Snelle levering, keurig verpakt. Het leuke kaartje erbij maakt het helemaal top!
Hoi Marina, Dank je dat we het uitstekend doen bij Kado in Huis. ๐ฅฐ Bedankt voor je beoordeling. Groetjes Silvia van kadoinhuis.nl
Netjes verpakt, persoonlijk kaartje erbij. Snel geleverd. Prima voor elkaar!
Hi Marike, Wat fijn dat je zo op Kado in Huis kunt rekenen! ๐ Super bedankt voor je review. Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
Snel en goed geleverd! Geen opmerkingen verder!
Hoi Romy, Super dat je zo tevreden bent over Kado in Huis. ๐ Thnx voor je beoordeling. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Hoi Cathelijne, Mooi dat je Kado in Huis omschrijft met 1 woord GEWELDIG. ๐ฅฐ Dank je voor je review. Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
Alles conform afspraak
Hoi Michiel, Wat fijn dat jij ook zo tevreden bent over de service van Kadoinhuis.nl ๐ Bedankt voor je feedback. En hopelijk tot de volgende keer. Groetjes Lukas van Kado in Huis
Snelle levering en een lief kaartje ingesloten
Dag Angelique, Wat te gek dat jij Kado in Huis omschrijft als hele prettige webshop. ๐ฅฐ Thnx voor deze mooie review. Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
excellent Gift ideas and quality
Hi Reem, Super thanks for this beautiful 10 ๐ And thanks for your review. Greetings Lukas from Kadoinhuis.nl
Kado in Huis! Het is de eerste keer dat ik een bestelling bij kado in huis hebt gedaan?? IK had bij mijn betalingen wat moeilijkheden maar kado in huis heeft mij zonder problemen geholpen!! ik heb het in pakketje in een leuke verpakking ontvangen leuk verzorgd!! Ik zal zeker in de toekomst weer bij het kado in huis wat bestellen!!!
Hi Yvonne, Wat leuk dat we je weer terug gaan zien ๐ Dat zijn mooie woorden voor Kado in Huis. ๐ Thnx voor je review. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Snel besteld en geleverd met heel vriendelijke berichten, van bevestiging, tracking tot afleverbericht. Zelfs een handgeschreven kaartje in de verzenddoos.
Dag Aart, Hopelijk zijn de servetten naar wens? ๐ Bedankt voor je positieve reactie. Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
Het ging allemaal zo vlot. Leuk dat kaartje bij de bestelling.
Hoi Janke, Super dat het allemaal lekker vlot verliep. ๐ Thnx voor je feedback. Groetjes Lukas van Kado in Huis
Na mijn bestelling werd ik goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling. Het product was keurig verpakt en voldoet helemaal aan de verwachting. Bedankt voor de goede en vriendelijke service.
Hi Erlinde, Wat fijn dat je goed op de hoogte werd gehouden van jouw orderproces.๐ Altijd fijn om te horen dat wij van Kado in huis goed en zeer vriendelijk zijn. Groetjes Silvia van kadoinhuis.nl
Snelle service en top kwaliteit
Hoi Eric, Fijn dat de kwaliteit van het product ook goed is. ๐ Dank je voor je beoordeling. Groetjes Lukas van Kado in Huis
Duidelijke website, mooie inpak service
Dag Janneke, Super dat Kado in Huis een duidelijke webshop is ๐ Fijn om te horen dat het cadeau ook mooi was verpakt. Dank je voor je review. Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
Dag Mevrouw/Meneer Van t Hooge, Wat geweldig dat alles fantastisch ging tijdens jullie bestelling.๐ En dat het pakketje snel werd afgeleverd. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Dit vogelhuisje maakt je helemaal blij, je waant je in het bos en wordt verrast met een schitterend vogelconcert. En wat ook een geweldige akoestiek: ons toilet is een oase van rust geworden... Erg verrassend voor iedere nieuwe bezoeker, het zorgt voor een glimlach op ieders gezicht; hartverwarmend en een echte aanrader!
