The posters I ordered came very fast and had a very nice quality. everything was perfect! Totally recommend. contacting them was very easy and the answer came almost immediately and everything i asked was resolved in almost no time!
Dear Elisa, Thank you for your review. And the right poster is on its way to you. Hopefully until next time. Sweet greetings Lukas Kado in Huis
Jammer dat de cadeauverpakking niet is gelukt. Had ik expliciet gevraagd en past toch wel bij jullie Naam en zo'n groot cadeau!
Dag Yke, Dat is inderdaad jammer dat we het niet gezien hebben bij de opmerkingen. We pakken natuurlijk altijd alle kado's voor iedereen die dit vraagt in. We hebben een optie bij ieder artikel om het in te laten pakken. Deze kun je dan aanklikken. Je kunt dan kiezen voor Kado voor een vrouw, man, jongen, meisje etc. Ik begrijp dat je daardoor ons een lager punt hebt gegeven. En dat is natuurlijk terecht. Bedankt voor je feedback. Sorry voor het ongemak. Groetjes Lukas Kado in Huis
Duidelijke en overzichtelijke website. Persoonlijke benadering door het leuke handgeschreven briefje wat erbij zat!
Dag Dorien, Is de zwitscherbox naar wens? Thnx voor je review. Fijn dat alles okay was. Groetjes Silvia Kado in Huis
Product snel geleverd met een lieve persoonlijke geschreven kaartje erbij.
Dag Ivanka, Bedankt voor je lieve review. Heeft de fruitschaal al een mooi plekje gekregen? Groetjes Lukas Kado in Huis
Makkelijke site, snelle levering met attent kaartje in het pakket.
Hoi Marlien, Dank voor je review. Fijn dat de zwitscherboxen goed zijn ontvangen. En dat de zending er vlot was. Groetjes Silvia Kado in Huis
Snelle levering. Goed op de hoogte gehouden van status.
Hoi Nicole, Zijn jullie helemaal blij met de zwitscherbox? Fijn dat alles naar wens was. Groetjes Lukas Kado in Huis
Ik werd uitstekend op de hoogte gehouden over wanneer ik het pakket kon verwachten en ik ben erg tevreden
Dag Fam Brons, Fijn dat jullie goed op de hoogte werden gehouden over de levering. We proberen het zo persoonlijk mogelijk in te richten voor onze klanten. Bedankt voor jullie beoordeling. Groetjes Silvia Kado in Huis
Wat een leuke online shop. Hier ga ik vaker bestellen. Leuk ingepakt kwam het hier aan, zodat ik het direct cadeau kon doen. En toen ik ze snel nodig had, werd ik direct en goed geholpen.
Dag Peter, Top dat alles naar wens was. Zo hoort het ook. En dat mag je als klant verwachten vinden wij. Tot de volgende keer. Thnx voor je review. Groetjes Silvia Kado in Huis
Ziet er mooi uit alleen jammer dat er in de smallere huisjes geen waxine lichtjes kunnen ...
Dag Rian, Heeft de zwitscherbox forest al een mooi plekje gekregen? Super bedankt voor je review. Groetjes Lukas Kado in Huis
Gewoon goed
Dag Joop, Fijn dat je ervaring met Kado in Huis helemaal okay was. Bedankt voor je beoordeling. Groetjes Silvia Kado in Huis
Goed ingepakt, niets kapot, perfect
Dag Tiny, Fijn dat alles goed verpakt zat. Maar dat vinden wij heel normaal. Als je servies online verkoopt. Dank voor je review. Groetjes Lukas Kado in Huis
Leuke cadeautjes, snelle levering!
Hi Marja, Altijd leuke kadootjes te vinden bij ons. Dank je voor de beoordeling. Groetjes Lukas Kado in Huis
Tevreden klant
Dag Martine, Weer een tevreden klant erbij. Dat is fijn om te horen. Dank voor je review. Groetjes Silvia Kado in Huis
Snelle service met een persoonlijk tintje en goede producten
Hi Marcia, Fijn dat we je blij gemaakt hebben met de boekensteunen. Thnx voor de 10. Groetjes Lukas Kado in Huis
snelle service!
