Snelle levering en goede communicatie!
Dag Cara, Wat fijn dat de Communicatie goed verliep. Eigenlijk mag je dat toch verwachten als klant van een super webshop. π Dank je voor je feedback. Groetjes Silvia van Kado in Huis
Goede en snelle oplossing.
Hoi Jeanny, Nice dat jij ook de service van Kado in huis zo waardeert. π Fijn weekend alvast. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Leuke site gezien, snel een leuk kado gevonden, goed assortiment, en toen besteld , snelle levering. Ben nu volop aan het genieten,
Hoi Enita, Heeft de Zwitscherbox al een leuk plekje gekregen? Superrrr bedankt voor deze mooie 10 π en je review. Groetjes Silvia van Kado in Huis
Perfecte klantenbinding, had verkeerd besteld en gelijk kreeg ik een respons op mijn mail. Ook leuke kado-verpakking en weer een met de hand geschreven kaartje van de eigenaars veel plezier met het kado.
Dag Trees, Super bedankt voor deze geweldig omschreven feedback. Hou het lekker persoonlijk daar draait alles om. π Thnx voor je beoordeling. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Als cadeau gegeven
Hi Petra, Dus deze prachtige fotolijst van Umbra werd goed ontvangen? Bedankt voor je mooie 9 als review. π Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
Snelle leveringen. Duidelijk alles aangeven via internet.
Hoi Barbara, Wat fijn dat alles op Kadoinhuis.nl duidelijk voor je was. π Thnx voor je review. Groetjes Lukas van Kado in Huis.
Snelle en goede bezorging.
Hoi Jannie, Wat fijn dat jouw order snel en goed ging. Bedankt voor deze geweldige 10. π Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Waardevol
Hi Andries, Helemaal te gek dat je Kado in Huis waardevol vindt. Thnx voor je review. π Groetjes Silvia van kadoinhuis.nl
Zeer snel en keurig verzorgd geleverd
Dag Marleen, Fijn om te zien dat je zeer tevreden bent over onze service. Super bedankt voor deze mooie 10. π Groetjes Lukas van kadoinhuis.nl
Verpakking erg mooi,etc
Hoi Olivier, Leuk dat je de verpakking erg mooi vindt. Bedankt voor je review. Groetjes Silvia van Kado in Huis
En vond het een leuk en origineel kado voor een andere vriendin. Vind het wel wat aan de prijzige kant daarom geen 5 sterren aan score gegeven.
Hoi Giovanna, Wat leuk dat je het een origineel cadeau vindt. Helaas is de prijs in Europa overal hetzelfde. En dat doet de leverancier goed. Zo krijg je ook geen onderlinge concurrentie. Vindt je dat de service van Kado in Huis wel 5 sterren verdient? π Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
Overzichtelijke site, duidelijk. Leuke artikelen. Snelle correcte levering. De geleverde artikelen voldoen absoluut Het bevreemd mij enorm dat een Nederlands bedrijf zich ALLEEN in het Engels presenteert! Zorg bv. voor een keuze mogelijkheid qua taal.
Hoi Rianne, Ten eerste super bedankt voor je feedback. Wij hebben al 15 jaar een 3-talige webshop. Ik denk dat je door google terecht kwam op de Engelse versie. Het is inderdaad een beetje onduidelijk hoe je de talen kunt kiezen. Dit gaat nu met een wereldbol. Daar gaan we mee aan de slag. Kijk maar eens op de homepage. https://www.kadoinhuis.nl/nl/ Sorry voor het ongemak. Groetjes Lukas van kadoinhuis.nl
leuke cadooverpakking, snel bezorgd
Hoi Tilly, Wat fijn dat je onze manier van inpakken op prijs stelt. Super bedankt voor de 5 sterren en je feedback. Groetjes Lukas van Kado in Huis
In mijn zoektocht naar een geschikt cadeau ben ik op de website terecht gekomen. Ik heb een vogelhuisje met geluid gekocht voor mijn partner. Het cadeau is super mooi en strak ingepakt. Ik kreeg er zelfs nog een leuk kaartje bij met een persoonlijke tekst.
Hi Joyce, Super bedankt voor je mooie 10. π Fijn dat onze service voor jouw top was. Hopelijk zien we je nog eens terug. Groetjes Silvia van kadoinhuis.nl
prettig
Dag Nel en Bert, Zijn jullie al een beetje in rustgevende sferen gekomen? Met de leuke Zwitscherbox? Bedankt voor je review. Groetjes Lukas van Kado in Huis
Kado in huis reageert en levert snel!
Hoi Frances, Kado in Huis doet wat iedere webshop zou moeten doen. ππ Bedankt voor je beoordeling. En tot de volgende keer. Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
Makkelijke webshop. Vriendelijke benadering en snelle levering in kadopapier en daarbi een persoonlijke boodschap. Klasse!
Dag Henricus, Fijn dat jouw ervaring met Kado in Huis uitstekend was. Ook fijn om te horen dat het gewoon klasse is wat wij doen. ππ Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Mooi als kado ingepakt en vlotte levering
Dag Mevrouw, meneer, Janssen, Geweldig dat alles vlot ging. Thnx voor je feedback. Groetjes Silvia van Kado in Huis
Precies zoals je hoopt dat het gaat: eenvoudig, snel en volgens afspraak. En dan ook nog een persoonlijk bedankkaartje erbij.
Hoi Vincent, Dit mag jij als klant verwachten van een professionele webshop toch? Zo wil ik zelf ook behandeld worden. Thnx voor de 10. π Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
Makkelijk bestellen en snel in huis met een handgeschreven persoonlijk berichtje erbij altijd gewaardeerd βn
Dag Jacky, Heeft de zwitscherbox al een mooi plekje gekregen? Super bedankt voor deze geweldige 10. ππ En bedankt voor je feedback. Groetjes Silvia van Kado in Huis
Zeer positief netjes ingepskt top.
Hoi Anna Maria Sophia, Top dat jouw ervaring met Kado in Huis positief is. Thnx voor je beoordeling. Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
Heel mooi ingepakt en een snelle levering
Dag Amber, Wat fijn dat onze inpakafdeling goed werk levert. Super bedankt voor deze mooie 10. π Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Zeer tevreden met een leuk en verrassend bedankje
Hoi Berna, Fijn dat je zeer tevreden bent over onze Service. We willen het beste voor onze klanten. Bedankt voor je review. Groetjes Silvia van Kado in Huis
perfecte ervaring !!
Hi Gon, Wat fijn dat jouw ervaring met Kado in Huis perfect was. Thnx voor je review. Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
Het was helemaal versierlijk ingepakt met een persoonlijk geschreven kaartje erbij. Mijn moeder was er zo vreselijk blij mee. Het zijn altijd de details en dat doen jullie zo goed. bedankt!
Hoi Annemarie, Wat super leuk dat we je moeder blij hebben gemaakt met de leuke Zwitscherbox. En tof dat je ons een dikke 10 geeft. π Daar doen we het voor. Tot de volgende keer. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.