahen sehr gut aus mit einem persönlichen Gruß das fand ich super toll.
Snelle en echt klantvriendelijke site
Snelle en echt klantvriendelijke site
Makkelijk te bestellen via de website en snelle levering. Leuk het persoonlijke kaartje wat bij de levering zat
Snelle communicatie en bezorging met een persoonlijke schrijven.
Besteld en netjes afgeleverd met de post.
Vond helemaal wat ik zocht! Besteld en helaas niet de volgende dag al bezorgd maar dat lag aan Post.nl. Daarover goed geïnformeerd. En gelukkig toch dagje later maar wel op tijd ontvangen.
See above.
See here above.