• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle en vlotte levering

Pluspunten

Prima bedrijf en erg behulpzaam.Toppie

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

deskundig, snel en makkelijk bereikbaar/benaderbaar.

zo door gaan.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

ze hebben een goede overzicht gemaakt waar ik de cameras buiten het beste kon plaatsen. een dag nadat ze mij de totale offerte toe hadden gestuurd, werd ik door hun gebeld dat er over 2 dagen een zeebeer aantrekkelijke kortingen aanbieding op de camara's kwam. Dit was voor mij de doorslag om de bestelling te plaatsen. De meegeleverde switch wilde niet werken voor mijn overige apparatuur op de installatie. Deze werd zonder problemen retour genomen. Later nogmaals 1 camera extra besteld samen met extra geheugen voor de recorder.

De technische support is zeer ervaren maar wel eens moeilijk bereikbaar. De geleverde switch was merkloos en duurder als een gerenomeerd merk (Netgear). en in mijn geval wilde hij niet samen werken met mijn overige apparatuur.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Kennis en het gemak, service graad erg goed toppertje

2 sterren: slechter dan verwacht

Toestellen leveren in het Nederlands en Nederlandse handleidingen via jullie site

Pluspunten

Camera is van hoge kwaliteit Snelle levering

Automatisch gegenereerde emails na order zijn prettig. Echter werken de dynamische velden nog niet volledig. Voorbeeld: Your order has just shipped. If your order is processed as "bulk mail" you will not receive Track & Trace code. (TTC) TTC If we obtain, you will receive an email to TTC number. Therefore, please wait two days before turning to our customer. We hope you enjoy your purchase and thank you for your confidence in our company! Sincerely, Company Name

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle reactie, vriendelijkheid, kennis van hun producten en natuurlijke de scherpe prijs.... top !!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

The place to be voor de beveiliging van je woonhuis of bedrijfspand. Ook de aftersales is zeer goed te noemen. Het voelt als thuiskomen! Keep up the good work!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Zeer goed geïnformeerd over het product en technische ondersteuning was heel goed.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

We hadden bij de bestelling extra DUIDELIJK aangegeven welk type we wilden .. Toch het verkeerde type toegestuurd gekregen. Dat kost me 50 aan arbeidsloon extra :-(

Pluspunten

Zéér correcte uitleg en zéér snelle levering. Allles tot in de puntjes verzorgd!!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

heeft een support afdeling, wat de meeste internet bedrijven niet hebben scherpe prijzen snelle levering. alhoewel ging het versturen de laatste keer (helaas) wel ff mis. Pakket werd naar verkeerd huisnummer gestuurd.

support ook op zaterdag beschikbaar maken

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ontzettend prettige monteur. Niets was teveel. Heel prettig persoon.

Heb ik niet

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Uitstekende service. Afhandeling retour zending Compliment aan Ronald

• Prijs

Pluspunten

Mensen met vakkennis! Geen moeite is hen teveel op uitleg en advies te geven.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Super service ook mbt aftersales

Ik zou niet weten

Papland 19

4206CK Gorinchem

Over H&V Beveiliging

AlarmsysteemExpert.nl staat garant voor kwalitatief hoogstaande producten, professionele installatie en heldere prijsafspraken. Wij benaderen de markt op een nieuwe manier, waardoor beveiliging voor iedereen toegankelijk wordt. Met ruim 20 jaar ervaring bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben voor zowel de zakelijke als de particuliere klant interessante all-in pakketten samengesteld, waardoor voor iedereen een gepast systeem te vinden is. Wanneer u specifieke wensen heeft, kunnen wij voor u een pakket op maat samenstellen.U bent bij ons verzekerd van de scherpste prijs, hoge kwaliteit, professionele installatie en uitstekende service, dus wacht niet langer en neem contact op voor vrijblijvend advies of kom langs in onze showroom