Bestelling geplaatst, meteen krijg je bericht. Daarna word je goed op de hoogte gehouden wanneer je jouw bestemt kunt verwachten. Snelle levering. En het leukste is dat je een heel lief kaartje krijgt bij je bestelling. Echt TOP
Hoi Ingrid, Fijn dat jou ervaring top was bij Kado in Huis. Het gaat namelijk om het compleetje plaatje. Bedankt voor je beoordeling. Groetjes Lukas Kado in Huis.
Dank jullie wel voor de mooie tegeltjes en het liever kaartje. Groetjes Jose wennekes
Hi Jose, Hopelijk hebben de tegeltjes al een mooi plekje gekregen. Bedankt voor de review voor Kado in Huis. Fijn om te weten dat alles goed ging. Groetjes Silvia, Kado in Huis
In deze tijd, corona, is de levertijd niet vrij snel meer. Maar de levertijd was echt verrassend. Het was echt vandaag besteld, morgen in huis. Top!
Hoi Corine, Fijn dat de bestelling bij Kado in Huis vlot ging. Het is in deze tijd soms wel eens lastig idd. Thnx voor je beoordeling. Groetjes Lukas Kado in Huis
Goed!
Dag Rachel, Top dat je ervaring met Kado in Huis goed was. Bedankt voor je review. Groetjes Lukas Kado in Huis
Von der Bestellung bis zur Lieferung ging es sehr schnell und die Kommunikation war Toll.
Hallo Hans, Vielen Dank für die nette Bewertung. Danke schön für die 10 und toll das Sie Zufrieden sind mit dem Service von Kado in Huis. Mit herzlichen grüssen, Silvia von Kado in Huis
Hele fijne en makkelijke webshop, bezorging gaat hee snel en ze zijn super klantvriendelijk!
Hoi Sophie, Mooi dat je de webshop van Kado in Huis als makkelijk ervaart. Klant blijft koning altijd. Thnx voor je review. Groetjes Lukas Kado in Huis
Cadeautje kwam snel en mooi ingepakt. Erg tevreden met mijn aankoop.
Hi Emma, Super dat je tevreden bent met de aankoop bij Kado in Huis. En onze service natuurlijk. Fijne dag nog. Groetjes Lukas Kado in Huis
Persoonlijk afgeleverd,geschreven kaartje erbij. Gewoon top!
Hoi Christianne, Leuk he dat Kado in Huis het persoonlijk bij jullie komt afgeven. Met een persoonlijk tintje. Thnx voor de beoordeling. Groetjes Silvia Kado in Huis
Online bestelling verliep goed. Ik kreeg al snel een reactie wanneer ze het zouden komen bezorgen. Communicatie was top!
Hoi Kim, We vonden het als eigenaren zeer leuk om de kadootjes van Kado in Huis thuis persoonlijk af te geven bij onze klanten. Hopelijk duurt de lockdown niet al te lang. En kunnen we weer gewoon ondernemen. Groetjes Lukas Kado in Huis
Binnen 3 dagen levering prachtige tegel van storytiles.
Dag Hélène, Kado in Huis is ook helemaal blij met de collectie van de Storytiles. Het zijn idd hele leuke kadootjes. Bedankt voor je review. Groetjes Silvia, Kado in Huis
Snelle levering op een fijne manier. Zeker een aanrader!
Dag Stacey, Fijn dat je Kado in Huis aanraadt bij andere klanten. En dat jouw ervaring top was. Bedankt voor je review. Groetjes Lukas Kado in Huis
Vlugge verzending. Correct.
Hi Ingrid, Wij van Kado in Huis willen gewoon net dat stukje meer aandacht voor de klant geven. Zoals wezelf ook behandeld willen worden met online/fysiek shoppen. Gewoon er een echt kado van maken. Groetjes Silvia Kado in Huis
Echt een hele leuke winkel, je blijft kijken.... En kopen.....
Hoi Anne, Leuk dat je zo positief bent over Kado in Huis. We hebben idd een heel leuk assortiment met top merken. Thnx voor je review. Groetjes Lukas Kado in Huis
Goede en snelle service, netjes ingepakt met een persoonlijke boodschap erbij. Ik houd ervan!
