Op de website staat aangegeven; besteld voor 16.30 uur, de volgende dag bezorgd. Ik kreeg het pakket echter 5 dagen later pas. Dat is vervelend als je het koopt voor een verjaardag die al is geweest op de dag van bezorging...
Beste Eva, Zo te lezen in uw beoordeling heeft u het pakket gelukkig wel ontvangen! Maar helaas vijf dagen te laat! Wegens enorme drukte bij PostNL lopen onze pakketten erg veel vertraging op. Het komt door corona en de Sint en Kersttijd. Wij hopen dat u wel tevreden bent over de geleverde artikelen? Zou u zo vriendelijk willen zijn om onze review aan te passen naar een voldoende? Omdat wij ons werk perfect hebben gedaan en helaas afhankelijk zijn van een vervoerder. Wij zouden het erg prettig vinden om u in de toekomst nogmaals als klant te mogen ontvangen bij Kado in Huis. Nogmaals excuses voor het ongemak. Met hartelijke groet, Lukas Peeters
Zakmes in blikje, net zo mooi als verwacht en goede kwaliteit. Levering beetje traag, maar dat heeft met de tijd vh jaar te maken.
Beste Febe, Bedankt voor je feedback en eerlijkheid over de levering. Het klopt dat onze pakketten vertraging oplopen tijdens de Corona, Sint en kersttijd. Helaas kunnen we jullie pakketten niet zelf bezorgen. We zijn dan ook afhankelijk van de vervoerder! Thnx voor de review. Groetjes Silvia van Kado in Huis
Hele lieve mensen die met je meedenken en bereid zijn iets extraas voor je te doen Heel fijn en warm
Bestelling wordt snel geleverd. Is altijd goed verpakt en het persoonlijk geschreven kaartje erbij is geweldig.
Keurig geprijsd en mooi assortiment. Ook nette verzendtarieven. Snel bezorgd dus alles bij elkaar helemaal top.
Bijzondere producten zodat je altijd een origineel cadeau kan vinden. Snelle levering en alles was leuk ingepakt.
Post no liet het afweten vanwege drukte. 2 dagen te laat geleverd.
Ik heb wat langer op mijn bestelling moeten wachten dan beloofd, maar dat lag aan Post.nl. Ik ben verder reuze tevreden over het pakketje en de wijze waarop hierover door Kado in Huis werd gecommuniceerd.
Originele beoordeling
Ik krijg nu voor de 2e maal een verzoek om mijn ervaring te beoordelen, maar ik heb nog niets ontvangen, dus...
Gisteren besteld,na twee dagen in huis geweldig.
Top service zelfs een persoonlijk bedankkaartje er bij
Netjes verzorgd en leuk met een persoonlijk kaartje erbij! Snelle levering!
Beloofde levering
Kadootjes snel in huis en mooi ingepakt. Met een leuke persoonlijke boodschap!
We zijn heel erg blij met de mooie posters van cavallini voor op de kamer van ons zoontje!! Mooi verpakt een echte verassing voor hem!!
Mijn betaling was niet goed gegaan. Na een zeer prettig telefoontje was het opgelost. De volgende dag!! werd mijn bestelling al bezorgd!! Wat ik vooral erg waardeer is een handgeschreven persoonlijk kaartje bij het pakje. Ik heb daar niet voor het laatst iets besteld!!
Kaartje bij mijn bestelling.
24Bottles Drinkfles werd netjes in keurige verpakking geleverd met een persoonlijke kaart erbij. Geweldig!!
Gisteren besteld en vandaag al in huis! Goed verpakt en met een lief en leuk persoonlijk berichtje. Helemaal blij mee!
Leuk! Kreeg mijn bestelling met een persoonlijke boodschap.
Zeer snelle en goede verzending.product voldoet aan alle verwachtingen
Bewust gekozen voor kado in huis om de vlotte levering die wordt beloofd maar helaas.... ipv zaterdag werd er pas op woensdag bezorgd... Daar ging het idee van een leuke verjaardagscadeau. NB dit schijnt aan de post te liggen en niet aan kado in huis zelf.
Originele beoordeling
Prima ervaring om hier online te shoppen
Van rond neuzen op de website tot een pakketje ontvangen met een lief berichtje van de verzenders. Er staan super leuke producten op Kado in Huis voor een mooie prijs. Zodra ik de bestelling had geplaatst kreeg ik deze de volgende dag al binnen. En er wachtte me een lief berichtje in het pakket van de verzenders. Dat geeft net dat extraatje en zorgt bij mij voor een glimlach op mijn gezicht! Dank, Babs