Dag Jolanda, Leuk dat je zo tevreden bent. Heb je de zakjes al cadeau kunnen geven? Bedankt voor je review. Groetjes Silvia Kado in Huis
Geweldige Kadoshop, voor elk wat wils.
Hoi Ger, Fijn dat Kado in Huis voor jouw geweldig was. Leuk dat je bij ons besteld hebt. Bedankt voor je review. Groetjes Lukas Kado in Huis
Snelle levering, prima brievenbus-verpakking, goed product en een persoonlijk, handgeschreven bedankje erbij. Heel leuk!!!
Hoi Jacqueline, Heb je de multi tool al kunnen schenken? Of was het voor eigen gebruik? Dank voor je beoordeling. Groetjes Silvia Kado in Huis
Ik heb in maart 2021 via de webwinkel een Bluetooth Speaker gekocht; een dag later werd deze al bezorgd. De speaker was echter defect. Toen ik hierover belde werd ik uitstekend geholpen. Er werd direct een nieuw exemplaar opgestuurd en ik hoefde de defecte speaker niet terug te sturen. Intussen geniet ik van de muziek. Hele aardige mensen, service uitstekend!
Dag Jeroen, Hopelijk geniet je nog steeds van de donut/lexon speaker? Zeer prettig om te horen dat we het erg goed doen met onze online shop en fysieke winkel. Wij zijn er "echt" voor onze klanten. Thnx voor je review. Groetjes Lukas Kado in Huis
Via een Google zoekopdracht kwam ik voor mijn koffiekopjes uit bij Kado in Huis. De website zag er goed uit en ik kon de bestelling gemakkelijk plaatsen. Ik kreeg direct een bevestiging, dat wekte vertrouwen. Later op de dag direct al een verzendbevestiging incl. Track&Tracé. De volgende dag werd mijn pakketje al bezorgd. Het zat zeer stevig verpakt, altijd fijn met breekbare spullen! Het persoonlijke briefje erbij vond ik erg leuk, zo voel je je als klant gewaardeerd. Ik houd deze website zeker in gedachten als ik weer wat nodig heb!
Dag Marloes, Leuk om dit verhaal te lezen. Wij vinden dit niet meer als normaal. Dit mag je verwachten als je als klant een bestelling online plaatst, vinden wij dan! Fijn dat we je nog eens terugzien. Tot de volgende keer. Groetjes Lukas Kado in Huis
leuk persoonlijk kaartje erbij
Hallo Martijn, Heb je al een mooi plekje gevonden voor de zwitscherbox? Dank voor je beoordeling. Groetjes Silvia Kado in Huis
Fijne website, en fijne service. Ik bestel graag bij Kado in Huis!
Dag Femke, Leuk dat je een review wilde schrijven. En fijn dat alles naar wens was. Groetjes Lukas Kado in Huis
Uitstekende kwaliteit en snelle levering met een persoonlijke touch. Heel leuk dat er een nog een kaartje bij zat met een handgeschreven bedankje van de makers.
Dag Linda, Leuk om je weer terug te zien bij kado in Huis. Zijn de complimentjes goed ontvangen? Thnx voor je review. Groetjes Lukas Kado in Huis
Product werd snel geleverd en goed verpakt. Met name dat tweede, daar kunnen andere bedrijven nog een voorbeeld aan nemen. Kortom: uitstekend
Hoi Ivar, Fijn dat alles goed verpakt was. Zo hoort dat toch? Heeft de lakesidebox al een mooi plekje gekregen? Groetjes Silvia Kado in Huis
Zoals ik het pakketje binnen kreeg vind ik helemaal fantastisch. Met die persoonlijke kaart. Helemaal top
Hoi Greetje, Fijn dat je Kado in Huis fantastisch vindt. Dat doet ons goed. Dank voor de beoordeling. Groetjes Silvia Kado in Huis