Dag Maaike, Leuk dat je ervaring bij Kado in Huis goed was. En dat alles naar wens was. Bedankt voor de beoordeling. Groetjes Silvia Kado in Huis
Na mij bestelling keurig email omtvangen wanneer mijn bestelling geleverd zou worden. De levering kwam binnen de afgesproken tijd. Dik tevreden!
Dag Marianne, Fijn dat je dik tevreden bent over Kado in Huis. We willen natuurlijk ieder kado leuk inpakken en perfect verzenden. En de persoonlijke touch niet vergeten. Bedankt voor je review. Groetjes Lukas Kado in Huis
Overtrof de verwachting. Persoonlijk geschreven boodschap wordt erg gewaardeerd.
Dag Inge, Heeft het servies al een mooi plekje in huis gekregen? Thnx voor je review. Fijn dat we je verwachting overtroffen hebben. Groetjes Lukas Kado in Huis
Super snelle levering met een persoonlijke boodschap. Dat maakt het toch allemaal net iets leuker in deze tijd. Product was goed ingepakt voor transport.
Hoi Lisa-Daimy, Dank voor deze mooie 10. Super dat alles naar wens was. Hopelijk tot de volgende keer. Groetjes Silvia, Kado in Huis
Pakketje was snel ontvangen. We werden goed op de hoogte gebracht van de levering en bij ontvangst een lief berichtje en de producten waren leuk ingepakt! Ik zal hier zeker vaker bestellen.
Hi Lisanne, Super leuk dat we je weer terug gaan zien bij Kado in Huis. Fijn dat het zo'n leuke ervaring voor je was. Bedankt voor je beoordeling. Tot de volgende keer. Groetjes Lukas Kado in Huis
Bestelling wordt snel en goed verpakt verstuurd. De ondernemers zijn bijzonder klantvriendelijk en zijn bereid probleemjes op te lossen. Tzt ga ik de Kadowinkel bezoeken.
Hi Ben, Super leuk dat je onze winkel wilt bezoeken. Heel welkom! Alleen zullen we nog even moeten wachten ivm lockdown. Super dat je ervaring met ons prettig was. Groetjes Silvia Kado in Huis
Leuke producten en goede service! Mooi ingepakt en leuk kaartje erbij!
Dag Laura, Dus alles was Toppie! Fijn dat shoppen bij Kado in Huis positief was voor jou. Zegt het voort! Dank voor je review. Groetjes Lukas Kado in Huis
Persoonlijk gemaakt, onwijs leuk!
Dag Caroline, Super dat alles naar wens was. Bedankt voor je beoordeling. Groetjes Silvia Kado in Huis
Vraag gemaild meteen reactie. Snel bezorgd, mooi ingepakt!
Hoi Leonie, Zijn de kadootjes goed ontvangen? Thnx voor je review. Groetjes Lukas Kado in Huis
Fijne service, is volgens mij persoonlijk tot aan huis gebracht omdat het binnen een bepaalde postcode viel. Misschien een tip om bij keuze van verzending te zorgen dat ook alleen de postcodes die in aanmerking komen voor gratis verzenden deze keuze kunnen aanklikken.
Dag Lizan, Bedankt voor je feedback. De postcodes kunnen we helaas niet instellen. We zijn al super blij dat we onze leuke kadootjes bij onze klanten thuis mogen bezorgen. Groetjes Silvia Kado in Huis
Op zaterdagavond een bestelling geplaatst, die al de volgende dag werd bezorgd.
Hoi Imke, Super leuk dat je een review wilde schrijven. Fijn dat je tevreden bent over onze service. Daar doen we het voor. Groetjes Lukas Kado in Huis
Ik had een puzzel besteld en 1 dag later werd de puzzel bezorgd. Goed verpakt en voorzien van een persoonlijk kaartje. Super lief!
Dag Gisela, Wat leuk dat je zo tevreden over ons bent. Hebben jullie de puzzle al gemaakt? Groetjes Lukas Kado in Huis