Product voldoet aan de wensen en is snel geleverd.
Hoi André, Fijn dat alles naar wens was. En heeft de Zwitscherbox al een mooi plekje gekregen? Bedankt voor je review aan Kado in Huis. Groetjes Silvia van Kado in Huis
Snel qua bestelling. Keurig ingepakt. Dank
Hallo Ray, Super bedankt voor je mooie beoordeling. Kado in Huis bedankt jouw daarvoor. See you next time. Groetjes Lukas van Kado in Huis
Heel tevreden, vlotte levering, aardig kaartje
Hoi Paula, Kado in Huis wordt helemaal blij van deze mooie 10. Fijn dat je even tijd wilde maken voor wat feedback te geven. Daar doen we het voor. Groetjes Silvia van Kado in Huis
Zeer goed bedrijf en snel in communicatie en levering van een heel leuk produkt
Hallo Martie, Wat leuk dat je Kado in Huis wilde beoordelen. Mooi dat alles naar wens was. Groetjes Lukas van Kado in Huis
Snelle levering, mooi ingepakt en een attent handgeschreven kaartje/bedankje erbij!
Hoi Maria, Fijn dat alles naar wens was. Top dat je Kado in Huis een dikke 10 hebt gegeven. Bedankt voor je review. Groetjes Silvia van Kado in Huis
wat ik erg leuk vind is de veelheid aan keuze van de juist geen doorsnee hebbedingetjes. Het door mij bestelde werd snel (echt een dag later) en goed verpakt afgeleverd. De prijzen zijn niet hoger in vergelijking met andere zaken. Dus prima prijs-kwaliteit verhouding. Ik kom zeker terug.
Hoi Anita, Was erg leuk om je even in onze winkel Kado in Huis te ontmoeten. Super bedankt voor je review. En hopelijk tot de volgende keer. Groetjes Lukas van Kado in Huis
Leuke cadeauwinkel
Hoi Joyce, Top dat je Kado in Huis een leuke winkel vindt. Bedankt voor je beoordeling. Groetjes Silvia van Kado in Huis
Heel snel geleverd, mooi ingepakt en leuke kaart bij met persoonlijke tekst TOP
Hoi Nancy, Bedankt voor je feedback. Wat leuk dat alles naar wens was bij Kado in Huis. Groetjes Lukas van Kado in Huis
Ik vond mijn eerste ervaring met deze winkel positief. Vriendelijk klantcontact en de goedverpakte bestelling binnen één dag bezorgd!
Dag Ria, Harstikke tof dat jou ervaring met Kado in Huis top was. Bedankt voor je feedback. Tot weder ziens. Groetjes Silvia van Kado in Huis
Heb al heel veel mensen naar jullie gestuurd
Hey Anja, Ten eerste super bedankt voor je feedback. Wat leuk dat je al zoveel mensen naar Kado in Huis hebt gestuurd. Hopelijk zijn ze ook allemaal zeer tevreden over onze Webshop en service. Groetjes Lukas van Kado in Huis
Je wordt goed op de hoogte gehouden van jouw bestelling, met persoonlijke touch. Daarnaast was het cadeau super mooi en strak ingepakt.
Hi Sabine, Wat fijn dat alles naar wens was. Bedankt voor je review. En hopelijk tot de volgende keer.😉 Groetjes Lukas van Kado in Huis
Netjes, snel en goed.
Snel bezorgd. Verpakking had kleiner gekund.
Hi Diane, Super bedankt voor je feedback. We hebben een speciale doos voor de Zwitscherbox bestelt. Zodat deze opgevuld met papier kan worden en er ruimte over blijft voor geen beschadigingen. 😉 Groetjes Lukas van Kado in Huis
Voor eventuele bijkomende vragen over de producten staan Lukas en Silvia je persoonlijk te woord via mail. Snel, heel vriendelijk en met duidelijke afspraken.
Dag Els, Wat mooi dat je zo tevreden bent over Kado in Huis. En fijn dat de klantbeleving voor jou zo goed was. Super bedankt voor je review. Groetjes Silvia van Kado in Huis
Ik had de forestbox besteld maar wilde deze toch omruilen voor een Schwitzer box. Deze werd direct de volgende bezorgd! Helemaal top!
Snelle levering mooie duidelijke website. Mooi ingepakt zonder extra kosten.
Bin gut zufrieden Gerne wieder
Persoonlijk klantcontactstrategie woordkeuze en de snelheid ook in adequaat reageren
Goede, snelle service!!
zeer korte levertijd, en heel mooi verpakt.
Zeer snelle levering! Goed verpakt.
Ik had een cadeau besteld en wilde het later nog omruilen voor een andere kleur. Dit was geen probleem en is geregeld. Uiterst vriendelijk en goede communicatie. En een leuk bedankkaartje.
Snel en zorgvuldig. Mooie cadeauverpakking!
Leuk bedankkaartje erbij gevoegd.
Delivery was super speedy (everything arrived the next day). There was clear communication regarding my order and they did everything to ensure that my requests were considered. Nice gift wrapping and a little card as an extra special touch. Thank you, Lukas and Silvia