Ausgefallene Produkte und guter Service
Perfecte service en afhandeling van mijn bestelling. Acuraat, klantvriendelijk, vlotte bezorging, kortom UITSTEKEND
Snelle levering, goed verpakt.
Snel in huis, mooi verpakt en een leuke boodschap erbij. Heel tevreden.
Snelle reactie, afhandeling en goede verpakking
tijdig geleverd, netjes verpakt, leuk handgeschreven kaartje (zelfs bij een kleine bestelling). artikel als omschreven. één klein puntje: ik had verwacht dat de poster in een koker geleverd zou worden. hij zag er netjes uit, maar is nu lastiger te bewaren (ik ga hem niet direct ophangen).
Snelle bezorging, keurig verpakt en heel attent leuk kaartje erbij! Dat maakt het persoonlijk, dat vind ik fijn! Blij met de poster, precies zoals het voorbeeld!
De bestelde producten waren zorgvuldig en leuk ingepakt en snel in huis
Overzichtelijk en snel geleverd.
Na de bestelling volgde een snelle levering.
Snelle levering en goed zorgvuldig ingepakt!!
Goed verpakt, zeer snel geleverd en ook nog ns n lief kaartje erbij. Zou willen dat het bij elk bedrijf zo perfekt gebeurt. Ik wens jullie veel succes met jullie bedrijf ik kom zeker nog n keer shoppen!! Groet Mirjam Ligthart
Een leuk kraamkadootje besteld. Snelle service. Leuk verpakt en voorzien van een persoonlijke noot! Kortom superrrrr!
Product is Prima en snel geleverd. Persoonlijk bedankkaartje was erg leuk
Voor herhaling vatbaar
Ik wist wat ik wilde hebben,alleen de betaling via iDeal ging niet zo vlot als bij andere winkels,toen dat lukte snelle levering en goed verzorgd! Chapeau!
Dag Marguerite, Bedankt voor je feedback. Graag zouden we van je horen waar de vertraging via ideal/mollie plaats vondt? Dan kunnen we dit even bekijken? Groetjes Lukas Kado in Huis
Snelle levering, en heel attent vond ik het hand geschreven kaartje wat erbij zat.
Hoi Yvonne, Mooi dat je zo tevreden bent over de service van Kado in Huis. Thnx voor je review. Groetjes Lukas Kado in Huis
Was wel iets te laat dan dat beschrijft staat. Maar voor de rest top
Hoi Jaap, Bedankt voor je feedback. We hebben even gekeken naar de status van jouw brievenbus pakketje. Dat heeft idd te lang geduurd bij PostNL. Helaas kunnen wij er alleen maar op vertrouwen dat een vervoeder onze pakketjes op tijd levert. Nogmaals sorry voor het ongemak. Groetjes Silvia Kado in Huis
Snel en goed
Hi Marc, Fijn dat de online bestelling snel en goed was. Bedankt voor je beoordeling. Groetjes Lukas Kado in Huis
Er was eerst iets niet goed gegaan wat daarna via goed communiceren snel recht getrokken is. Bij het pakketje zat bovendien een leuk kaartje van de mensen van cadeau in huis.
Dag Mathijs, Fijn dat je de feedback met ons deelde. Dit hebben we meteen aangepakt. Openstaan voor kritiek en denken in oplossend vermogen. Thnx voor de review. Groetjes Silvia Kado in Huis
Heb eerder hetzelfde artikel besteld en valt zeer in de smaak van de ontvanger
Hoi Truus, Fijn dat je wederom zeer tevreden bent over Kado in Huis. Bedankt voor je feedback. Groetjes Lukas Kado in Huis
makkelijk bestelproces
Hoi Saskia, Fijn dat alles goed ging. Dank je voor de review. Groetjes Silvia Kado in Huis
Makkelijke te bestellen , snelle levering en goede verpakking. Top!
Dag Jolanda, Dank voor de mooie review. We doen ontzettend ons best om ons bedrijf naar een nog hoger level te tillen. Groetjes Silvia Kado in Huis.