Heel tevreden! Goede, persoonlijke service. Levering duurde wat langer maar dat ligt natuurlijk niet altijd binnen eigen bereik.
Hoi Lois, Jammer dat je wat langer moest wachten op de levering van de Zwitscherbox. Maar fijn dat je blij bent met onze service. Groetjes Silvia van Kado in Huis
Netjes en snel verzonden. Had paar mooie mokken besteld. Bij vragen telefonisch goed bereikbaar en eigenaar is heel vriendelijk. Prima winkel om te bestellen. Ga er zeker vaker kijken.
Hoi Tim, Fijn dat je tevreden bent over de service van Kado in Huis. Sorry dat we de twee mokken moesten nasturen. Gelukkig hebben we het snel kunnen oplossen voor je. Thnx voor je review. Groetjes Lukas van Kado in Huis
Bij levering van 1-2 dagen ga ik altijd van dag 2 uit. De ochtend na bestellen lag het cadeau al op de mat. Top!
Hi Max, Top dat alles lekker snel verliep. Bedankt voor je beoordeling. Groetjes Silvia van Kado in Huis
Zodra je een product aanklikt wat niet op voorraad blijkt te zijn is het een gedoe om dat simpel te verwijderen (zonder de rest ook te verwijderen..) en dan weer door te gaan . Verder prima en de service is goed weet ik uit ervaring
Dag mevrouw, meneer, Doorn, Super bedankt voor jullie feedback. Zouden jullie kunnen aangeven waar het mis gaat? Bij een artikel dat niet op voorraad is kun je kiezen via het balkje: (Houd me op de hoogte wanneer het artikel weer op voorraad is) Je kunt de winkelwagen alleen vullen met artikelen die op voorraad zijn. ๐ Maar we hebben goed nieuws!!! Vanaf volgende maand kun je op de product pagina zien of het artikel op voorraad is en met welke aantallen. Hopelijk hebben jullie hier wat aan? ๐ Fijn weekend alvast. Groetjes Lukas van Kado in Huis.
Bestelling geplaatst en volgende dag in huis
Hoi Jan, Super bedankt voor je review. We zijn alleen benieuwd waarom je ons een 7 geeft voor betrouwbaarheid? ๐ Groetjes Silvia van Kado in Huis
Hele snelle levering, een briefje erbij met een vriendelijke en persoonlijke noot en ook vreselijk leuk ingepakt. Ik kocht de switscherbox, maar dat is ook een erg leuk en origineel cadeau. Dank voor jullie service.
Dag Mirjam, De Zwitscherbox is inderdaad een heel erg leuk cadeau. Top dat alles naar wens was. Hopelijk tot een volgende keer. ๐๐ Groetjes Lukas van Kado in Huis
Snelle en correcte levering
Hoi Mevr. Vugt, Heeft het fotolijstje al een mooi plekje gekregen? Dank jullie voor deze mooie beoordeling. ๐ Groetjes Silvia van Kado in Huis
Zoals boven omschreven
Dag Corry, Hebben jullie veel plezier van de Zwitscherbox? Thnx voor deze mooie 9 ๐ Groetjes Lukas van Kado in Huis
Wat een cadeautje om een bestelling van Kado in Huis binnen te krijgen!
Dag Nicky, Yeahhhhh weer een kippevel momentje! ๐๐๐ Super bedankt voor je review. Bij ons heb je altijd een mooi Kado in Huis.๐ Groetjes Silvia
Probleem met betaling door technisch probleem met eigen banksysteem werd via goeie en vlotte communicatie bv en opvolging gedetecteerd.
Hoi Marleen, Fijn dat we je snel konden helpen tijdens het betaalproces. Dan je voor deze geweldige 10. ๐ Groetjes Lukas
Het bestel en leverproces verloopt top!
Hallo Femke, Fijn dat je zo enthousiast bent over onze manier van cadeaus inpakken. Thnx voor je review. ๐๐ Groetjes Silvia van Kado in Huis
Goed product en op tijd geleverd
Hoi Anja, Zijn de servetten naar wens? Super bedankt voor voor jou 10 aan Kado in Huis. ๐ Hopelijk zien we je nog eens terug. Groetjes Lukas
Prima!!!
Dag Jose, Fijn dat we net dat extra voor onze klanten kunnen doen. Gewoon zoals het hoort. ๐ Bedankt voor je feedback! Groetjes Silvia van Kado in Huis
Na de bestelling netjes bevestiging per mail en daarna snel verstuurd!
