Leuke persoonlijke boodschap op een kaartje er bij
Het product werd volgens afspraak de volgende dag geleverd, daarnaast was het netjes ingepakt.
Duidelijke website, en vooral het persoonlijke kaartje bij mijn bestelling vond ik erg leuk, bedankt !
Snel leveringen, leuke poster.
Gewoon goed.
Snelle en goede service. En een handgeschreven kaartje erbij. Heel attent.
Snelle service en, ook via de telefoon, een persoonlijke bejegening. Precies wat je zoekt als je voor iemand een leuk cadeautje wilt kopen.
Snelle verwerking en levering. Helaas zaten de doppen niet goed vastgedraaid op de flessen, was een heerlijk geurend nat pakket.
Geen verder opmerkingen
Heel blij met mijn vaasjes. Snel ontvangen, goed verpakt.
Hatte eine Frage zu meiner Bestellung und erhielt in kurze Zeit eine zuvorkommende Antwort direkt vom Shop. Außerdem war die Bestellung mit einer von der Hand grschriebene Karte versendet. Dies fand ich unerwartet und "a nice touch."
Niets op aan te merken
Al eerder bij kado in huis besteld. Snelle levering. Vooral het handgeschreven bedankkaartje vind ik heel leuk bedacht.
Alles ist wunderbar gelaufen und ich wurde sehr freundlich behandelt. Die bestellte Ware ist einwandfrei und pünktlich angekommen. Etwas weniger Emails wären gut gewesen, ich brauche nicht eine Benachrichtigung über jeden kleinen Schritt.
nog niets ontvangen. had wel eerder het product verwacht!
Ik bestelde en het werd in zeer korte tijd bij mij thuis afgeleverd, ik was zeer tevreden over de service
Zeer overzichtelijke site en je wordt na de bestelling ook goed op de hoogte gehouden. Tevens zeer snelle levering en fantastisch ingepakt!
Product niet volgende dag geleverd, zoals op website stond. Niet leuk als je iemand wil verrassen voor haar verjaardag.
Nette prijzen voor producten verzending betaal je wel volle pond. Alles keurig op tijd.
Nadat het horloge bandje veel later zou worden bezorgd, ipv de door kado in huis, vermelde voor 16.30 besteld, de volgende dag in huis, is dit geweldig goed opgelost!! Chapoo!
Snelle levering goed verpakt en een leuke persoonlijk bedankje. Top!!!!!
Wat een goede service! Netjes op tijd verzonden. Een foutje van mij hersteld. Daarnaast werd het kado met complimentjes enthousiast ontvangen!
Wenskaars werd snel bezorgd, was leuk ingepakt met een persoonlijk kaartje. Echt heel leuk!
Het bestelde cadeau erg snel thuisgestuurd gekregen. Het was onwijs leuk en netjes ingepakt! Zeker boven verwachting. Verder zat er een leuk persoonlijk handgeschreven kaartje in van de verkopers.
Zeer snelle leveringen van de mooie artikels.. Met een mooi bedankingskaartje hàndgeschreven .. Da stel ik eveneens oprijs.