Hoi Janny, Wat geweldig dat je zo enthousiast bent over het geluid van de Zwitscherbox ๐ En het is ook een heel leuk kado om te geven๐ Bedankt voor je lieve review. Groetjes Silvia van Kado in Huis
Gemakkelijk en snel te bestellen Geen extra kosten Het is verzorgd ingepakt ! maar doordat de bon dus ook in doosje zat was niet handig om zo te geven Indacht doordat ik via mailing betaling bon had deze niet in doosje zou zitten . misschien idee als keuze optie
Hoi Louise, We zijn heel blij met deze geweldige 10 ๐ Even voor de duidelijkheid. Als je een cadeautje besteld voor iemand anders op een ander adres, dan sturen we alleen de pakbon mee๐ of we voegen een leuk kaartje toe indien gevraagd. Bij een normale bestelling gaat inderdaad altijd de factuur mee naar de klant. Thnx voor je review. Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
De bestelling was netjes verzorgd verstuurd en een leuke persoonlijke kaart zat erin. Goed op tijd verzonden. Jammer dat Post.nl het pas na 3 dagen afleverde terwijl het gewoon door de brievenbus kon.
Hallo Marjanne, Dank je voor je mooie 10 ๐ Spijtig dat PostNL het brievenbuspakketje niet sneller heeft bezorgd. Super bedankt voor je feedback. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Nog nooit meegemaakt dit. Een persoonlijk geschreven kaartje erbij met daarop de wens dat ik er maar veel plezier van mag hebben. Voorbeeld voor andere webshops. Track en trace ook super. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status. Keurig ingepakt. Kortom...aanrader! Nazorg en garantie kan ik nu natuurlijk nog niets over zeggen, maar heb daar alle vertrouwen in. Toppers!
Hoi Ruud, Wat geweldig dat je nu al vertrouwen hebt in de nazorg van Kado in Huis ๐ Ook daar besteden wij heeeeel veel aandacht aan. Groetjes Silvia van Kado in Huis.
Snelle levering, je wordt op de hoogte gehouden van de status. Product wordt met n vriendelijk kaartje geleverd. Top. Geen verzendkosten.
Hoi Carla, Mooi dat alles Top was. ๐คฃ Dank je voor deze geweldige 10 ๐ Groetjes Lukas van Kado in Huis
Snelle bevestiging van mijn aankoop. Ook snel geleverd en prima ingepakt.
Dag Harry, Klantvriendelijkheid staat bij ons heeeel hoog in het vaandel ๐ Maar dat is lanzamerhand wel duidelijk naar zoveel positieve reactie.๐ Thnx voor je feedback. Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
Makkelijke site en mijn bestelling kwam heel snel
Dag Els, Wat fijn dat jouw ervaring met Kado in Huis top was.๐ Dank je voor je beoordeling. Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
Snel en leuk persoonlijk kaartje erbij! Ga zo door
Hoi Bob, Mooi dat alles prima verliep tijdens jou shoppen bij Kado in Huis. ๐ Thnx voor je review. Groetjes Silvia van Kado in Huis
Prima !
Hallo Minty, Gaaf dat alles in jouw ogen prima was. ๐ Thnx voor je feedback. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Je kade bestel je hier.
Hoi Sanne, Enorm leuk dat je zegt je cadeau koop je hier bij Kado in Huis โค๏ธ Bedankt voor je fijne beoordeling. Groetjes Silvia van kadoinhuis.nl
Snel behandeld zonder poespas en.... een persoonlijke handgeschreven bedankt kaartje! Top.
Hoi Marie, Wat een leuke benaming zonder poespas. ๐ Super dat Kado in Huis een prima winkel is voor jou. Hopelijk tot de volgende keer. ๐ Thnx voor je review, Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ iedere stem telt.