Hi Marijke, Mooi dat jullie bestelling snel in huis was. Bedankt voor jullie beoordeling. ๐ En tot de volgende keer. Groetjes Silvia van Kado in Huis
Juiste poster, goed verpakt, onbeschadigd bezorgd en met een vriendelijk handgeschreven kaartje (!)
Hoi Jeroen, Heeft de poster al een mooi plekje gekregen? ๐ Thnx voor de review. Groetjes Lukas van Kado in Huis
Hele prettige en snelle mail wisseling, zeer tevreden.
Hoi Karin, Super bedankt voor deze mooie 10 ๐ Prettig dat Kado in Huis aan je verwachtingen heeft voldaan. Groetjes Silvia van Kado in Huis
Supersnel, erg leuk verpakt en een lief briefje, ik ben erg tevreden
Dag Willemien, Hopelijk zijn de grachtenpandjes naar wens? Super bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je zo tevreden bent over Kado in Huis. Groetjes Lukas van Kado in Huis
Ik was in 1ste instantie niet 100 % tevreden over mijn aangekochte artikel. Maar Kado in Huis kwam meteen in actie. Ik kan het artikel kosteloos terugsturen cq ruilen. Ben hier zeer blij mee.
Originele beoordeling
In de summiere gebruiksaanwijzing staat dat de box relaxation geeft voor 2 minuten en dan stopt. Tot mijn verbazing speelde hij na 1 uur nog steeds. Bovendien is het geluid erg zacht. Je moet de knop op de hoogste stand zetten wil je alsnog een zacht geluid horen. Dus eigenlijk ben ik teleurgesteld.
Fijn dat er een inpakservice is met zelf keuze uit verschillende opties! En altijd fijn om een persoonlijk kaartje te ontvangen bij het pakketje. Zo weet je dat jouw kado met zorg is ingepakt.
Marion, Leuk toch zo'n fijne webshop voor al je cadeautjes. Super bedankt voor je review. ๐ Top dat alles goed verliep. Groetjes Silvia van Kado in Huis
Pakketje besteld en heel snel in huis. Het pakketje was ook netjes verpakt met een leuk persoonlijk kaartje.
Dag Shirley, Super dat alles naar wens was. We zijn helemaal blij met deze gave 10 ๐ Groetjes Silvia van Kado in Huis
Ik wilde voor mijn vriend een poster bestellen omdat hij binnenkort jarig is. Zijn kamer kan wel wat sfeer gebruiken, dus ik dacht dat een poster wel een ideale oplossing zou zijn. Mijn vriend houdt erg van vogels, dus kocht ik een poster met vogels erop. Ik had wat sites vergeleken en hier kon ik de poster erg goedkoop krijgen. Ik bestelde de poster en kreeg hem al vrij snel binnen. Ik ben superblij met de poster en de kwaliteit en mijn vriend vast ook! Er zat ook nog eens een heel lief kaartje bij. Het enige minpuntje was dat de doos waarin de poster verpakt zat helemaal was ingedeukt, dit kwam denk ik door dpd, maar misschien is het handig om iets stevigere dozen te hebben. Verder ben ik zeer tevreden!
Hoi Mathilde, Fijn dat je jouw ervaring wilde delen met onze klanten. Wel vervelend dat de doos ingedeukt was. Bedankt voor je advies wat betreft de doos. Het was een tijdelijk oplossing, we hebben nu weer de oude vertrouwde stevige dozen in huis voor de posters te versturen. Groetjes Lukas van Kado in Huis
Hoi Henk, Dank je voor deze Top review. ๐ Fijn dat alles naar wens was. Groetjes Lukas van Kado in Huis
Aardige, klantvriendelijke en service gerichte mensen.
Hoi Marga, Service verdient iedere klant. Dat is niet zo moeilijk. Je moet het alleen altijd doen. Thnx voor je tijd. Groetjes Silvia Van Kado in Huis
Betrouwbaar, communicatief en vlot van bestelling tot in huis, inclusief een aardig persoonlijk kaartje bij het pakje. Prima
Hoi Becky, Zeer prettig hoe je ons omschrijft. En wij zijn helemaal blij met deze mooie 10 ๐ Groetjes Lukas van Kado in Huis
Snelle levering. Cadeautjes leuk ingepakt met verschillende leuke kleurtjes en stickers . Verrassend een persoonlijk kaartje met originele tekst .
Hoi Gerda, Wat leuk dat je helemaal blij werd van de cadeauverpakking. Super bedankt voor je review. Groetjes Silvia van Kado in Huis
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ iedere stem telt.