Perfecte cadeaus voor als je het even niet meer weet. Snelle levering en prima prijs
Hoi Helga, Fijn het assortiment van Kado in Huis jouw aanspreekt. Bedankt voor je review. Groetjes Lukas Kado in Huis
Fijne webshop.
Hi Reinier, Top dat je zo tevreden bent over ons! Bedankt voor je review Groetjes Silvia Kado in Huis
Snel geleverd en een mooie kado verpakking. Iedereen vond het een origineel idee om dit te bestellen. Toppers
Dag Fam van Goozen, Dus de complimentjes zijn goed ontvangen? Leuk dat jullie dat even willen vermelden. Dank daarvoor. Groetjes Lukas Kado in Huis
Bestelde items netjes verpakt. Het handgeschreven kaartje erbij maakt het af.
Dag Christel, Leuk toch die persoonlijke touch van Kado in Huis? Klanten ervaren dat als zeer prettig. Dank voor je review. Groetjes Silvia Kado in Huis
Goede organisatie !!!! Bestellen en snel in huis top!
Hi Pauline, Super dat je Kado in Huis zo waardeert. Fijn om te horen. Bedankt voor je feedback. Groetjes Lukas Kado in Huis
Alles goed.
Dag Barbara, Fijn dat jouw shopervaring bij Kado in Huis goed was. Thnx voor je beoordeling. Groetjes Silvia Kado in Huis
Besteld en de volgende dag al in huis. Leuk assortiment.
Dag Isabel, Fijn dat je het assortiment van Kado in Huis zo leuk vindt. We zijn altijd op zoek naar de leukste cadeaus en trends. Groetjes Lukas Kado in Huis
Snel geleverd en product zoals omschreven op website
Hi Yvette, Fijn dat de servetten snel en goed aangekomen zijn. Bedankt voor je feedback. Groetjes Lukas Kado in Huis
Super sneu mijn bestelling ontvangen en een leuk persoonlijk kaartje erbij.
Hoi William, Fijn dat je bestelling bij Kado in Huis lekker vlot ging. Thnx voor je review. Groetjes Silvia Kado in Huis
Snelle levering en de super leuke poster voldoet geheel aan mijn verwachtingen. Daarbij zat er nog een erg vriendelijk persoonlijk kaartje, wat gewoon erg leuk is om er bij te vinden.
Dag Veroni, Fijn dat de poster die je bestelde bij Kado in Huis naar wens was. Bedankt voor je beoordeling. Groetjes Silvia Kado in Huis
Vielen Dank für das schöne Produkt, ich habe mich sehr über die schnelle Lieferung gefreut.
Hallo Nadine, War die Wanddekoration ganz nach Ihrem Geschmack? Danke für ihre nachricht. Bis zum nächsten Mal bei Kado in Huis. Mit herzlichen grüssen, Lukas Kado in Huis
Bestelling snel geleverd. Bij het openmaken, kwam ik een handgeschreven kaartje tegen. Erg leuk dat een bestelling zo word gewaardeerd. Geeft toch een beetje het gevoel van funshoppen terug.
Hi Chris, Fijn dat jouw ervaring goed was bij Kado in Huis. Bedankt voor je review. Groetjes Silvia Kado in Huis
Snel ontvangen in goeie staat.Alleen grote doos met kleinere inhoud.
Dag Anja, Bedankt voor je feedback. We zullen er opletten dat we een niet al te grote doos pakken. Hopelijk zijn de servetten naar wens? Groetjes Lukas Kado in Huis
Very nice puzzle! Fun to spend your free time!
Dear Georgia, Thank you for your review. Nice to hear that you are so happy with this puzzle. Best regards Lukas from Kado in Huis
leuke attentie
Hi Suzanne, Je hebt alles in goede orde ontvangen. Fijn dat je aangeeft dat we een goed georganiseerd bedrijf zijn. Mooie feedback en een mooi punt. Groetjes Lukas Kado in Huis
Snelle levering prima
Hoi Thea, Fijn dat de levering lekkr vlot ging. Met dank aan PostNL. Bedankt voor je review. Groetjes Silvia Kado in Huis
Supersnelle levering en prachtig ingepakt!
Dag Pauline, Fijn dat we aan jouw verwachtingen hebben voldaan. Wij van Kado in Huis willen de ultieme beleving voor onze klanten meegeven. Thnx voor je beoordeling. Groetjes Lukas Kado in Huis
Product precies Zoals verwacht. Fijn! Snelle service.
Hoi Chantal, Heb je het vliegtuiglepeltje al kunnen geven? Bedankt voor deze mooie 10. Groetjes Lukas Kado in Huis
Net dat stapje extra service, Merci!
Hi Yvonne, Dat mag je als klant verwachten van een professionele webshop!!! Bedankt voor je bestelling bij Kado in Huis. Groetjes Silvia Kado in Huis
Goede omschrijving product. Snelle levering
Dag Mayke, Fijn dat alles helemaal goed was. Thnx voor je feedback. Groetjes Lukas Kado in Huis
Prima communicatie, snel verzonden en een persoinlijke boodschap
Dag Michel, Leuk dat je bestelde bij Kado in Huis. Fijn dat alles naar wens was. Groetjes Silvia Kado in Huis
Makkelijke site en snel in huis
Hi Monique, Dank voor je bericht. Fijn dat jouw ervaring bij Kado in Huis goed was. Groetjes Lukas Kado in Huis
Super snelle verzending!
Hoi Rochelle, Fijn dat alles prima verliep bij het online bestellen. Thnx voor je review. Groetjes Silvia Kado in Huis
Voor een collega wilde ik een kado bestellen via site van Kado in Huis waarbij kado pas op een specifiek moment open gemaakt mocht worden. Bij telefonisch gesprek was Lukas zeer vriendelijk en behulpzaam. Mijn verzoek of op de verzenddoos aangegeven kon worden dat het bezorgde pakket niet eerder open gemaakt mag worden, was helemaal geen probleem. Dit kon ik bij opmerkingen allemaal aangeven en zij zouden er voor zorgen. Er was ook een mogelijkheid om kado in te laten pakken en dan specifiek voor een vrouw. Bezorging was ook erg snel, het was de volgende dag al bezorgd. Nu maar hopen dat mijn collega niet stiekem de doos al open maakt ;-)
Dag Lisa, Fijn dat we je konden helpen op deze manier. Was maar een kleine moeite, maar groot plezier voor jouw. Alles draait om service en persoonlijk contact. En er zijn voor je klanten. Bedankt voor je feedback. Groetjes Lukas Kado in Huis
Leuk assortiment en netjes en snel geleverd! Geen reden om er niet te shoppen.
Dag Cynthia, Super dat je zo tevreden bent over de service van kado in Huis. Bedankt voor je review. Groetjes Silvia Kado in Huis