Prima service, betrouwbare webshop

Snelle reactie en betrouwbare levering bieden kopen via webshop het gemak zoals het is bedoeld.

• Nazorg & Garantie N.v.t.

Geen gedoe. Gewoon snel ontvangen wat je bedteld hebt

Super toffe mensen

De winkel bied diverse leuke en verrassende producten en hun inpak service is super! Alleen wist ik niet dat ik daar om had gevraagd. Raad deze winkel zeker aan.

• Nazorg & Garantie

fijne webwinkel, snelle levering goede service

Ik heb al diverse mokken besteld die ook snel geleverd werden ik was er dan ook heel blij mee. Helaas bleek bij opening van de doos dat er bij een van de mokken schade was. Na een email werd er snel gereageerd en dat op zondag ! Er werd een nieuwe mok toegestuurd. Top service !

• Nazorg & Garantie

leuke kado's mooi ingepakt en zeer snel in huis

Koffiekopjes en thermosfles besteld. Ze zien er prachtig uit. Heel mooi ingepakt. En snel geleverd.

Levertijd wordt niet waargemaakt

20 november bestelling gedaan. is nu 28 november en heb nog niets ontvangen! 2 December product bezorgd door PostNL. Hier kon Kado in huis eigenlijk niks aan doen. Zij hebben er alles aan gedaan om het alsnog bezorgt te krijgen. Het pakket was bij PostNL blijven liggen. Goed opgelost dus.

Prima.

Persoonlijke groet bij het pakje was erg leuk!

• Betrouwbaarheid
  • Afspraken nakomen N.v.t.
  • Nazorg & Garantie N.v.t.

Ik vond jullie kaartje bij mijn borden super! Het maakt het persoonlijk en daar hou ik wel van.. ik heb jullie al aanbevolen bij collega's Hartelijk bedankt voor het kleine gelukje!

• Betrouwbaarheid
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Toplevering!

Mijn kadootjes waren zeer snel geleverd en fantastisch mooi ingepakt. Ook het lieve kaartje erbij was een leuk extraatje!

• Nazorg & Garantie N.v.t.

Ik was wel wat angstig, ik koop nooit iets online, maar mijn angst overwonnen, en super blij mee, alles werd gelijk bevestigd en in deze drukke tijd, toch de volgende dag al bezorgd, een klein minpuntje het is een Sint kadootje, maar ik kon alleen aangeven of het een kado voor man of vrouw was misschien ook overwegen om Sint of kerstgeschenk verpakking aan te bieden, is eigenlijk meer een tip dan minpuntje hoor

Geweldige webwinkel

Ben heel blij met mijn kopjes!!

Gewoon fantastisch

Eerste x dat ik bij jullie besteld heb, maar dat gaat nu zeker vaker gebeuren. Jullie hebben snel bezorgd, producten zijn top en hoe jullie t hebben ingepakt echt geweldig. Zelfs eraan gedacht om op de bon erbij te zetten welk cadeautje in welk papier was verwikkeld. En dan dat persoonlijke kaartje erbij van jullie maakten het helemaal af. Super tevreden en ik zal zeker vaker gaan bestellen.

Is toch goed gekomen

Na veel aandringen van jullie kant bij de koerier zijn onze kreeften uitendelijk toch boven water gekomen

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Snel en gemakkelijk

Veel keuze. Weinig rompslomp.

Mooi verzorgd

Leuke website

Leuke website voor het kopen van leuke cadeautjes

Super snelle levering !!

Ik ben pas begonnen met een bepaald servies wat moeilijk te koop is. Zodra ik wist dat het weer op voorraad was heb ik direct besteld en de volgende middag was het ook al binnen !! Wowww wat super snel ! Ik ben er heel blij mee

• Nazorg & Garantie N.v.t.

Snelle levering en leuke inpakservice!

Leuk dat je aan kunt vinken dat het een cadeautje is. Snelle levering, goed verpakt. Op het moment nog niet uitgepakt dus over het product kan ik nog niets zeggen. Maar door de snelle service en het vriendelijke handgeschreven kaartje van de webshop ga ik er van uit dat ook het product in orde is!

snel en goed

bestelling binnen een dag geleverd en precies wat ik besteld had

Snelle en persoonlijke levering

Ik had een bestelling gedaan met afterpay maar heb het product retour gedaan. Nu is het bedrag van het product in mindering gebracht maar de 4.95 staat nog dat dit betaald moet worden... Bij retourneren op jullie site staat dat dit bedrag niet betaald hoeft te worden. Mvg Anita Klanderman

Uitstekende service

duidelijke website snelle levering Goed verzorgd

top geregeld

Zaterdag middag besteld, zondag opgehaald, ingepakt en al. Super tevreden.

Sneller levering!

• Nazorg & Garantie

Fijne service en snelle levering

Het handgeschreven kaartje als bedankje voor de bestelling is bij ons ontzettend positief ontvangen. Hierdoor ervaar je als klant niet het idee dat je online shopt en “maar een klant bent” maar echt gewaardeerd wordt. Erg leuk en fijn!

Klaasstraat 60

5911 JR Venlo